Logo AB-BC AB-BC Bus & Coach
 
Bus & Coach
     
  Laatste AB-BC.nl Nieuws  
     
   
   
Vier bussen voor een Nederlandse klant
Voor onze Nederlandse klant Van Driel groep BV Hoofdkantoor in Oss (NL) zochten en vonden we vier zeer mooie Setra 416 LE Business in Zweden. Zondagavond zijn ze aangekomen en de komende dagen maken we ze klaar voor het Nederlandse openbaar vervoer.


Jonge bestelbus verkocht
E-cruiser uit Tholen verkoopt elektrische motoren. Voor het afleveren hier van, heeft dit bedrijf een grote bestelwagen nodig. Natuurlijk kom je dan bij AB-BC terecht, waar mooie jonge gebruikte bestelwagens met garantie te koop staan.

Bus naar Macedonië
Metak Trans uit Noord-Macedonië is geen onbekende voor AB-BC. Al vele jaren komt Stanco regelmatig langs om een bus te kopen. Nu iets bijzonders: de voormalige bus van voetbalclub ADO uit Den Haag. Een echt een plaatje!

AB-BC verkoopt dus ook goederenbussen
Sarshar uit Arnhem verkoopt o.a. mondkapjes en daar is nu zeer veel vraag naar. Daarom zocht Ahmed een grote bus. Hij vond een mooie bus bij AB-BC en omdat Ahmed zijn eigen bus al verkocht had, bracht Tony, onze chauffeur, deze bus naar Arnhem

Ook Zezocars koopt bij AB-BC
Zezocars uit de Meern, is een jong bedrijf opgericht door Mohamed Toudmani, een Syrische vluchteling die super is geïntegreerd in Nederland. Mohamed koopt gebruikte auto's en verkoopt deze naar o.a. Syrië. Hiervoor heeft Mohamed een oprijwagen nodig en die verkoopt AB-BC tegenwoordig ook.

Iveco naar Slowakije
Autobusová Doprava Hanko s.r.o. uit Slowakije haalt vandaag zijn nieuwste aanwinst op. Een mooie Iveco Axer. Deze bus gaat in zijn tweede leven fabrieksarbeiders van Volkswagen in Slowakij vervoeren.

Scania i4 als mobiele showroom
Bronx Shoes uit Waalwijk is een groothandel in schoenen. Normaal gaat Bronx alle beurzen in Europa af om haar nieuwe collectie te tonen, echter vanwege het Covid-19 virus zijn er dit jaar geen beurzen. Dan ontstaat het idee om een bus te kopen en deze om te bouwen tot mobiele showroom en hiermee langs alle winkeliers te gaan om de nieuwe collectie te tonen. En dus kwam kwam Jeroen Vrijhoeven in juni bij AB-BC om dit idee ten uitvoer te brengen. Bronx kocht een mooie Scania i4 en deze is nu klaar om de nieuwe collectie te tonen. Een geweldig initiatief en resultaat.
Drie bussen voor PAI Trans uit Polen
PAI Trans uit Polen rijdt medewerkers voor Amazon in dat land op en neer naar de magazijnen. Voor dit werk hebben ze bussen nodig . Pawel kwam voor een dubbeldekker bij AB-BC, maar vertrok met een dubbeldekker en twee prachtige Scania A30's.

Dubbeldekker voor Spaanse muzikant
Xavier Dolo, is een muzikant uit Spanje en wil samen met zijn gezin in een bus door Europa gaan toeren. Na een lange zoektocht vond hij bij AB-BC een mooie goedkope dubbeldekker. Een probleem: Xavier heeft nog geen busrijbewijs. Oof wij hem even naar Girona kunnen brengen. Geen probleem voor onze chauffeur Tony! Die stapte zondag in de bus en leverde de bus dinsdagmorgen af. Xavier was erg blij met zijn nieuwe aanwinst.

Drie maal Mercedes Integro naar Roemenië
Excellent Tours uit Roemenië haalt hier zijn laatste aanwinst op: drie Mercedessen Integro op.

Van bus naar camper
Thomas Bornemann uit Duitsland heeft een droom: een bus ombouwen naar camper. Hij is op veel plaatsen gaan kijken, maar werd vaak teleurgesteld over de staat, waar in de aangeboden bussen werden aangeboden. Totdat hij bij AB-BC kwam. De aangeboden bus was precies zoals beschreven. Dus Thomas naar huis met de personenauto en kwam met een Flixbus terug om zijn nieuwe project op te komen halen.

Temsa Opalin naar Portugal
Transportes SRL uit Portugal, heeft een mooie Temsa Opalin uitgezocht bij AB-BC. Hoewel de aflevering pas om 20:30 uur plaats vond, was het nog erg warm. Gelukkig heeft de Temsa een krachtige Airco.

BOVA Euro 5 naar Griekenland
Hier een mooie Bova Euro 5 klaar voor vertrek naar Griekenland. De airco werkt goed en dat is nodig met 38 graden in de schaduw.

Resultaat van de ombouw van een dubbeldekker
Leuk om het eindresultaat te zien en leuk om te huren. Vorig jaar verkocht AB-BC een oude dubbeldekker aan Accousanimatie uit België. Het idee was om een mobiele speeltuin in een dubbeldekker te bouwen. Zie hier het resultaat! Leuk om te huren. Voor meer info:  https://www.accousanimatie.be/

Mooie bakwagen voor Raisana Tobacco in België
Raisana Tobacco uit Moeskroen was bij zijn leverancier in Hoogerheide, toen hij een mooie bakwagen te koop zag staan bij AB-BC. De deal was snel gesloten. Zeker toen Anton vertelde, dat hij alle documenten zal verzorgen voor import naar België. Zo gezegd zo gedaan

Iveco voor bloemist
De meeste voertuigen die AB-BC verkoopt, vertrekken naar alle windstreken in de wereld. Het is dan ook leuk, dat Hanneke, onze plaatselijke bloemist, een bakwagen koopt. Deze Iveco bakwagen, verkocht en geleverd door Gerda,  gaan we in ieder geval nog vaak zien.

Iveco Indcar voor Taxi Jelle
Taxi Jelle ruilt zijn trouwe Neoplan om voor een moderne schone Iveco indcar. Jelle was op zoek naar vernieuwing van zijn oude stadsbus en vond deze bij AB-BC. Een jonge euro-6 Iveco Indcar met alle luxe en 28 zitplaatsen, die hij nodig heeft. Taxi Jelle is klaar voor de toekomst.

Zes bussen naar Roemenië
Transogar uit Roemenië heeft meer dan 100 bussen in bedrijf. Voor een klant hebben ze zes extra bussen nodig, die niet ouder zijn dan 2010. Waar kan je ze vinden, vroegen ze zich af ? Bij AB-BC BV in Nederland natuurlijk. Ze waren erg blij met de bussen en rijden nu 1.800 km terug naar hun bedrijf.

Dubbeldekker voor vervoer popgroepen
Dariusz Styczen van CREATIVE MUSIC uit Polen vervoert pop groepen door heel Europa. Hiervoor gebruikt hij luxe dubbeldekkers, die geheel omgebouwd worden tot luxueuze campers. Door het Covid-19 virus zijn alle concerten voor 2020 verzet naar 2021 en daardoor komt Dariusz volgend jaar een bus tekort om alle tours te berijden. Dus hij ging op zoek naar een Euro-5 VAN HOOL dubbeldekker en dan kom je natuurlijk bij AB-BC uit. Over 6 maanden is de bus klaar en Dariusz heeft beloofd van het eind resultaat foto's te sturen. We zijn benieuwd naar het resultaat.

Twee Van Hool bussen voor Defensie
Het doet je als leverancier goed als de klant erg blij is, als je zijn nieuwe bussen komt afleveren. Gisteren waren we op de Luitenant-Generaal Bestkazerne in Nederpeel om twee gebruikte VAN HOOL gelede bussen af te leveren. We werden opgewacht door een peloton militairen en er was zelfs een fotograaf aanwezig. Vandaar deze prachtige foto. AB-BC levert met regelmaat bussen aan het Ministerie van Defensie en kent ook dan de eisen en wensen van Defensie.
Bronx Fashion komt naar je toe deze zomer
Bronx Fashion is een groothandel in schoenen. Deze zomer zijn er geen beurzen vanwege het COVID-19 virus. Als oplossing gaat Bronx Fashion nu met een omgebouwde bus naar haar klanten om de najaars collectie voor te stellen. En natuurlijk komt deze bus van AB-BC.

Mercedes Sprinter 616 voor Eurotrans in Polen
De eigenaar van Eurotrans uit Polen stuurde zijn twee zoons om bij AB-BC de nieuwste aanwinst voor hun bedrijf op te halen: een Mercedes Sprinter 616. Gerda haalde de twee broers op van het vliegveld en leverde de bus af.

Bus naar Griekenland
Nordeto uit Griekenland had een bus nodig voor de stad in Griekenland. Normaal gesproken verkopen ze vrachtwagens en kijken ze op het internet, waar ze bussen kunnen kopen. De reden dat ze besloten hebben om naar AB-BC te komen is de hoge recensies die de website www.mobile.de aan AB-BC geeft. Het is leuk om te zien dat klanten handelaren selecteren aan de hand van de beoordelingen, die ze op www.mobile.de zien.
Bus voor Biluxtrans in Moldavië
Het lijkt erop dat we de corona-crisis bij AB-BC hebben overleefd. Vorige week hebben we 10 bussen verkocht en de bus voor Biluxtrans uit Moldavië was de duurste. We kunnen niet wachten om de andere negen van vorige week te leveren.
Bovabus naar Griekenland
Plakias Omnibus uit Griekenland haalt hier een zeer mooie 12 meter lange Bova-bus op. Het was belangrijk dat het bouwjaar 2005 of jonger was. Natuurlijk heeft AB-BC alle documenten geregeld en toen hij vertrok, vroeg hij of we nog meer 12 meter Bova bussen hebben. Als u dit leest en u heeft er een, neem dan contact met ons op. 

Bus als toiletgebouw
Camperplaats de Rucphense Weide zocht een speciaal toiletgebouw. Een bus was het idee. AB-BC had een oude MAN stadsbus in een mooie bosgroene kleur staan. De deal was snel gesloten en we zijn benieuwd naar het eindresultaat. U ook ?

Weer een bus voor Fillertrans in Hongarije
Tijdens de pandemie van Corona hebben we vanuit Hongarije een bus naar Fillertrans op het vliegveld van Eindhoven afgeleverd. Een paar weken later belden ze terug en vroegen of we nog een Sprinter hadden. We zochten en vonden een hele mooie en leverden de bus vandaag weer af op het vliegveld. Niet omdat we het niet konden doen bij ons bedrijf maar het was een wens van Fillertrans. Als je een bus nodig hebt en je kunt hem niet vinden in onze voorraad, laat het ons weten en wij vinden je nieuwe bus.

Jonge Iveco Daily voor R&C Koeriersdiensten
R&C Koeriersdiensten uit Roden stapte vanochtend om 05.30 uur in de auto om in Brabant een mooie jonge Iveco Daily bestelwagen bij AB-BC te kopen. Veel overtuiging was er niet nodig, want de bus zag er als nieuw uit. Een uurtje later waren de papieren geregeld en ging de reis met de nieuwe aanwinst terug naar Groningen.

Bus als werkplaats / camper
Autoschade de Haan uit Harkema (Friesland) heeft samen met zijn 2 zonen en een paar vrienden een crossteam en voor deze hobby zochten ze een hoge touringcar. Vandaag is het zover en komen ze bus ophalen. Binnenkort krijgen we foto's van de bus, die omgebouwd is als mobiele werkplaats/camper. We zijn benieuwd.

Iveco Daily bestelbus voor Vos Tuin- en Parkmachines
Pieter Kruijthoff van Vos  Tuin- en Parkmachines uit Klaaswaal belde deze week op, of hij 's avonds naar een Iveco Daily bestelbus kon komen kijken. "Natuurlijk", was ons antwoord en na een inspectie van Pieter's onderhoudspartner nam hij de bus gelijk mee. Deze bus was precies, zoals wij beschreven hebben en zo horen we het graag. Bedankt Pieter.

Eerste Iveco bestel
Bert van Dooyeweerd, van Runnerz heeft de primeur. De eerste geleverde Iveco Daily Bestelwagen van AB-BC BV met dank aan ED CARS uit de Lier die bemiddelde. Kijk op onze website want er staan meer zeer mooie jonge gebruikte bedrijfswagens op tegenwoordig.

Iveco Cimo naar Polen
Gisteren belde Michal van EL Trans Polland Anton. "We zijn 80 km van u vandaan. Is uw kantoor open ? Natuurlijk zijn we open, 3 uur later reed Michal met zijn nieuwe Iveco Cimo weg naar Polen.

Prachtige Iveco naar Roemenië
Eurolines uit Roemenië twijfelde geen moment, toen hij deze prachtige Iveco op het internet zag verschijnen. Destijds is deze bus nieuw geleverd door AB-BC aan een Duitse klant. Die heeft deze vier jaar later omgewisseld voor een nieuwe bij AB-BC. Daarna vertrok de bus naar Friesland. Nu levert Anton de bus voor de derde keer af en vertrekt de bus naar Roemenië. We zijnbenieuwd, of we de bus in de toekomst nog eens aan kunnen bieden.

Twee mooie bussen voor MG Tours
Marco Mahieu van MG TOURS kocht begin dit jaar twee prachtige bussen bij AB-BC. Een mooie 14-meter MAN en een Van Hool dubbeldekker. Het plan was om vanaf begin april volop met de bussen gaan rijden, echter door de Corona crisis ging dit niet door. Toch wilde Marco graag zijn bussen geleverd hebben. Op de foto zie je Marco samen met zijn moeder de bussen in ontvangst nemen van Elly. We hopen Marco en zijn team snel op de weg tegen te komen onderweg met deze prachtige bussen.

Sprinter voor Fillertrans Hongarije
Fillertrans uit Hongarije nam een vlucht van Boedapest naar Eindhoven om daar de Sprinter op te halen. Vanwege corona besloten we de bus naar het vliegveld te brengen, zodat de twee chauffeurs direct naar huis konden rijden. We zijn erg blij dat we in deze moeilijke tijden weer een bus kunnen afleveren. We hopen dat dit het begin is van een normale situatie en dat we meer bussen kunnen afleveren aan onze klanten.

Rosero First met 210 pk motor
Autobusbedrijf Doornbos bezocht AB-BC op de laatste editie van Busworld in Brussel. Daar werd het idee geboren voor een het aanschaffen van een nieuwe Rosero First Vandaag het resultaat! Een prachtige champagne-kleurige Rosero wordt overhandigd aan Adrie en zijn team. Dit is de eerste Rosero, die AB-BC levert met de nieuwe krachtige 210 PK motor.

Scania Jonckheere met automaat
Sandra Vermeulen van SV travel is een trouwe klant van AB-BC. Zij zocht een touringcar met een automatische versnellingsbak in een wat goedkopere prijsklasse. Ook die hebben wij bij AB-BC natuurlijk. Elly levert hier een mooie Scania Jonckheere met automaat.

Schone bus op aardgas naar België
Sint Lievens Houtem wilde een milieu-vriendelijke schoolbus. AB-BC BV levert schone aardgasbussen, dus de keuze was snel gemaakt. Vandaag is het zover. Een 28-persoons CNG-schoolbus met airco en een comfortabele automatische versnellingsbak. De chauffeur was erg in zijn nopjes met dit prachtige voertuig. Dit is derde CNG-schoolbus die AB-BC levert in België en als het aan de energie leverancier Fluvius ligt zeker niet de laatste.

Mercedes Sprinter naar België
Andy van Humbeeck kijkt altijd op Facebook welke bussen AB-BC op voorraad heeft. Hij zag een nieuwe Mercedes Sprinter voorbij komen en reageerde gelijk. Een week later had AB-BC de bus laten keuren in België en kwam Andy deze halen. "Ik kom zeker terug", zei Andy, "prima service en een bedrijf wat zich aan zijn woord houdt. Daar houd ik van."

Mercedes Integro voor Roemeense rijschool
Dumitru Danescu van Copilot uit Roemenië zocht een bus voor zijn rijschool. Hij zag een mooie Mercedes Integro bij AB-BC, stapte dan ook gelijk in zijn auto en kwam naar Hoogerheide. Een dag later was de bus klaar voor vertrek.


Mooie VAN HOOL TD927 Dubbeldekker naar Estland
Ou Viru Reisid uit Estland haalt hier de nieuwe aanwinst op. Een mooie VAN HOOL TD927 Dubbeldekker. Gisteravond kwamen ze kijken en proefrijden en vandaag rijden ze terug naar Estland.

Tweede bus voor Robert Jarolawski
Zoals beloofd! Hier is Robert weer. Begin deze week haalde hij zijn Scania op en vandaag zijn VDL Magiq.

Van Hool voor Flucher in Slovenië
Joze Flucher uit Slovenië is een echte VAN HOOL liefhebber. Toen AB-BC een VIP Van Hool op de site zette, duurde het dan ook niet lang, voordat Joze contact opnam met AB-BC. Een week later was hij dan ook in Hoogerheide om deze prachtige VIP-bus op te halen.

Twee bussen voor Jaroslawski
Robert Jaroslawski haalt hier zijn Scania i4 op. Bij het afhalen kocht Robert gelijk nog een bus een VDL Magiq. Dus volgende week ziet u Robert weer op de foto.

Mercedes Sprinter voor Taxi Jobe
Johan Belleter van Taxi Jobe krijgt hier van Elly zijn laatste aanwinst: een Mercedes Benz Sprinter met Euro-5 motor. Johan is een graag geziene klant van AB-BC en koopt niet alleen zijn bussen in Hoogerheide, maar laat ook zijn voertuigen in de werkplaats van AB-BC-service onderhouden. Bedankt Johan voor het vertrouwen

Mooie Midi-bus naar Oekraïne
Mykola Dmytruk uit de Oekraïne zag een mooie midibus bij AB-BC staan. Hij belde met Anton en kocht het voertuig meteen. Vandaag leverde Gerda de bus af.

Opel Movano 8+1 für das Partyraum Hazebroeck
Laurant Hazebroeck schaut sich regelmäßig unseren Abschnitt über Lieferungen an. Ein geschätzter loyaler Kunde. Heute holt er einen Kleintransporter ab, einen Opel Movano 8+1. Er wird es für seinen neu eröffneten Partyraum in Belgien nutzen.

Van Hool TD927 voor Ringelberg Reizen
Deze prachtige van Hool TD927 gaat van de ene trouwe afnemer naar de andere. Ringelberg Tours uit Ridderkerk koopt al meer dan een decennia nieuwe en gebruikte bussen bij AB-BC. Hoe leuk is het dan, dat Anton een bus koopt bij Ringelberg en deze weer verkoopt aan Alldrive in Genk België, die ook een relatie is en al vele bussen bij AB-BC heeft gekocht. Leuk detail is, dat Bernard bij Anton al meerdere bussen gekocht heeft, die van Ringelberg afkomen. 

Jarenlange relatie
Snelle Vliet en AB-BC hebben al jaren een hechte relatie. Het resultaat is op deze foto te zien.  Drie prachtige luxe Iveco Rosero's met schone Euro-6 motoren.

JedziBusem handelt snel
JezdiBusem uit Tsjechië zat letterlijk voor zijn computer toen Elly de Temsa MD9 op mobile.de plaatste. Ze twijfelde niet en kwamen direct naar Nederland om deze prachtige bus op te halen.

Fai Reizen haalt VDL Bova
Peter Aschmann en zijn vrouw van FAI Reisen halen hier hun laatste aankoop op een VDL BOVA.

Iveco Cimo naar Polen
Cieslik Trans uit Polen haalt hier een mooie Iveco Cimo op met maar 88.000 km. Een buitenkansje als je zo’n bus kunt kopen.

Twee bussen naar Hongarije
Fillertrans uit Hongarije heeft al meerdere bussen gekocht bij AB-BC. Deze week kochten ze twee mooie Sprinters. Op dinsdag leverde Anton de eerste af en op donderdag namen de AB-BC-dames de honneurs waar.

Fraaie bus naar Wallonië
Laurant Ovraz, is al jaren klant bij AB-BC. Deze keer koopt zijn vrouw Sandra een bus bij ons. Sandra heeft haar eigen busbedrijf in Wallonië en had veel pech, want haar Bova deze brandde tijdens een wintersportrit af. Gelukkig heeft AB-BC een voertuig staan, dat bij haar past.

Energi uit Griekenland koop Scania Touring
Energi uit Griekenland stuurde zijn in Nederland woonachtige Griekse vriend langs AB-BC om naar een bus te kijken, waar hij interesse in had. Elly hielp deze vriend met volle overgave en zie hier het resultaat: de aflevering van een mooie Scania Touring.

Scania Touring Euro-6 voor Tholtax
Tholtax Tours is al jaren een zeer gewaardeerde klant van AB-BC. Vandaag haalt Fred zijn nieuwste aanwinst op. Een Scania Touring Euro-6, zodat Tholtax Tours klaar is voor de toekomst. Bedankt weer Fred.

Derde Scania naar Gandala in Roemenië
Valentin van SC Gandala uit Roemenië belde Anton maandag: "De Scania die u te koop heeft, die wil ik." Valentin had al twee Scania’s van dezelfde serie gekocht en zocht nog een derde. Valentin stapte met zijn vriend in het vliegtuig en kwam naar Nederland. Elly leverde de bus weer uitstekend af.

Scania Touring Euro-6 naar Polen
Akces Osrodek uit Polen kwam zeer gericht naar AB-BC. Een Scania Touring euro 6 wilde hij hebben en niets anders. De deal was zo geklonken en vandaag haalt hij zijn nieuwste aanwinst op, die Elly met plezier leverde.

Mercedes Benz Sprinter naar Macedonië
Op de zaterdagmorgen staat Bekjiri uit Noord-Macedonië samen met zijn twee broers bij AB-BC voor de deur om een mooie Mercedes Benz Sprinter te kopen. Zo'n auto laat je niet staan. Anton maakte snel de documenten gereed en binnen het uur waren ze weer onderweg naar huis met hun nieuwe aanwinst.

VAN HOOL Liftbus naar Kazachstan
Petras uit Litouwen is geen onbekende voor AB-BC. Regelmatig komt hij langs om een bus te kopen voor zichzelf of een van zijn vrienden uit Kazachstan. Vandaag haalt hij een bus op voor een bekende uit zijn land. Het is een gebruikte VAN HOOL Liftbus. Petras tot snel.

Iveco Wing voor Dibiasibus in Italië
Dibiasibus S.A.S. uit Italië heeft 20 Iveco's Wing rijden en ze hadden er nog een nodig. Waar kon je dan terrecht ? Bij AB-BC natuurlijk!

Iveco Eurorider euro 5 naar Griekenland
Bill en zijn schoonvader van AFOI KTENA KAI SIA EE TRAVEL AGENCY uit Griekenland zijn zeer in hun nopjes met hun Iveco Eurorider euro 5. Gerda levert hier de bus af en beloofde, dat ze dit jaar op bezoek komt in Griekenland.

Iveco Rosero naar Griekenland
Psomiadis Panagiotis uit Griekenland, haalt hier zijn nieuwste aanwinst op: een Iveco Rosero.

Scania Touring naar Griekenland
Souliotis Efthymios uit Griekenland is erg blij met zijn nieuwe bus, een Scania Touring met een schone euro 6 motor. Helemaal toen hij de twee Duitse herders van AB-BC zag. Souliotis heeft zelf ook een Duitse Herder en kan het dan ook niet laten om Fausto en Finja een dikke knuffel te geven bij het afscheid.


Scania Iriza voor Dani Bus in Italië
Dani Bus uit Italië is erg blij met zijn nieuwste aanwinst: een Scania Irizar. Dani was zo blij, dat hij zeker dit jaar terugkomt voor een Minibus.

Scania Touring voor Muys Reizen
Dit jaar bestaat AB-BC BV 10 jaar en al 10 jaar is Wim Muys van Muys reizen klant bij Anton. Vandaag haalt Wim zijn nieuwste aankoop op. Een mooie Scania Touring. Wim, wederom bedankt voor het vertrouwen

Van Hool dubbeldekker naar Servië
Is het geen mooi (kerst)plaatje? Een mooie van Hool Dubbeldekker die richting Servie gaat. Op naar 2020 en veel nieuwe bussen.

Van Hool Altano naar Moldavië
Dandeltrans uit Moldavië haalt hier zijn prachtife VAN HOOL Altano op. Deze Euro-5 bus is voorzien van alle luxe en verkeert in een prachtige staat. Een juiste keuze dus!

Noorse Scania naar Bulgarije
Elly levert aan Bolgar Auto een Scania. Deze Scania komt oorspronkelijk uit Noorwegen en gaat een tweede leven krijgen in Bulgarije.

Setra S431DT dubbeldekker naar Tsjechië
Bavitur uit Tsjechië haalt hier een prachtige Setra S431DT dubbeldekker op bij AB-BC. De deal was snel beklonken, want dan kon ik niet anders. Dit is een prachtig exemplaar

Scania lijnbus naar Oekraïne
Scania Ukraine zocht een lijnbus voor een Oekraïense klant. Dan kom je natuurlijk terecht bij AB-BC BV in Nederland. Zij zochten en vonden natuurlijk een prima Scania lijnbus en AB-BC regelde alle benodigde exportdocumenten.

Mooie Van Hool voor Baranov
Vallerii Baranov haalt hier zijn derde Van Hool op bij AB-BC. Vallerri en Anton leerden elkaar kennen op Busworld 2019 in oktober en sindsdien groeit Vallerri in korte tijd uit naar een zeer trouwe klant. Vandaag bij het afscheid gaf hij Anton weer een opdracht. Hij zoekt nog een VAN HOOL 915 euro 5. Dus als u deze overheeft, bel ons!

Iveco voor Filler in Hongarije
En weer een bus voor Filler Trans uit Hongarije. Nu een Iveco met 30 plaatsen en de laatste aankoop is nog niet in zicht.

Nieuwe dubbeldekker voor Croonen Travel
Jan Croonen van Croonen Travel gaat volgend jaar met pensioen, maar voordat hij het bedrijf aan zijn zoon overlaat, koopt Jan eerst nog voor hem een nieuwe Dubbeldekker. Vandaag is het zover. Jan haalt de VDL Synergie op bij AB-BC.

Prachtige Mercedes Benz Tourismo naar Kosovo
De gebroeders Saraci uit Kosovo halen hier hun prachtige Mercedes Benz Tourismo op. Sjef woont al jaren in België en werkt bij de lijn en heeft samen met zijn broer een touringcarbedrijf in Kosovo. Voor de uitbreiding van hun bedrijf hebben zij deze Tourismo gekocht

Bus voor rijschool in Roemenië
Rodana Trans uit Roemenië heeft een rijschool en zocht een lesbus. Deze vond hij bij AB-BC in Hoogerheide. Nicolea was samen met zijn 80-jarige vader, die nog nooit in Nederland was geweest en een collega

VDL Jonckheere naar Hongarije
Bus nummer 3 voor JLF KFT uit Hongarije. Na twee Iveco's haalt Vlada nu een VDL Jonckheere op bij AB-BC. Het wederzijdse vertrouwen is al zo groot, dat JLF KFT de bussen ongezien koopt en vertrouwd op onze expertise.

VDL Bova Magiq naar Hongarije
Filler Trans uit Hongarije kocht dit jaar al twee keer eerder een bus bij AB-BC. Nu een VDL BOVA Magiq. Dit was de allereerste Euro-3 en heeft nog op Busworld gestaan.

Midi-bus naar Oekraïne
Serhii Podra uit de Oekraine zocht een midibus Euro-5. deze vond hij natuurlijk bij AB-BC. Serhii nam deze mooie Iveco Sunset dan ook gelijk mee.

Van Hool T915 naar Oekraïne
Valerii Baranov uit de Oekraïne kocht in oktober een mooie VAN HOOL T915 bij AB-BC. Vandaag was hij terug. Dit keer voor twee VAN HOOL Astron's. De eerste nam hij gelijk mee en de tweede komt hij over drie weken halen.

Otokar naar Griekenland
Dimitrios Moutsios uit Griekenland haalt hier zijn Otokar op. Een mooie Navigio met automatische versnellingsbak.

Twee bussen voor Breuer Reisen in Duitsland
Breuer Reisen uit Düren haalt hier bus nummer 4 en 5 op, die zij dit jaar al gekocht hebben bij AB-BC. En als het aan Marc ligt, komen ze dit jaar zeker nog terug voor meer bussen.

Orders van de beurs Busworld 2019
Busworld 2019  was weer zeer succesvol voor AB-BC. Vele nieuwe contacten, oude contacten vernieuwd en een paar mooie orders. De eerste is die van Vallerii, die op de beurs de stand van AB-BC bezocht en een gebruikte bus zocht. Twee dagen na de beurs kwam hij de bus al ophalen: een mooie VAN HOOL T915

Ford Transit met lift naar Griekenland
Vandaag haalt Georgios Andreou zijn mooie Ford Transit met lift op bij AB-BC en rijdt ermee naar Griekenland.

Bova Maqic voor aankomend handelaar
Robert Jaroslawski uit Polen heeft jaren in Nederland gewerkt en spreekt dan ook
zeer goed Nederlands.  Robert wil bushandelaar worden en veel gaan samenwerken met AB-BC. Vandaag is de start. Robert heeft bij AB-BC een Bova Magiq gekocht. Wij gaan van Robert nog veel horen.

Van Hool voor Bustravel uit Polen
Bus-Travel SP. ZOO uit Polen heeft Oekraïnse roots. Ze kwamen de Van HOOL dubbeldekker ophalen toen Busworld volop bezig was. Gerda en Elly verzorgden de aflevering.

Compani uit Servië wil meer bussen van AB-BC
Vader en Zoon Minic van Compani  uit Servië hebben 100 bussen. Marco vertelde Elly, dat dit precies de bus is, die ze nodig hebben en dat ze willen nog 5 bussen. Anton is al aan het zoeken.

MAN Intercity bus voor Aveuro
AVEURO is de leverancier van zeer scherp geprijsde nieuwe Mercedes Sprinter aan
AB-BC, heeft ook een groot busbedrijf in Roemenië. Voor deze afdeling koopt AVEURO vaak gebruikte touringcars en lijnbussenbij AB-BC. Nu een gebruikte MAN intercity bus. Tot ziens volgende week op BUSWORLD, waar AB-BC samen met AVEURO een grote stand heeft, waar zij  onder andere zeven nieuwe Mercedes Sprinters presenteren.

Aflevering van twee dubbeldekkers
Oktopod belde vorige week voor twee prachtige VAN HOOL dubbeldekkers. Maandag kwamen ze bussen bekijken en AB-BC had een paar dagen nodig om alle benodigde documenten te regelen. Vandaag is het zover en haalden ze deze beauty's op.

VDL BOVA FLD naar Oekraïne
Ruslan Solomka uit de Oekraïne haalt hier zijn VDL BOVA FLD op. Ruslan kwam samen met zijn zoon bussen kijken en vonden de Bova zo mooi, dat deze gelijk mee ging naar de Oekraïne.

Iveco Daily naar Hongarije
Goran van JLF KFT uit Hongarije haalt hier zijn nieuwste aanwinst op, een Iveco Daily. Deze bus gaat zijn werk doen voor een school in Hongarije.

Weer bus voor Grund in Denemarken
Knud Frederiksen van Grund Turistbusser uit Denemarken is ook een klant, die terugkomt bij AB-BC, nadat hij al eerder een bus had gekocht. Nu een mooie Mercedes Benz Sprinter met een dikke 6-cilinder Euro-5 diesel. Fijn dat onze kwaliteit gewaardeerd wordt.

Van Hool TDX27 naar Macedonië
Stanco van Metak Trans uit Macedonië kocht vorig jaar een gebruikte dubbeldekker bij AB-BC. Dit is zo goed bevallen dat hij vandaag weer een dubbeldekker op komt halen bij AB-BC. Een mooie van Hool TDX27. "Zeker niet de laatste", zei Stanco bij zijn vertrek.

Lange relatie met Dortmans Touringcars
Anton verkocht in 2003 een nieuwe Marcopolo aan Dortmans Touringcars. Vorig jaar leverde AB-BC een nieuwe Rosero en dit jaar weer een nieuwe Rosero aan John Dortmans van Dortmans Touringcars. Een lange warme relatie tussen AB-BC en Dortmans kun je dat wel noemen.

Scania naar Forestanswer in Portugal
Jack van ForestAnswer uit Portugal was een paar maanden geleden ook al bij AB-BC om naar een gebruikte Scania Touring te komen kijken. Toen wist hij het nog niet. Vorige week kwam hij terug en kocht een mooie 2015 Scania, die hij vandaag ophaalde.

Van Hool TDX27 naar Moldavië
VASOLTRANS uit Moldavië was er vandaag al vroeg bij. Om 7:00 uur stonden ze al voor het kantoor van AB-BC te wachten om hun nieuwe aanwinst op te halen. Een VAN HOOL TDX27, op zo'n mooie auto wil je natuurlijk niet lang wachten.

Alweer een bus voor Jamor Polska
Jamor Polska is ook geen onbekende bij AB-BC. Twee jaar geleden kocht Jiri een VAN HOOL Astron bij AB-BC. Vandaag leveren wij een Mercedes Tourismo. Geen recente maar wel een heel mooie met een retrofit euro-5 installatie erop.

Weer een bus voor Breuer
Breuer Busunternehmen uit Duitsland was in juni ook al bij AB-BC BV voor een gebruikte lijnbus. Deze bus bevalt zo goed dat ze in september nog een bus gekocht hebben bij AB-BC. Nu een VAN HOOL A360 en dit is niet de laatste aldus de heer Breuer, toen hij de bus ophaalde. Bis bald!!

Vladimir vindt het bij AB-BC
Vladimir belde vorige week op. Hij was in Duitsland en was erg teleurgesteld in de bus die hij in het Duitse Essen had bekeken. "Mag ik bij jullie langskomen", vroeg hij? Anton vond dit natuurlijk prima. En vandaag haalt hij zijn nieuwe aanwinst op. Een Marcopolo Viaggio 10 meter. Destijds nieuw geleverd door Anton bij zijn voormalige werkgever.

Webasto naar Roemenië
Hier levert Elly een prachtig Stadsbusje met Mercedes motor van het merk Webasto. Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar waren blij verrast, toen deze bus uit Zweden aankwam. JTA TRANS uit Roemenië ook en kocht de bus direct van de foto en stuurden Florea Lucian Busuoic op de bus op te halen.

Weer mooie bus voor Taxi Lady
Taxi Lady uit Finland kocht twee jaar geleden een VDL BOVA bij AB-BC. Vandaag haalt hij een mooie Temsa met Euro-5 motor op bij AB-BC. Leuk als klanten je service waarderen en het vertrouwen zo groot is, dat ze terug komen om nog een bus te kopen.

Weer een bus voor Luminosa
Luminosa Tour uit Portugal is geen onbekende voor AB-BC. Al twee keer eerder konden wij u een aflevering tonen met Adriano van Luminosa Tour. Nu met een Mercedes Beulas met rolstoelplaatsen. Met dank aan Tony, een van onze chauffeurs, die de honneurs waarnam tijdens de bedrijfsvakantie.

Supportersbus voor Schalke04
David Reisen uit Oelde Duitsland haalt hier hun nieuwste aanwinst op. Een gelede bus van Van HOOL. De bus gaat o.a. supporters van voetbalclub SCHALKE04 vervoeren en daarvoor was het belangrijk, dat de bus een hogere topsnelheid kreeg om over de snelweg te rijden dan deze af fabriek had. In samenwerking met VAN HOOL heeft AB-BC dit natuurlijk geregeld.

Droom: bus als camper
Jacob Balk uit Alkmaar heeft een droom: wonen in een bus. Hier haalt Jacob de bus bij Elly op,  die hij volledig gaat ombouwen naar camper. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat.

Iveco Stratos
Peter Toonen kocht een paar jaar geleden bij AB-BC een mooie Sprinter. Vandaag haalt Peter zijn tweede aankoop bij AB-BC op. Een jonge gebruikte Iveco Stratos met een schone euro-6 motor.

Van bus naar permanente wooncamper
Een eigen huis, een pek onder de zon. Deze Eos wordt omgebouwd door Hermen uit Drachten naar een permanente wooncamper, wij  zijn benieuwd naar het eindresultaat. Hopelijk stuurt Hermen daar de foto's van.

Weer bus voor Hazenbroek
Vandaag weer Franse les gehad van onze Waalse klant Laurant Hazenbroek. U komt Laurant een paar keer per jaar op onze website tegen, als hij weer een bus koopt bij AB-BC. Vandaag kon Anton zijn Franse taal oefenen met Laurant en leverde Gerda de bus af.

Setra 416 GT HD voor Evobus Tjechië
Hier levert Elly een Setra 416 GT HD  voor EVOBUS Tsjechië. We hebben zijn tweeling broertje nog staan, dus wellicht gaat deze binnenkort ook richting Tsjechië.

Temsa MD9 naar Oekraïne
Ecolines is een grote bus groep uit Litouwen met meer dan 1.300 touringcars, die door heel Europa lijndiensten verzorgen. Voor hun lijn in de Oekraïne hebben ze bij AB-BC een prachtige Temsa MD9 gekocht. Wij hopen dat deze aankoop bij AB-BC de eerste is van een lange vruchtbare samenwerking.

Van Hool voor Breuer Reisen in Duitsland
Vroeg in de ochtend waren de heren van Breuer Reisen al bij AB-BC. Met het nieuwe Duitse kenteken op zak rijden ze weer snel terug naar Duitsland met hun nieuwste aanwinst: een Van HOOL 10 meter stadsbus.

Temsa Safari voor Rooney Tours
Belofte maakt schuld dacht Edwin, toen hij met een volle doos worstenbrood naar AB-BC BV ging om zijn laatste aanwinst op te halen. De derde bus alweer dit jaar die van AB-BC komt. Nu een mooie Temsa Safari HD voor Rooney Tours uit Hoek van Holland.

Mooie Temsa Safari
Hier levert Anton een mooie Temsa Safari af aan E&R opleidingen. De Temsa gaat dienst doen als Lesbus voor E&R en zal vele nieuwe touringcarchauffeurs in spé achter het stuur krijgen.

Terug naar het oude nest
Deze EOS gaat weer terug naar zijn oude baas. Na jarenlang dienst gedaan te hebben bij Rooney, ruilde deze de EOS in voor een recentere bus, die binnenkort op onze media te zien is. Toen Peter Witte dat hoorde, aarzelde hij geen moment. Hij wilde de bus terug en zo geschiede vandaag. Terug naar Pasteur Reizen.

Iveco Arway voor Gass Reizen
Donderdag was het een feestdag in Duitsland. Voor Gass Reisen ook in Nederland, want daar kochten zij een mooie Iveco Arway bij AB-BC BV. De Arway met lift gaat dienst doen als schoolbus.

VDL BOVA SYNERGIE voor Bergensche Busreizen
Voor Martijn en Gerrit van Bergensche Busreizen was het gisteren eindelijk zover. De aflevering van de VDL BOVA SYNERGIE. Compleet nieuw gespoten en met een nieuwe APK stond hun nieuwe aanwinst klaar. De bus mag gelijk aan de bak, want het is hoogseizoen voor Bergensche Busreizen.

Tweede bus voor Rooney Tours
Rooney Tours haalt hier zijn tweede aankoop van het jaar op. Een mooie Sprinter met 19 plaatsen. Binnenkort ziet u Rooney weer, want dan halen ze een derde bus op
Tweede bus voor Filler Trans uit Hongarije
Hier bus nummer twee voor Filler Trans uit Hongarije. Chauffeur Pal heeft vandaag zijn zoon mee gebracht om hem te assisteren bij de rit terug.

Mercedes Tourismo naar Portugal
Jesus van Traviama Transportes uit Portugal kocht vorig jaar bij AB-BC BV een MAN. Dit jaar koopt hij een mooie Mercedes Tourismo bij Anton. Hopelijk zien we Jesus volgend jaar weer terug

Van Hool Dubbeldekker naar Polen
Global Trans uit Polen haalt hier zijn prachtige VAN HOOL Dubbeldekker op. Deze zwarte TD925 is niet de nieuwste, maar wel een prachtige bus

Scania Omnilink naar Polen
Ramzes uit Polen zag zondag een bus op internet staan bij AB-BC en stapte direct in de auto om deze te kopen. Een Scania Omnlink met maar 350.000 km. Die kun je natuurlijk niet laten staan.

Doe ze maar alle twee
Filler trans uit Hongarije belde op. Ze hebben interesse in een Scania Irizar, die wij hebben staan. "Ik heb er twee", zei Anton. "Nou dan kopen we ze alle twee", was het antwoord van Victoria. Vandaag haalden ze de eerste op en volgende week de tweede.

VDL Synergie voor van Asselt
Peter en Marco van Asselt zijn geen onbekenden bij AB-BC. Toen Marco belde, dat hij snel een mooie dubbeldekker nodig had, vertelde Anton, dat er een mooie onderweg was. Vandaag de aflevering van deze beauty. Een VDL Synergie met een schone Euro-5 motor

From Russia with love
Daar lijkt de relatie tussen Alpina en AB-BC wel op. Trots dat we hof leverancier zijn en hier de aflevering van nummer drie uit een serie van vijf en Fausto de hond staat er ook weer op.

BRYAN heeft een droom
Terug naar Aruba en daar een busbedrijf beginnen. Daarvoor heb je natuurlijk wel een bus nodig en die vond Bryan bij AB-BC in Hoogerheide natuurlijk. Nu nog een busrijbewijs en de activiteiten in Aruba kunnen beginnen.

Temsa Safari naar Bulgarije
Paul Dragota van LARSA uit Bulgarije haalt hier zijn Temsa Safari op. Afgelopen maandag kwam Paul met zijn collega direct vanuit Eindhoven Airport naar AB-BC en daar was de koop snel gesloten. De werkplaats gaf de bus nog een afleveringsbeurt en woensdag kon Paul veilig naar Bulgarije vertrekken. Bij het vertrek gaf Paul aan Elly
nog een zoekopdracht voor een soort gelijke Temsa. Dus als u er een over heeft, neem contact met ons op want we hebben de klant al.

Iveco Rosero voor Muske Coach
Jean van Ophalfen van Muske Coach haalt hier zijn Iveco Rosero op. Al weer de tweede bus, die Jean bij AB-BC koopt in in half jaar en wij beide hopen niet de laatste.

En weer een aflevering op locatie door afleveringschauffeur Tony
Nu in Eindhoven bij I-Team aan dhr Timmers en zijn team. I-Clean gaat deze prachtige Mercedes Sprinter inzetten voor o.a. de promotie van hun hoogwaardige schoonmaak machines.

Temsa Opalin naar Servië
Martin van Dijas haalt in de regen zijn nieuwe bus op een Temsa Opalin. Martin gaat de bus inzetten in Servië .

Te ver om je bus zelf op te komen halen?
Geen probleem! Dan rijden we toch een stuk uw kant op . Dauria uit Italië vroeg, of we naar München konden komen met de bus. Natuurlijk doen we dat! Zondag vertrokken en maandagmorgen de bus afgeleverd in Munchen. Een mooie VAN HOOL 911, die in zijn tweede leven lesbus in Italië wordt.

Mooie Volvo Berkhof voor Beertens
Hier levert Elly aan Benno Beerten van Beerten Events B.V. een mooie Volvo Berkhof af. Benno gaat de bus inzetten als feestbus in heel Nederland

Mooie Magiq voor Foltrans
Andrzej Folmer belde een week geleden op. Hij wilde komen kijken naar een VDL Magiq bij AB-BC. De afspraak werd gemaakt voor goede vrijdag. Helaas verliep deze vrijdag niet zo goed en Andrzej moest afbellen vanwege autopech. Of we een weekje konden wachten was de vraag. Geen probleem voor ons en zie: geduld is een schone zaak. Vanndaag vertrekt Andrzej alsnog met zijn Magiq. 

VDL Magiq naar Polen
Elly zit niet stil tijdens de vakantie van Anton. Hier levert ze aan Jerry Madel uit Polen een VDL Magiq af.

Tweede van vijf bussen voor Alpine
Hier levert Elly de tweede Scania uit een serie van 5 af aan Alexander van Alpine. U gaat Alexander dus komende weken nog een paar keer voorbij zien komen in onze afleveringen 

Tourbus voor AMS Shuttle & Tours
Bachir van AMS Shuttle & Tours haal zijn eerste echte bus op. Al jaren heeft Bachir een taxi-bedrijf in Amsterdam en nu is de tijd rijp voor een tourbus. Wij wensen Bachir veel succes met zijn nieuwe project.

Iveco Daily naar Krefeld in Duitsland
BIENVENEU DIDALANVI uit Krefeld (D) haalt hier zijn nieuwste aanwinst op: een Iveco daily.

VAN HOOL Dubbeldekker voor Van Kooten
In 2017 kocht Simon van Kooten een VAN HOOL Dubbeldekker bij AB-BC. Nu twee jaar later is Simon weer terug om een mooie Mercedes Sprinter te kopen. Fijn als klanten je weer weten te vinden, als ze een bus nodig hebben. Bedankt Simon

Scania Beulas Dubbeldekker met Euro-6 motor
Touringcarbedrijf van de Wou haalt hier zijn prachtige nieuwe aanwinst op. Een mooie jonge gebruikte Scania Beulas Dubbeldekker met Euro-6 motor. Destijds door AB-BC nieuw geleverd aan Bovo en we zijn blij dat we opnieuw een eigenaar gevonden hebben, die dit juweeltje op waarde weet te schatten.

Prachtige VAN HOOL T917 met 60 luxe zitplaatsen
Christophe Sys van  STAP BVBA, "op stap met de bus" , haalt hier zijn nieuwste aanwinst op. Een prachtige VAN HOOL T917 met 60 luxe zitplaatsen. Wij wensen Christophe en zijn team vele veilige en fijne kilometers toe

VDL BOVA Futura naar Italië
Francesco Reali kwam als expert mee om bijAB-BC naar  twee Hybride bussen te kijken voor een Italiaanse stadsdienst. Bij de bezichtiging viel zijn oog op een mooie VDL BOVA Futura. De deal was snel gemaakt en vandaag haalt Francesco zijn bus op om er mee naar de Adriatische kust van Italië te rijden.

Scania A30 voor Blauw Reizen
Willem Blauw van Blauw Reizen heeft vorig jaar een mooie dubbeldekker gekocht bij AB-BC. Nu levert AB-BC een mooie Scania A30 aan Willem.

Mooie Volvo naar Estland
Nicolai Rogozin uit Estland haalt hier zijn prachtige VOLVO 9700 op.  Hij heeft al een VAN HOOL en een VDL BERKHOF en daar komt nu een mooie Volvo bij.

Tevreden klanten komen terug
JPG TRANSPORTES kocht in 2018 een Scania Touring bij AB-BC. Precies een jaar later koopt de heer Gomes er weer een. Leuk als klanten tevreden zijn en weer terugkomen

Weer bus voor Alpina
Alpina heeft weer bussen gekocht. Vijf stuks dit keer. Dit is de eerste aflevering en U zult ze nog vier keer voorbij zien komen.

Mooie bus naar Servië
Naisturs Inc. uit Servië stuurde vrienden uit Oberhausen in Duitsland langs om naar een bus te komen kijken bij AB-BC. Prima bus vonden de vrienden en zie hier: Ivica de chauffeur van Naisturs Inc. haalt de bus op bij Elly

Scania naar Estland
OÜ Valdeko Reisid uit Estland had haar zaakjes goed voorbereid. Alle benodigde documenten waren al op voorhand naar AB-BCgestuurd, zodat het papierwerk snel klaar was, indien de bus er zo uit zag, zoals Anton had beschreven. En dat was de bus natuurlijk, want het AB-BC-team en in het bijzonder Joop had de bus er perfect bijgezet. Mooi schoon en de bus rook zelfs lekker, als je er door liep. De heren waren dan ook snel overtuigd. Deze Scania PB gaat mee naar Estland

Weer een fraaie bus voor Megabus
In 2012 kocht John Latten van Megabus een Berkhof dubbeldekker bij AB-BC. Zeven jaar later is de Berkhof terug bij AB-BC en heeft deze vervangen voor een prachtige VDL Jonckheere. Wij hopen dat John met veel plezier een aantal jaren met de Jonckheere rondrijdt en dat we na verloop van tijd deze weer kunnen verjongen voor een andere prima bus van AB-BC.

AB-BC wint 3-jarig leveringscontract
AB-BC BV heeft een 3-jarig contract gewonnen voor het leveren van Schoolbussen voor de GO ! scholengroep in België.  Vandaag levert Anton een bus af aan de Markevalei in Herne. Een mooie nieuwe schoolbus met 33 plaatsen en voorzien van alle gemakken . Hiermee kunnen de scholieren weer jaren veilig van en naar huis gehaald en gebracht worden.

Inruil voor nieuwe Rosero First
In 2011 kocht de Firma Grüninger een Rosero First bij AB-BC. Recent namen ze contact met Anton op. De bus is boekhoudkundig afgeschreven en de boekhouder zei, dat we kosten moeten maken. Dus kunnen we de bus inruilen voor een nieuwe ? "Natuurlijk", zei Anton, "Er staat er een op voorraad." Zo gezegd zo gedaan. Zie hier de foto met de nieuwe en de oude auto. Correctie: twee foto's. Eén met Elly en en één met Gerda. De chauffeur wilde met elke AB-BC-dame op de foto.


Twee gelede bussen naar Italië
STEAT uit Italië kocht in 2017 een gelede bus bij AB-BC. Twee jaar later hebben ze weer behoefte aan gelede bussen, nu 2 stuks. AB-BC had twee mooie Hybride van HOOLS staan, dus de deal was zo gedaan en de dames van het promotieteam van AB-BC leverden de twee bussen af.

Van Hool naar Kazachstan
Baktbek uit Kazachstan belde vrijdag, dat hij een mooie Van Hool had zien staan bij AB-BC. Of hij maandag langs kon komen om naar deze bus te kijken. Anton vond dat prima natuurlijk. En zie hier: twee uur later vertrekt hij met zijn nieuwe aanwinst inclusief alle benodigde documenten, want bij een specialist als AB-BC wordt dit direct geregeld.

BOVA MAGIQ naar Pana in Griekenland
Pana uit Griekenland belde dinsdag voor een BOVA MAGIQ. Een dag later staat hij hier met Elly om de bus al mee te nemen naar Griekenland. Snelle actie Pana!

Twee van Hools verkocht
Andrzej van Dudi bus koopt twee van Hools bij AB-BC. Eigenlijk zou Andrzj deze bussen vorige week al ophalen, maar helaas had zijn zoon bij het skiën in Italië zijn been gebroken. Andrzej vroeg aan Anton of de bussen nog een weekje langer mochten blijven staan. Natuurlijk zei Anton: : "Geen probleem".

Scania Berkhof naar Estland
Bustrip uit Estland had een 19-persoons bus en was op zoek naar een 50-persoons bus. Arvo, de eigenaar van Bustrip, nam contact op met AB-BC en had interesse in een Scania Berkhof uit 2007. Na een aantal telefonische gesprekken was Arvo ervan overtuigd, dat deze Scania zijn bus werd en vandaag is het dan zover. Elly levert de bus aan Arvo en hij en zijn chauffeur zijn klaar voor de lange reis naar Estland.

Scania Irizar naar Servië
Crevini Signal uit Servië haalt hier hun nieuwste aanwinst op: een Scania Irizar van 14 meter. Bij het afscheid gaven ze Anton een zoekopdracht voor een 10 meter bus met 40 plaatsen. Dus als u zo'n bus over heeft, laat het ons dan snel weten.

Mercedes Medio naar Albanië
Arjan van FJOARI TRAVEL uit Albanië is in zijn nopjes. Hier krijgt hij van Anton zijn Mercedes Medio overhandigd. Het is een lange dag voor hem, want hij kwam met twee chauffeurs zondagnacht om 01:30 in Zaventem aan en het lukte niet meer om een hotel te boeken. Dus wachten op de AB-BC BUS. Maar na een lekkere lunch aan het strand van Bergen op Zoom was alle reisellende snel vergeten.

Wederom bus voor Hazi
En weer een bus voor Hazi. In ons laatste bericht over Hazi vertelden wij al, dat hij binnen 14 dagen nog een bus zou ophalen en zie hier: hij is er weer. Hopelijk zien we hem weer snel.

Dubbeldekker voor Tholtax
Fred heeft de stap gezet en een dubbeldekker aangeschaft bij AB-BC. Fred heeft steeds grotere groepen en een dubbeldekker werd steeds meer een gemis. Nu niet meer, want vanaf vandaag heeft Tholtax Tours deze ook in de verhuur.

EOS 2000 naar Kazachstan
En hier is Marat weer. Nu neemt hij een mooie EOS 200 mee naar het verre Kazachstan. Vijf duizend lange kilometers heeft hij te doen, maar het is de moeite waard, zegt hij om bij AB-BC een bus te kopen. Natuurlijk hebben wij de bus volledig nagekeken, zodat Marat zonder problemen de verre reis aan kan.

Wederom een bus voor Alpina uit  Kaliningrad
Het wordt bijna een gewoonte bussen afleveren aan Alpina. In de loop van de jaren zijn er vele bussen - vooral Scania's - vertrokken naar Igor. Nu weer eentje en we zijn weer aan het zoeken, want ze hebben er nog meer nodig.

Bova Futura naar Polen
Tomasz Remiszewski  en zijn vader halen hier een BOVA Futura op bij AB-BC. Vol trots vertrokken ze naar Polen.

Mans Lion Coach voor Pripo in Bosnië Herzegovina
Pripo uit Bosnië Herzegovina haalt zijn nieuwste aanwinst op. Een zwarte MAN Lions Coach. Na de proefrit hadden ze een paar opmerkingen. Of we die wilde repareren? Natuurlijk doen we dat en zie hier vol goede moed vertrekken ze met een volle tank naar huis.

Iveco Arway voor Rooney Tours
Rooney Tours uit Hoek van Holland zocht een mooie bus, die alle soort werk aan kan en dan kom je natuurlijk naar Hoogerheide om er eentje uit te zoeken bij AB-BC.Een mooie Iveco Arway is het geworden met een schone EEV motor.

Drie bussen voor AVEURO
AVEURO en AB-BC zijn partners, voor nieuwe en gebruikte bussen. AVEURO levert aan AB-BC nieuwe Mercedes Sprinter bussen en AB-BC levert vaak de inruilers op deze bussen aan AVEURO. Hier levert Elly drie gebruikte bussen aan AVEURO. Nu is het wachten op een lading nieuwe Sprinters.

Weer een bus voor HAZI
Rafal van Hazi haalt zijn derde bus op en kocht gelijk weer een bus. Een mooie groene Marcopolo. Deze haalt hij over twee weken op. Dus binnenkort weer een foto van Rafal en Anton met een nieuwe AB-BC-bus

Twee bussen naar Georgië
Bondo Zirakdze en zijn broer komen uit Georgië. Vrijdagavond kwamen ze bij AB-BC aan om te kijken naar EOS 90. We hebben er twee, was ons antwoord. Bondo kon niet beslissen en belde een vriend in Georgië op. Op advies van Bondo besloot zijn vriend Vasili direct de ander Eos te kopen en kocht een vliegticket naar Amsterdam. Dinsdagochtend waren ze met vijf man sterk terug bij AB-BC om beide bussen op te halen en de lange reis naar Georgië te beginnen.

Vierde bus voor Ovraz Voyages
En zie hier de vierde bus voor Laurant Hazebroek van Ovraz Voyages uit België. Laurant, een trouwe klant, haalt zijn vierde bus op bij AB-BC en deed gelijk een aanbetaling voor de vijfde bus.

MAN bus naar Polen
Sommige klanten zijn wel heel snel weer terug naar de aflevering. Tomasz uit Polen neemt hier zijn MAN in ontvangst maar was binnen het uur terug. Tomasz had de tank zover leeg gereden, dat alle bandstoffilters vol zaten en het voertuig geen vermogen meer had. Geen probleem voor Kelvin. In de werkplaats werden de filters verbvangen en tankte hij 100 liter diesel in de bus en alle problemen waren verholpen.

Van Hool T917 naar Servië
De ene keer gaat een verkoop snel en soms duurt het wat langer. Djorde uit Servië belde met Anton in december en ze kwamen een prijs overeen voor een gebruikte VAN HOOL T917. Djorde was een touringcarbedrijf begonnen met zijn vader en zijn oude werkgever financiert de eerste bus. Dus Djorde kwam met zijn vader naar Nederland en verwachtte, dat de bus al betaald was. Helaas dit was niet het geval. Na een week wachten gingen vader en zoon onverrichte zaken maar weer naar huis. Hier eindigt het verhaal gelukkig niet. Djorde vond een andere financier en zie hier de betaalde bus mee naar Servië. Eind goed al goed.

Je ziet er één en koopt er twee
AB-BC streeft naar een duurzame samenwerking met al haar klanten. Hazi kocht eind vorig jaar bij Anton een gebruikte Iveco en is nu al weer terug voor een andere Iveco Daily. Rafal zag bij aankomst nog een Iveco Daily staan bij AB-BC. Ze waren het snel eens en hij kocht ze beide. Mooi toch ?

VAN HOOL ALICRON
Petras Pocevicius van UAB KIRALIK uit Litouwen haalt hier zijn nieuwste aanwinst op: een VAN HOOL ALICRON. Petras was blij verrast, dat de export papieren binnen 10 minuten waren bij AB-BC. Voor ons normaal, maar Petras had zo'n service nog nooit meegemaakt.

Bus naar Servië
GLOBUS BUS uit Servië haalt hier hun nieuwe bus op. Naast de standaard exportdocumenten verlangt het Servische Verkeersministerie ook een EUR1 en een oorsprongsverklaring. Geen probleem bij AB-BC. Wij ontzorgen de klant volledig

Bova Magiq naar Griekenland
"Hebben jullie sneeuwkettingen", vroeg Georg uit Griekenland, toen hij verkleumd van de kou aankwam in het winterachtige Hoogerheide. Nederlanders zijn niet echt sneeuw gewend, maar Grieken zeker niet. Toch vertrokken ze met de Bova Magiq naar het zonnige Griekenland.

Twee bussen voor Lech Trans in Polen
Lech Trans uit Polen is wel een beetje sneeuw gewend. 1500 km file staat er nu in Nederland maar dat maakt hun niets uit. Ze reden de gehele nacht door en kwamen bij Gerda twee bussen ophalen die Gerda Lech Trans vorige week verkocht had.

Mooie van Hool Alicron naar Duitsland
Bij sommige klanten krijg je spontaan een glimlach. Dit is zeker het geval bij Marius Nicola en zijn familie. Vader moeder en zoon zijn van oorsprong Italianen en al twee generaties woonachtig in Duitsland, maar nog steeds volbloed Italianen. Papa vertelde, dat zijn zoon had gestudeerd, maar toch buschauffeur wilde zijn. Dus wordt er een extra bus gekocht. Zie hier het resultaat: een mooie van Hool Alicron.

BOVA MAGIQ voor Carpe diem in Polen
Robert van Carpe Diem heeft er een lange dag opzitten. Om 19:45 stapte hij in de auto en was om 08:00 de volgende dag bij AB-BC in Hoogerheide. Daar kocht hij een mooie BOVA MAGIQ en nam deze gelijk mee terug naar Polen. Robert zal wel goed slapen als hij weer terug is in Polen

Aleto Tours koopt een VAN HOOL Astromega euro 5 bij AB-BC
Deze week was Anton in het Buitenland. Geen probleem voor de dames op kantoor. dan verkopen zij wel de bussen. Zie hier Elly die de dubbeldekker aflevert aan Roel.

Alweer een bus voor Muijs Reizen
Muys reizen en AB-BC BV hebben al een lange relatie. Al voordat Anton in 2010 AB-BC oprichtte, deden ze al zaken met elkaar en dat is zo gebleven. Vandaag levert Elly aan  Wim een Scania Touring Euro 6 af.

VDL BOVA Futura naar Frankrijk
Touraine excursions uit Frankrijk heeft AB-BC ook gevonden en haalt hier zijn laatste aankoop op. Een mooie VDL BOVA Futura uit 2010. Meer en meer Fransen vinden AB-BC en dat is natuurlijk niet gek. Wie wil er niet geadviseerd worden door onze perfect sprekende Gerda ?

Scania naar Estland
Anatoli kwam gisteren aan op Zaventem en natuurlijk halen we onze klanten dan op om naar onze bussen te komen kijken. Helaas spreekt Anatoli niet goed Engels Duits of Frans en hij was gaan wandelen op Zaventem. Een hele tour om Anatoli te vinden, maar toen hij eindelijk in Hoogerheide aankwam, was de aankoop van een bus zo geregeld.

Drukke dag vandaag 3 bussen afleveren
De eerste van vandaag : Jiri Rysavy uit Tsjechië vertrekt blij met zijn nieuwe
aankoop een mooie iveco Daily met 19 plaatsen

Mercedes Tourismo
Stefan Hümmer was er al vroeg bij in het nieuwe jaar. Om 8:00 uur stond hij op 2 januari voor de deur van AB-BC om zijn nieuwe Mercedes Tourismo op te halen. Vorig jaar was Stefan ook al bij ons. Toen om een nieuwe Iveco Crossway op te halen.

Iveco Rosero voor City Tour
Reeds een jaar hebben Anton en Arthur contact met elkaar. Arthur had een hop-on-hop-off-touringcarservice opgezet in de Zaanstreek. Zijn bedrijf heet City Tour Zaanstreek. Samen bekeken ze het gamma van AB-BC BV en kwamen tot de conclussie, dat een jong gebruikte Iveco Rosero met 25 plaatsen ideaal is om te beginnen. Zie hier het resultaat. Elly levert de eerste Rosero aan Arthur. Begin volgend jaar heeft Arthur nog een bus nodig.

MAN BEULAS voor Chris Pardalos uit Griekenland
AB-BC levert een mooie MAN BEULAS SPICA met lift naar Griekenland. Deze bus was net aangekocht en binnen een dag verkocht. Het is dan ook een prachtige bus, voorzien van 51 zitplaatsen een EEV motor en alle opties die je verwacht op een moderne bus, Chris wilde snel naar huis want vindt het Nederlandse weer maar nat en koud.

Mooie jonge gebruikte Otokar
AB-BC zoekt en vindt de mooiste bussen in heel Europa. Hier een Duitse Otokar die een nieuwe baas heeft gevonden in België. Leader Tourismo uit Mouscron haalt hier zijn mooie jong gebruikte Otokar op. Bij de aflevering was het geen afscheid maar een afspraak tot een volgende aankoop.

AB-BC levert 13 nieuwe Rosero's voor concessie DAV
Zondag 9 december start Qbuzz met de concessie openbaar vervoer DAV ( Dordrecht, Alblasserdam Vijfheerenlanden). Voor deze concessie heeft Qbuzz drie elektrische Rosero's aangeschaft en tien diesel Rosero's low entry. Met de drie overgenomen elektrische Rosero's van oude vervoerder Arriva komt de complete Rosero vloot totaal op 16 stuks. De bussen gaan minimaal acht jaar rijden met een optie tot verlenging twee keer twee jaar. Kijk hier voor meer foto's........

Wederom bus voor Alpina Rusland
AB-BC BV zoekt en vindt continue bussen voor Alpina. Dit maal een Scania Omniexpres met lift, die AB-BC vond en kocht in Zweden. Benieuwd wat AB-BC volgend jaar naar Rusland exporteert? Kijk dan regelmatig op onze site of Facebook-pagina

Castiello Bus uit Napel koopt twee bussen
Zwei kleine Italiener die träumen von Napoli. Deze Napolitanen droomden van twee bussen uit Hoogerheide. Castiello Bus uit Napels is erg blij met hun nieuwe aanwinsten. Een Mercedes Tourismo en een VDL bova.

Ovraz Reizen koopt werderom bus bij AB-BC
François Hazenbroek van Ovraz reizen is een oude bekende van AB-BC. François heeft al een drietal bussen bij Anton gekocht en bij ontvangst van deze Bova liet hij zijn oog wederom vallen op een volgende. Kans is groot dat we dit jaar nogmaals met François op de foto mogen.

Rosero voor Ruhr Reisedienst
Petra Gössling van Ruhr Reisedienst neemt hier haar tweede Rosero in ontvangst. Zij heeft al een Rosero en nu was het tijd voor een tweede en dan kom je automatisch terecht bij AB-BC in Hoogerheide, de officiële Rosero-importeur voor de Benelux, die ook een breed gamma aan gebruikte bussen op voorraad heeft staan van groot naar klein.

Nieuwe schoolbus in Westelbeers (België)
Stichting Schoolbus Westelbeers is in het leven geroepen om de leerlingen vanuit Westelbeers veilig en op tijd op school te krijgen. Zij worden gebracht met een schoolbus, die eigendom is van de Stichting. 350 gezinnen hebben geld bij elkaar gelegd voor een nieuwe bus. En zie hier vandaag het resultaat. AB-BC levert een gloednieuw Rosero schoolbus af aan de stichting. Een mooi initiatief van een betrokken gemeenschap

Iveco Sunrider voor Ryana Coach uit Charleroi (België)
Ryana Coach uit Charleroi koopt weer bij AB-BC BV. Twee jaar geleden kocht Ryana een Mercedes Sprinter bij AB-BC. Nu een Iveco sunrider met 30 zitplaatsen en dit is niet de laatste bus vertelde Ryana bij het afscheid.

Schoolbus naar Tatry in Polen
Piotr van Tatry Express haalt hier zijn mooie schoolbus op. Vanochtend kwam Piotr aan op Eindhoven Airport en twee uur later vertrekt hij al met zijn bus richting Polen inclusief exportkentekenplaten en verzekering. Piotr was heel blij, dat AB-BC het zo snel regelde.

Ik vertrek
Wim Blommaert en Sophie Vindevogel hebben België verruild voor Portugal, waar zij een glamping zijn begonnen in de Algarve. Op hun glamping hebben ze een aantal lodges en luxe tenten. Hun volgende project is een bus ombouwen naar een luxe vakantiebedrijf. Hun zoektocht naar een geschikte bus bracht hun bij AB-BC, waar ze een Mercedes Conecto vonden. De deal was snel gemaakt en AB-BC BV beloofde de bus naar Portugal te brengen. We hopen u snel foto's te kunnen tonen van het eindresultaat van dit originele idee. Benieuwd naar de Glamping check ?? www.algarvesafarilodge.be

Bova voor Prisacaru uit Roemenië
ION Prisacaru uit Roemenië is erg blij met zijn Bova uit 2003. Zo zie je dat AB-BC voor iedere portemonnee een voertuig heeft. Thuis in Roemenië maakt Ion er een nieuwe van. zo heeft hij beloofd.   

VDL Jonckheere liftbus voor Scandio in Polen
Scandio impex uit Polen neemt hier hun nieuwste aanwinst mee: een prachtige VDL Jonckheere liftbus uit 2011. Ze waren het snel eens. Dit moet hem worden. Een goede keuze

Scania Touring voor Little Bus
Andre van Little bus is gespecialiseerd in het verhuren van kleine busjes. Nu koopt hij zijn eerste grote bus, een Scania Touring. Volgens Andre is dit de eerste in Portugal. Dit voorjaar komt hij terug om nog een Touring te kopen, zo beloofde hij Anton bij zijn afscheid.

VAN HOOL Dubbeldekker naar Kazachstan
Maar liefst 6.000 kilometer moet Bakhyt Ismailov rijden, voordat hij thuis is met zijn VAN HOOL Dubbeldekker. Gelukkig zijn ze met zijn tweeën, maar het blijft een lange rit naar Kazachstan .

Ook de buren kopen bij AB-BC
De buurman heeft een nieuwe bus. Tim is de buurman van Anton en heeft al een aantal jaren een feestbus. Helaas kwam deze niet van AB-BC. Dat is nu veranderd.
Tim heeft een mooi Mercedes Integro gekocht. Bij de aflevering kon Anton gelijk kennismaking met de nieuwe buurvrouw.

Iveco Rosero Tourbus voor John Dortmans
Twaalf jaar geleden kocht John Dortmans een nieuwe Marcopolo Senior bij Anton. Vandaag haalt hij de opvolger op. Een nieuwe Iveco Rosero Tourbus met alle luxe opties als tv, koelkast airco, luxe zetels, etc etc . Twaalf jaar geleden kwam John de bus ophalen met zijn broers. Nu met zijn dochter. Trots reden zij met de nieuwe bus naar huis.

Mercedes Touringcar voor Rocky
Rocky 73 jaar oud en still going strong. Nadat hij jaren alleen met sprinter-bussen heeft gereden, is hij toe aan een volgende stap: een echte Mercedes Touringcar. Als het goed bevalt verwisselt hij al zijn sprinters voor 10 meter lange bussen.

Weer Bova naar Albanië
Era Travel uit Albanië koopt weer een Bova  van AB-BC en dat is al nummer vier . Ze komen graag naar AB-BC, omdat alles goed geregeld is en er ook een huurauto geregeld wordt om mobiel te zijn tijdens hun verblijf . "Deze service verdient een duim", zei Fatmir van Era Travel

Weer een bus voor Taras Rab uit Oekraïne
Taras Rab uit Oekraïne was in januari bij AB-BC, waar hij een Astron T916 kocht. Nu haalt hij weer een VDL Jonckheere Euro 5 op. Taras is heel tevreden over zijn Astron en daarom komt hij graag terug bij AB-BC BV voor een VDL Jonckheere. Benieuwd wanneer wij Taras weer zien.  

VDL Jonckheere naar België
Muskecoach uit Gembloux haalt zijn nieuwe VDL Jonckheere op bij Anton. Vanwege de nieuwe emissie-eisen in de grote steden in België heeft Jean Louis zijn prachtige Neoplan vervangen voor een Euro-4 VDL Jonckheere, die hij vond bij AB-BC BV . We wensen Musckcoach vele prettige kilometers met zijn nieuwe aanwinst

Bus naar Marokko
Elke week gaat Anton een dag naar school om Frans te leren. Niet nodig voor Gerda, want haar Frans is vloeiend. Vandaar dat zij de Franstalige klanten bij AB-BC BV onder haar hoede neemt. Hier levert Gerda een bus af aan Beni Chiker, die de bus gaat gebruiken voor een school in Marokko. Beni rijdt de bus zelf naar Marokko met speciale export platen, die AB-BC BV ook aan u kan leveren bij aankoop van een bus. Bon Voyage Beni

Vierde bus voor Taxi Jobe
Johan van Taxi Jobe haalt alweer zijn vierde bus op bij AB-BC BV. Deze bus met Euro-6 motor vond Anton in Zweden voor Johan en is werkelijk voorzien van alle luxe. Airco, standkachel, parkeersensoren, achteruitrijcamera in de spiegel, etc, etc.

Bus naar Curaçao
Elly en Gerda leveren hier een bus af, die een lange reis tegemoet gaat naar het altijd zonnige Curaçao. We brengen de bus naar de haven in Rotterdam, waar hij op een boot geladen wordt en dan is het: Ayo Scania

Een bijzondere auto voor een bijzondere klant
Hoewel deze bus de eerste registratie heeft van 2008, is Tholtax uit Tholen het eerste bedrijf, dat kilometers gaat maken met de Iveco Daily. Het is letterlijk een schuurvondst. Na een aantal jaren in o.a. Engeland gestaan te hebben voor een Hybride project heeft AB-BC BV deze bus gekocht en teruggebouwd naar zijn oorspronkelijke aandrijving.

Een buitenkansje voor Fred, een van de trouwste klanten van AB-BC. Een nieuwe bus voor de prijs van een tweedehands. Fred is al jaren een vertrouwd gezicht bij AB-BC BV en is erg blij, dat Anton hem benaderde met zijn vondst en de koop was dan ook zeer snel gesloten. Fijn dat je voordeeltjes kunt delen met je trouwe relaties.

Mercedes Sprinter naar Griekenland
Hier levert Elly een Mercedes Sprinter af aan Konstaninos uit Griekenland. Bij de aflevering vertelde Konstaninos, dat hij nog een sprinter zoekt. Dus heeft u nog een Mercedes Sprinter, die u wilt inruilen? Laat het Anton dan weten.

Van Hool 924 naar Oekraïne
Olec en Olec uit de Oekraïne komen weer een mooie VAN HOOL 924 ophalen bij AB-BC BV. Zondag belde ze dat deze bus wilde hebben en stapte gelijk in de auto richting Nederland. Ze komen in November weer terug voor nog een bus vertelden ze bij vertrek.

Mercedes Sprinter voor Taxi van Loo
Taxi van Loo uit Gulpen kocht in 2016 bij AB-BC een gebruikte Iveco Daily. Na twee jaar trouwe dienst nemen ze van Elly een mooie Mercedes Sprinter in ontvangst. Eveneens met 20 plaatsen maar nu met 180 pk en een automatische versnellingsbak. Wij wensen Guido en zijn team weer veel plezier en hopen ze over jaar weer te zien voor een volgende stap.

Weer Scania voor Maasdal
Hier de tweede Scania voor het Maasdal. Jos had een lekkere Limburgse vlaai bij en nadat we deze lekker opgepeuzeld hadden nam Jos de bus weer mee naar het mooie Limburgse land

Scania A30 naar Rusland
Alex uit Rusland haalt hier een mooie Scania A30 op. Elly levert de bus af en Alex vertrekt zeer tevreden terug naar Rusland

Scania A30 uit 2014 naar Portugal
Mickael Ferreira uit Portugalwerd donderdag door ons opgehaald op Eindhoven Airport om te komen kijken naar een mooie Scania A30 uit 2014. Natuurlijk werd de bus oké bevonden en Mickael liet zijn Baas Orlando ook overvliegen om samen op zatermorgen de bus overhandigd te krijgen van Anton. Boa viagem Mickael en Orlando!

Scania A30 voor Jos van Maasdal
Hier neemt Jos van Maasdal zijn eerste Scania A30 in ontvangst. Maasdal kocht begin dit jaar al een mooie Iveco 25-persoons bus. Nu heeft hij bij AB-BC twee z.g.a.n. Scania's A30 gekocht. Tot over 3 weken Jos voor de volgende Scania A30.

Iveco Indcar voor Mateo uit Italië
Mateo uit Italië haalt hier zijn Iveco Indcar op. Donderdagavond kwam Mateo aan op Eindhoven Airport en besloot daar te gaan slapen en in de ochtend met de trein naar AB-BC te reizen. Helaas verliep dit niet zo soepel, maar om 14:00 was Mateo in Bergen op Zoom, waar wij hem snel ophaalden. Gelukkig ging terugreis voorspoedig en was Mateo zondag weer in Italië

Scania A30 voor Scania in Polen
Hier levert Elly een Scania A30 aan Scania Polen. Scania Polen zocht voor een zeer goede relatie een jong gebruikte Scania, AB-BC heeft een serie van 6 stuks in Frankrijk gekocht. Mooie jonge bussen met zeer weinig kilometers. We hebben er nu nog twee. Zoekt u veel stoelen voor weinig geld? check onze website

Bus wordt volgauto voor motorclub
Zie hier Robert Hopman en zijn motorvrienden. Robert was op zoek naar een bus om deze om te bouwen als camper volgauto voor hun internationale uitstapjes met de motor. In Augustus moet hij klaar zijn voor de eerste trip naar Denemarken. We zijn benieuwd hoe de bus er uit gaat zien en hopen u de foto's van het eindresultaat dit najaar te kunnen tonen.

Wederom bus naar Oekraïne
Het is druk bij AB-BC BV met klanten uit de Oekraïne, zie hier Igor die bij AB-BC een gebruikte MAN kocht.

Setra 417 HDH naar Oekraïne
Kovalyk Volodymyr uit de Oekraïne sloot vorige week een succesvolle aankoopweek af met de koop van een Setra 417 HDH. Voorwaarde om de bus te kopen voor Kovalyk was wel, dat hij direct met bus en al terug kon rijden naar de Oekraïne. Geen probleem voor Elly, want ze maakte alle documenten incl. een transitplaat klaar en een uur later vertrok Kovalyk met zijn nieuwe aanwinst 

Speciaal voor taximarkt gebouwde Sprinter
Doelen Limo Service krijgt vandaag wel een hele mooie Sprinter geleverd. De eerste 8+1 Sprinter die AB-BC heeft laten bouwen voor de taxi markt. Volgens de fabriek de mooiste die ze ooit hebben gebouwd. Oordeelt u zelf in de fotoreportage

Van Hool naar Kroatië
Vincek uit Kroatië krijgt hier van Gerda hun nieuwe aanwinst een prachtige VAN HOOL T916. De bus werd ongezien gekocht, omdat de heren van Vincek van andere Kroatische klanten gehoord hebben, dat AB-BC BV meer doen dan ze beloven. Mooi toch ?

Iveco naar Servië
De heer Gravrilovic uit Servië was een paar dagen bij zijn neef In Amsterdam. En wat doe je dan als je een paar dagen in Nederland bent? Juist! Je rijdt langs AB-BC BV en zoekt een mooie Iveco Kapena uit. Het werd laat, want de heer Gavrilovic had ook nog een Smart gekocht voor zijn vrouw, die even tussendoor gehaald moest worden in Eindhoven. Daardoor kon deze foto pas om 22:00 gemaakt worden. Gelukkig is het zomer.

Astron voor COBUSS uit de Oekraïne
In Januari was Antanoy al bij AB-BC voor een Astron en nu haalt hij er weer een op bij AB-BC.. Tijdens de aflevering was er nog een steekproef van de Douane, maar natuurlijk waren de papieren allemaal door Elly in orde gemaakt.

Iveco Crossway naar Duitsland
Irro-Reisen uit Lüchow Duitsland kocht weer een mooie Iveco Crossway van AB-BC. De derde Crossway die zij van AB-BC afnemen. Toen Irro SR. Anton belde met de opdracht dat zij een nieuwe of jong gebruikte Crossway euro 6 wilden kopen, kon Anton hem gelijk helpen met een jong gebruikte Crossway, die recent aangekocht was in Luxemburg. Familie Irro, bedankt weer voor de opdracht en op naar de volgende.

Schone Rosero schoolbus voor Belgische gemeente
AB-BC levert eerste CNG bus aan Gemeente Beveren via een gewonnen tender bij EANDIS. De gemeente Beveren ( België) heeft de primeur. Vorig jaar heeft AB-BC  een tender gewonnen van de netwerkbeheerder  Eandis in België, die met het leveren van schone voertuigen aan de Vlaamse overheden duurzame mobiliteit stimuleert.

Deze Rosero Schoolbus heeft een schone CNG motor, en ruimte voor 31 passagiers.  Wij wensen Gwen en zijn team vele fijne kilometers en hopen dat er nog vele schone schoolbussen dit jaar in België gaan rijden.

En....nog een keer Alpina
En weer een bus voor Alpina. Heeft u nog een bus op twee assen 2007-2008 euro 4 en deze mag weg meld het bij Anton en wij geven een faire prijs

Weer een bus voor Alpina in Rusland
En weer een bus voor Alpina uit Kaliningrad Rusland. Alex rijdt weer helemaal blij terug met een mooie Scania I4. AB-BC is drukzoekende naar meer van dit soort bussen. Dus als u nog een bus te koop heeft, meldt u bij Anton en u doet zeker een goede zaak.

Iveco Axer naar Slowakije
Dopa Tours uit Slowakije vierde de Dag van de Arbeid met de aanschaf van een mooie Iveco Axer. Twee maanden geleden kochten ze al een Iveco Arway. Thuis aangekomen bleek dat de Retarder manco te zijn onder de bus. Iets wat AB-BC niet wist, want dit voertuig was maar twee uur in het bezit geweest van AB-BC. Geen probleem! AB-BC regelde een vervangende Retarder en stuurde deze op naar Slowakije. Dit werd zo gewaardeerd door Dopa Tours, dat ze vandaag een tweede bus ophaalden. Ze verwachten dit jaar nog een keer naar Hoogerheide te komen voor een derde bus.

VDL Bova voor Cagitours in Macedonië
Ook op zondag staan we paraat voor onze klanten vandaar de casual kleding van Anton. Hier levert hij een VDL BOVA MAGIQ aan CAGITOURS uit Macedonië. De eigenaar van Cagi, Elvis woont en werkt in Luxemburg en kon helaas geen vrij krijgen van zijn baas. Geen probleem. Kom dan maar op zondag, want wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen

Dubbeldekker naar Hongarije
Alfa Service uit Hongarije haalt hier zijn dubbeldekker op bij AB-BC. Wij hebben de bus voorzien van extra stoelen, zodat er 82 personen in vervoerd kunnen worden.

Eerste schoolbus voor GO - België
Dit is de eerste schoolbus voor het GO in België van de aanbesteding over 3 jaar, die AB-BC gewonnen heeft . De chauffeurs van de Wilgenduin uit Kalmthout hebben de eer om de eerste bus in ontvangst te nemen. Er zullen er nog veel volgen en deze zullen wij dan vol trots op alle media verspreiden.

Aankoop van Hellasbus
Elly kennen ze nu ook in Griekenland. Hier levert ze een Temsa bus aan Anastasios van Hellasbus.  Deze Euro 5 bus gaat deze zomer met toeristen rondom en in Athene rijden.

Tweede bus voor Alpina naar Rusland
Zoals eerder gemeld: hier de tweede bus voor Alpina. Volgende week komen ze nummer drie ophalen en dan start onze zoektocht weer voor jonge gebruikte touringcars, die richting Rusland moeten voor het WK Voetbal deze zomer

Volvo Berkhof rolstoelbus voor Tholtax
Tholtax Tours is al jaren een graag geziene klant bij AB-BC BV. Hier levert Elly een mooie Volvo Berkhof rolstoelbus af aan Fred. Naast Tholtax Tours heeft Fred ook Begrafenisonderneming Van Haaften in Sint Maartensdijk . Daar de Volvo een mooie decente kleur blauw heeft en daarnaast een lift die in het midden is geplaatst, kan vanaf nu de bus ook ingezet worden voor uitvaarten waarbij de overledene samen met de nabestaanden vervoerd kan worden. Een bijzonder initiatief van Fred, dat zeker gewaardeerd gaat worden.

Weer twee bussen voor AVEURO uit Roemenië
Elly levert hier twee Integro's die aan een tweede leven beginnen in Roemenië. Op dit moment van leveren zijn Anton en Gerda in Roemenië bij AVEURO in de Fabriek om 3 nieuwe sprinters af te nemen. U zult deze dus binnenkort langs zien komen op de bekende media's

Rosero Extra Long voor Doelen Coach
Doelen Coach uit Schiphol neemt de eerste Rosero Extra Long in ontvangst. Deze bus is 8.4 mtr lang, waardoor er extra beenruimte voor de passagiers ontstaat en een extra grote kofferbak achter. Ideaal volgens de familie van Wijk van Doelen Coach voor langere trips. Deze bus is zeer luxe en voorzien van alle gemakken zoals koelkast, DVD zeer luxe lederen stoelen etc.

Binnenkort zult u weer een aflevering van Doelen Coach op onze media zien, aangezien er ook nog een luxe Sprinter aan Doelen verkocht is.
Klik hier voor meer foto's.

Bus op vrachtwagen
Niet alle bussen vertrekken over de weg. Deze Mercedes van Danuta Bubak werd opgehaald met een zeilwagen. Dat was spannend want de overbouw van deze bus is erg lang, waardoor de hoek van de oprijplaten te kort was. Gelukkig was de laadramp van de buren vrij en konden we deze gebruiken om de bus in de zeilwagen te laden.

VDL Magiq bij bezoekje verkocht
Vier weken geleden was Zbigniew Tomala op vakantie in Nederland. Hij kwam ook even langs om te vertellen dat de VDL Magiq, die hij vorig jaar gekocht heeft, erg goed doet. Toen hij er was liep hij gelijk langs alle gebruikte bussen bij AB-BC en zag een mooie VDL Lexio staan. Vandaag haalde hij hem op en vertelde in Oktober weer terug te komen voor een andere bus. Goede reis Zbigniew en tot oktober

Scania Irizar voor Aveuro in Roemenië
Hier de eerste aflevering van onze nieuwe ster Elly. Ze levert een mooie Scania Irizar aan AVEURO onze relatie in Roemenië. AB-BC bouwt samen met Aveuro prachtige Mercedes Sprinter personenbussen. Hoewel deze samenwerking nog zeer vers is hebben wij er al een aantal verkocht en binnenkort zullen wij deze Sprinters uitgebreid voorstellen op alle media. Elly succes en hopelijk maken we nog veel foto's van je met afleveringen.

Alpine wordt grootste klant
Alpine uit Kaliningrad Rusland is hard op weg om een van de grootste klanten te worden van AB-BC. Voor het WK-Voetbal dit jaar zijn veel bussen nodig in Rusland. En Igor van Alpine heeft AB-BC de opdracht gegeven deze te zoeken. Hier levert Anton nummer 4 af en bij dit bezoek aan AB-BC kocht Igor er nog 3 dus we gaan binnenkort Igor weer zien bij de aflevering van nummers 5 6 en 7

Rolstoelbus vor ZINN
Hier staat hij dan de nieuwe Rolstoelbus van ZINN. ZINN is een zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand. Met deze prachtige bus gaat Zinn er op uit met haar bewoners. Lekker een visje eten in Den Helder of andere dagtochtjes in een rolstoelbus is wat Zinn haar bewoners aanbiedt. Een prachtig initiatief waar AB-BC invulling aan heeft kunnen ingeven.

Te gekke bus voor TE GEK !?
90 Procent van het klantenbestand van AB-BC BV zijn professionele vervoerders. Soms krijgen we een aanvraag van een voor ons bijzondere bus.  Medio 2017 nam TE GEK !? contact met ons op. Te Gek!? is een initiatief van het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael in Diest België. Zij waren op zoek naar een infobus, waar zij voorlichting kunnen geven en drempels kunnen slopen omtrent psychische problemen. AB-BC BV ging op zoek naar een geschikte bus en vond deze in Zwitserland. Deze bus werd omgebouwd naar Infobus met een filmzaal, ruimte voor informatie, beeldmateriaal  en zelfs ruimte voor een kleine radiostudio. 27 maart maakt Qmusic een live uitzending vanuit deze prachtige bus. Klik hier voor meer foto's.

Scania Irizar naar Roemenië
Daar gaat de Scania richting Roemenië. Stelli Rodica wist het zeker. Deze bus moeten we hebben en ze kwamen met vier man sterk naar Hoogerheide om deze mooie Scania Irizar op te halen. Volgeladen met gebruikte vrachtwagenbanden zijn ze vertrokken na het nuttigen van de lekkere tosti's, die Gerda voor elke klant bakt.

Twee bussen voor Zeebra Tours en JOJO Tours
Anton Bals en Joop Vreugdenhil kennen elkaar al jaren. Joop is een ervaren man, die alles al meegemaakt heeft en deze kennis graag met anderen deelt. Zo ook met Anton. Daarnaast heeft Joop ook Touringcars nodig en die koopt hij dan natuurlijk bij AB-BC. Nu levert AB-BC twee prachtige Touringcars aan JOJO Tours en Zeebra Tours van Joop. Een prachtige TDX 27  dubbeldekker van het merk van Hool voor JOJO Tours en een VDL FUTURA voor Zeebra Tours

Scania naar Hongarije
In de ijzige vrieskou levert Anton een mooie Scania I4 af aan Harangozo Ferenc uit Hongarije. Het begon voor Harangozo met een teleurstelling, want de bus waar hij voor kwam was verkocht, maar Anton had goed nieuws. De broer van deze bus was onderweg, want deze had Anton ook gekocht. Eind goed al goed


VDL Futura Classic voor Frey in Hongarije
Zsolt van Frey tours is blij met zijn nieuwe aanwinst. Een mooie VDL Futura Classic van 2013. Zsolt gaat deze inzetten in Budapest voor het transport van Toeristen. Wij wensen Zsolt vele fijne kilometers toe met zijn mooie VDL. Daar gaat hij dan.

Rolstoelbus voor Rijnders
In de sneeuw leverde Anton vandaag een mooie Rolstoelbus aan Rijnders Touringcars. Voor de milieuzones in Amsterdam zochten Frans en zijn zoons al langere tijd een Euro-5 Rolstoelbus. Twee jaar geleden kochten zij al een Volvo bij AB-BC BV en toen ze Anton op de Busworld 2017 bezochten, vroegen ze hem uit te kijken naar een Euro-5 Rolstoelbus. Vandaag wordt deze Marcopolo geleverd. Familie Rijnders bedankt voor het vertrouwen en tot ziens.
Volvo 9500 voor EDAD
EDAD en AB-BC hebben een warme relatie. Dit is al de vierde bus, die Wim koopt voor zijn bedrijf bij AB-BC BV. Sylvia wordt de chauffeur van deze mooie jonge Volvo 9500. Ron, de partner van Sylvia, is werkzaam bij EDAD als monteur en gaat deze bus weer Sylvia-proof maken. Dit betekent dikke audio-installatie, disco-verlichting er in en nog wat specials. Veel geluk Wim met deze bus.

Mooi Scania voor Joao Gomes Pinto uit Portugal
In 2002 zette Anton Bals zijn eerste stappen in de buswereld met een bezoek aan de fabriek van Marcopolo in Coimbra in Portugal. Zaterdag 13 januari kwam Joao Gomes Pinto naar een mooie Scania kijken bij AB-BC. Wat blijkt nu? Joao komt oorspronkelijk uit Coimbra. Met deze gezamelijke historie waren Anton en Joao er natuurlijk snel uit en vandaag vertrekt Joao met zijn nieuwe aankoop richting Portugal. Boa viagem Joao

Bus voor Kamp Westerbork
Een jaar geleden kwam Sjaak Kortenhoeven van Kamp Westerbork bij AB-BC langs. Kamp Westerbork is een herinneringscentrum in Drenthe, waar de deportaties van de vele Joden naar de kampen in Duitsland en Polen herdacht worden. Aangezien de parking en het echte centrum niet helemaal naast elkaar liggen, maar een kilometer of 2 tot 3 uit elkaar liggen, gebruikten ze op hun terreinen een oude OV bus van zeker 20 jaar oud. Deze bus had het begeven. Zij hadden dringend een goede bus voor weinig geld nodig, een vlakke vloer in de bus, de mogelijkheid voor rolstoelen in de bus te vervoeren en dan nog eens 3 in- en uitstapdeuren om de stilstand bij de haltes zo veel mogelijk te beperken.

Wat anders kun je dan leveren dan een Van Hool New A330. Deze bus voldoet volledig aan de eisen. En toevallig stonden er bij AB-BC twee ex openbaar vervoer bussen. AB-BC was deze afleveringsklaar aan het maken. De bussen zouden tijdelijk verhuurd worden aan een parkeerservice op de luchthavens van Charleroi en Zaventem. Dit in afwachting van de levering van hun nieuwe bussen. Echter deze huurder was zo tevreden over de door AB-BC geleverde bussen, dat zij deze helemaal niet meer wilden terug geven. Zij hebben de bussen dan ook gekocht.

Gelukkig was dit geen setje van 2 bussen, maar van 3 bussen. Zo kon AB-BC de allerlaatste Van Hool OV bus met Nederlands kenteken nog inkopen en klaarmaken voor het Herinneringscentrum. Deze Van Hool New A330 werd in 2004 in gebruik genomen bij BBA-Connex Brabant in de kleuren wit en een blauwe rand. Later reed de bus volledig in het blauw rond bij BBA-Connex in Tilburg. Toen BBA-Connex werd overgenomen door Veolia, zijn de bussen gespoten in de bekende rood-witte Veolia kleuren. Na levering van de nieuwe Veolia bussen in 2007 is deze Van Hool uit de vloot genomen. Korte tijd later is deze bus gebruikt door Veolia in de concessie Haaglanden. Enkele jaren geleden is deze bus samen met de overige van de serie definitief aan de kant gezet.
Na een uitgebreide opknapbeurt aan de buitenkant, onderkant, binnenkant is de bus in enkele weken tijd volledig "nieuw" gemaakt. Vervolgens nog even snel een nieuwe APK erop en de bus kon afgeleverd worden.

Tijdens deze maanden dat het Herinneringscentrum geen bus had, heeft AB-BC nog een oude Ambassador van Connexxion en een oude Mercedes van Syntus ingezet om ervoor te zorgen dat de bezoekers gewoon normaal met de bus het Herinnerinscentrum konden bezoeken.
Wij wensen alle medewerkers van het Herinneringscentrum Kamp Westerbork veel succes met hun nieuwe aankoop!

http://www.kampwesterbork.nl/index.html

VDL voor Van Asselt
AB-BC BV doet al jaren zaken met Peter en Marco van Asselt. Tot nu kochten wij de inruilers van hen, maar nu zijn de rollen omgedraaid.
Marco zag op het internet bij een Duitse collega handelaar een mooie VDL 10 meter te koop staan. Hij nam contact op met AB-BC met de vraag, of wij deze bus aan hun willen leveren op Nederlands kenteken. Geen probleem natuurlijk voor AB-BC, die alle bevoegdheden heeft om zo'n bus in te voeren en op Nederlands kenteken te keuren. U ziet: naast onderhoud aan- en verkoop van uw bussen ontzorgen wij u ook. Zoals bijvoorbeeld het importeren van gebruikte bussen naar Nederland.

Van Hool Astron naar Oekraïne
Taras Rab uit de Oekraïne spreekt helaas alleen Russisch, maar ook dit is geen probleem voor AB-BC BV. Met een beetje hulp en goede wil leveren wij een zeer mooie Van Hool Astron aan Taras. Zelfs een hotel regelen voor Taras is geen probleem, als hij dit via de app vraagt. Taras succes met je mooie van Hool 

Iveco Unvi naar Polen
Vader en Zoon Nader belde AB-BC in december of de Iveco Unvi, die op het internet aangeboden was, nog te koop was. Anton vertelde, dat deze er nog was, waarop Andrzej antwoorde dat deze bus dan verkocht is en dat hij deze direct ging betalen. En warempel, binnen een dag stond het bedrag op de rekening van AB-BC BV. Andrzej belde weer op, dat hij de bus in het nieuwe jaar komt ophalen. Nu is het zo ver. Hij is tevreden over de beschreven kwaliteit en daarop vertrokken vader en zoon Nader weer richting Polen met de boodschap, dat ze snel terug komen om nog een bus te kopen.

Iveco 70C17 Atomic
Onlangs kwamen Jos en Frank van Het Maasdal uit Maasbree bij Anton langs op de Rosero stand. Ze hadden interesse in een nieuwe Rosero, maar ook een jonge gebruikte kwam in aanmerking. Toeval wi,l dat we een mooie jonge gebruikte Iveco 70C17 Atomic uit 2013 inruilden op de beurs. Dus na de beurs Jos en Frank gebeld en zie hier de aflevering van de Atomic. Grappig was het vertrek want Jos kwam aan in een Smart en hing deze achter de nieuwe bus. Goede reis Jos met je voertuigen.

M.A.N. Lion's Coach voor Traviama in Portugal
Een paar weken geleden kocht AB-BC een mooie M.A.N. Lion's Coach met weinig kilometers en in een goede onderhouden toestand.
Toen José van Traviama Transportes Terrestres de Passageiros LDA deze bus zag, wist hij meteen dat dit de bus was voor uitbreiding van zijn wagenpark. Omdat hij geen enkel risico wilde nemen dat de bus voor zijn neus verkocht zou zijn, boekte hij meteen een vliegticket vanuit Lissabon via Duitsland naar Zaventem voor zichzelf en zijn zoon. Toen ze de bus zagen, moesten beide heren niet lang nadenken. Zij kochten de bus. Dezelfde dag nog vlogen ze terug naar Lissabon om de verdere financiën af te werken. Nu alles geregeld was, kwam José terug om zijn nieuwe aankoop op te halen zodat hij in het nieuwe jaar onmiddellijk kan starten met zijn nieuwe aanwinst. Wij wensen José en zijn team dan ook veel succes en veilige kilometers toe met deze nieuwe aankoop

VDL Magiq naar de Oekraine
Sergeii van Easstrans is een zeer trouwe klant. In de loop van de jaren heeft Sergeii al vele bussen gekocht bij AB-BC. Nu komt hiji om een VDL Magiq bestemd voor het vervoer van maximaal 61 personen van en naar Italië vanuit de Oekraïne. Sergeii wederom bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot volgend jaar

En dat is drie!
Recentelijk kocht Alpina uit Kaliningrad Rusland 2 Scania Irizar's bij AB-BC BV. Bij de levering van de tweede was er de vraag om nog een derde en zie hier nummer vertrekt ook naar Rusland. We hebben afgesproken dat deze prettige samenwerking volgend jaar gecontinueerd wordt

Marcopolo Viaggio naar Oekraïne
Sommige deals gaan heel snel zoals met Sergei Serda uit de Oekraïne. Serge belde zondagavond, kwam dinsdagmorgen, zag de Marcopolo Viaggio, maakte het geld over en vertrok richting Oekraïne. Weer een gelukkige klant en hopelijk weer een nieuwe relatie in de Oekraïne voor AB-BC.

Zo vader zo zoon
De vader van Tomasz Madel kocht twee jaar geleden een Bova bij AB-BC BV. Zoon Tomasz stapt nu in de voetsporen van Pa en dan is het logisch dat je gebruikt maakt van Pa's connecties. En dus kocht Tomasz zijn eerste bus bij AB-BC zoals het hoort volgens de goede familie traditie. Tomasz goede reis en tot ziens.

isuzu Harmony voor Taxi Jobe
in 2012  kocht Johan een Ford Transit met 15 zitplaatsen bij AB-BC , deze werd snel te klein en in 2014 werd er een grotere bus gekocht te weten een Marcopolo Senior met 25 zitplaatsen. Deze is nu ook weer te klein en Johan haalt vandaag zijn Isuzu Harmony op. Wij wensen Taxi Jobe veel plezier en hopen de bus weer snel terug te zien als Johan weer een grotere nodig heeft

Mooie Rosero voor Sallandtours
Deze Mercedes Picardi gebouwd door Rosero in 2007 op basis van een Mercedes O818. Deze luxe midibus is voorzien van 25 zitplaatsen twee tafels en een gidsstoel. Wij wensen Nico veel succes met deze nieuwe aanwinst

Twee Scania's Century voor Alpina LTD in Rusland
AB-BC BV doet veel zaken met voormalige Sovjetrepublieken, echter met Rusland komt tot op heden niet vaak voor. Wellicht komt hier met de verkoop van twee mooie Scania Century's aan Alpina LTD uit Kaliningrad verandering. Wij wensen Alexandr in ieder geval een goede reis en verwachten hem volgende week weer terug om de tweede op te halen

Minibus naar Griekenland
Door het toegenomen aantal reizigers naar Lesbos kocht Rafael Variamis in augustus al een Scania Century bij AB-BC. Echter had hij zoveel extra werk, dat hij onmiddellijk nog een bus nodig had. Zijn oog viel op een minibusje bij AB-BC : een hele mooie Mercedes 313 CDI van 2012.En zo had Rafael meteen weer een reisje naar Nederland samen met zijn vrouw, zoon en schoondochter; een reis die hen via Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Italië en 2 veerboten uiteindelijk naar het Griekse Lesbos brengt. Wij wensen Rafael en zijn team wederom heel veel succes met deze nieuwe aankoop.

Καλή τύχη. Καλό ταξίδι στην Ελλάδα.

Het leven van een bus
Sommige bussen halen door uiteenlopende omstandigheden het einde van hun levensduur niet. Andere bussen hebben dan weer een levensloop om "U" tegen te zeggen, zo ook deze Van Hool A300. Deze bus werd in januari 1995 voor het eerst in gebruik genomen bij De Lijn in Antwerpen met vlootnummer 3194. Later (in 2004) werd deze bus verhuurd door De Lijn aan De Polder in Antwerpen.
Via een jeugdsportvereniging waar deze bus in 2007 terecht is gekomen is de bus naar de Provincie Antwerpen gegaan. Na een complete ombouw welke werd uitgevoerd bij en door Van Hool is deze bus aan een nieuw leven begonnen als "Fitbus". Zo is de bus ingezet bij diverse sportevenementen in de provincie Antwerpen.

Enkele jaren later is het voertuig bij AB-BC terecht gekomen en werd deze voorzien van een Nederlands kenteken en aan een notariskantoor te Zundert verkocht. Zij hebben met deze bus enkele jaren reclame gemaakt voor hun kantoor door naar diverse evenementen in de regio te rijden.

Nu de bus ook voor de notaris zijn diensten bewezen heeft, is de bus wederom terug gekomen bij AB-BC en begint deze nu aan een volgende leven bij SC ITI International te Jud Brasov in Roemenië. Wij wensen ook deze nieuwe eigenaar wederom veel succes met deze aankoop. Kijk hier voor meer foto's.

Van Hool T927 Astromega naar Rimini in Italië
Vanuit heel Europa weten intussen de klanten AB-BC te vinden. Van steeds verder komen ze. Zo ook Andrea Bianchini van S.A.M. Bianchini uit Rimini; het bedrijf dat zijn vader zo'n 35 jaar geleden heeft opgestart. Voor uitbreiding van het nu al heel diverse wagenpark heeft Andre besloten zijn eerste Van Hool te kopen; namelijk een Van Hool T927 Astromega uit 2007 met een Euro 5 D.A.F. motor met ruim 500 PK. De bus is voorzien van 91 plaatsen, toilet, TV's beneden en boven; toilet, keuken, etc. Wij wensen Andrea en zijn team veel succes met deze 1e Van Hool.

Iveco Indcar Wing naar Servië
Vorig jaar kocht Daly America uit Servië een Temsa van AB-BC. Nu zijn ze weer terug voor een Iveco Indcar Wing op te halen. Wij van AB-BC zijn er trots op, dat klanten keer op keer terugkomen en onze kwaliteit en service waarderen. Fijne reis terug Milan en hopelijk tot snel


Scania Irizar New Century op transport naar IJsland
Vrijdagmiddag. En er staat weer een bus klaar voor vertrek. Deze keer is het een Scania Irizar New Century voorzien van luxe stoelen, DVD en TV, toilet, etc. Inmiddels is de bus onderweg naar de haven van Rotterdam voor verscheping naar zijn nieuwe eigenaar Gunnar Gunnarsson van Sagatours Iceland. Gunnar is zijn bedrijf begonnen met dikke jeeps waarin toeristen IJsland bezoeken. Later heeft hij minibussen gekocht. Intussen heeft Gunnar ook al enkele touringcars. Voor uitbreiding van het wagenpark was hij weer op zoek naar een touringcar. Aangezien een aantal bevriende IJslanders al een bus bij AB-BC gekocht hebben, kon Gunnar niet achterblijven. Hij kocht er niet 1, maar 2. De 2e gaat binnenkort de boot op. Wij wensen Gunnar veel plezier met zijn nieuwe aankoop.

Bova naar Griekenland
Vanwege een grote toename van het toerisme in Griekenland, ook op het vasteland, was Katoikos Serganis Tirogiannis op zoek naar een Bova voor uitbreiding van zijn wagenpark. Ook Katoikos heeft de weg naar AB-BC gevonden. We wensen hem en zijn team veel succes met de nieuwe aankoop, een Bova FHD 12.340 voorzien van TV, toilet, airco etc.

Scania Irizar met rolstoellift
Eerder kocht Luminosa uit Lissabon al een Marcopolo bij AB-BC. Vanwege het vele werk moet er al weer een touringcar komen. Door de prettige ervaring bij de aankoop van de vorige bus was de keuze voor AB-BC snel genomen. Even een vliegticket kopen en einde van de dag al vertrekken met de nieuwe aanwinst. Luminosa heeft deze keer gekozen voor een Scania Irizar voorzien van een rolstoellift en speciaal toilet. Tevens staan er tafels in de bus voor nog meer luxe. Wij wensen het hele team van Luminosa wederom veel succes en veilige kilometers met hun nieuwe aanwinst.

Van Hool T916 Astron naar Oekraïne
Vandaag kwam Ihor Samardak bij AB-BC een prachtige Van Hool T916 Astron ophalen. Deze bus gaat een vaste lijn rijden van de Oekraine naar Italie.

Ihor kan niet wachten om deze bus in gebruik te nemen en was weer snel richting de Oekraine. Goede reis Ihor

3-assige BOVA MHD
Een paar weken geleden kwam Pavel Řípa bij AB-BC langs om een proefrit maken met een paar BOVA's. Vervolgens koos hij het voertuig, dat het beste paste bij uitbreiding van zijn bedrijf. Pavel Řípa koos voor deze 3-assige BOVA MHD 139.460 met 61 zitplaatsen, toilet, TV, airco etc.
Vandaag kwam Pavel Řípa terug naar AB-BC om zijn nieuwe aankoop op te halen. Wij wensen Pavel en zijn team veel veilige kilometers toe met deze nieuwe aankoop.

Man Lions Coach naar Tjechië
Sergei komt al jaren bij AB-BC. Vaak voor oudere bussen, maar nu heeft Sergei een mooie jonge MAN LIONS COACH gekocht met een Euro-4 Motor. Het doet AB-BC plezier om te ervaren, dat het hun klanten goed gaat en dat ze met steeds beter materiaal vertrekken. Sergei goede reis naar Tsjechië en tot snel.

Derde dubbeldekker naar Ideal Travel in Polen
Ideal Travel zijn bezige baasjes uit de Oekraïne, die door de kromme invoerbeperkingen in de Oekraïne met hun bedrijf zijn uitgeweken naar Polen. Eind vorig jaar kochten zij al twee Van Hool Dubbeldekkers bij AB-BC en nu gaat de derde naar Ideal Travel. Een ideale en trouwe klant voor AB-BC. Goede reis Igor en tot snel.

AB-BC levert Scania Irizar naar Griekenland
Vorige week belde Ionnis naar Anton Bals. Hij zocht een gebruikte maar wel mooie Scania Irizar. "Kom maar langs", zei Anton, "ik heb er 8 staan moet iets voor je bij zijn." En dus kwam Ionnis van Maistrou een Kustplaats in Griekenland. Aangekomen was de keuze snel gemaakt. Een mooie 2008 Scania Irizar Century uit 2008. Zoals het AB-BC betaamt, werd de bus snel door de werkplaats nagekeken en in orde gemaakt en twee dagen later vertrok Ionnis met zijn vriend Apostelus terug naar het lekkere weer in Griekenland. Veel succes en tot snel

Bus naar Kirgizië
Meer dan 8.000 km moet Joeri rijden naar huis. Kirgizië daar komt hij vandaan. Natuurlijk geen probleem met een bus van AB-BC BV deze is op alle punten gecontroleerd en in orde gezet. Joeri veel geluk en plezier met deze lange rit 

Iveco naar Italië
2017 is een fantastisch jaar voor AB-BC BV. Dit jaar is AB-BC marktleider in het Midi bus segment in Nederland maar dat betekent niet dat AB-BC BV geen nieuwe voertuigen in het buitenland levert. Vandaag levert Anton een Nieuwe 23 persoons Iveco af aan Orfeo Viaggi uit Atessa Italië.

Deze prachtige Iveco Tourys is voorzien van alle luxe zoals Airco Webasto luxe stoelen Retarder en natuurlijk een schone euro 6 170 PK motor. Wij wensen Mario en zijn team vele veilige kilometers toe met deze prachtige aanwinst

Mercedes Tourismo voor Muijs Scaldis Reizen
Wat gedaan als je altijd nieuwe Mercedessen en Setra's koopt en je toch zoveel werk hebt dat je dringend een bus nodig hebt. Dan kijk je natuurlijk op de website van AB-BC waar deze Mercedes Tourismo op stond.
Na het maken van een proefrit was Jolanda Muijs van Muijs Scaldis Reizen meteen overtuigd en kocht deze Mercedes Tourismo bij AB-BC. Deze bus is voorzien van een sterke Euro 4 motor, koelkast, koffiezetapparaat, LCD TV schermen en 60 zitplaatsen.
Wij wensen Jolanda en haar team veel succes met haar nieuwe aankoop.

Rosero FIRST FLHI CNG schoolbus voor Belgische gemeente Doornik
Het feit dat overheden overal steeds strengere normen voor uitstoot opleggen, treft niet alleen touringcarbedrijven, maar ook steeds vaker de lokale overheden.
Zo ook Doornik in de Waalse provincie Henegouwen, waar ze tot vorig jaar nog met oude schoolbussen van kort tegen de 15 jaar oud rondreden. Toen werd in Doornik de eerste stap gezet naar schoner schoolvervoer door aankoop van een Scania 12 meter schoolbus met CNG motor. Echter was deze bus veel te groot en vooral veel te breed voor een aantal scholen in de binnenstad van Doornik en moest er een alternatief komen voor de grote bus.
Dit werd al snel gevonden in de vorm van een Rosero FIRST FLHI CNG schoolbus. Deze bus met een lengte juist boven de acht meter en vooral de interessante breedte van 2.35 meter was ideaal voor de gemeente Doornik om deze bus in te zetten voor het schoolvervoer in de binnenstad.
Deze bus is uitgerust met een sterke 3.0 liter Iveco CNG motor, die voldoet aan de laatste milieueisen van Euro 6. Dit voertuig biedt verder plaats aan 31 personen + chauffeur. Dit is slechts 2 zitplaatsen minder dan de diesel variant. Het hogere gewicht van de CNG tanks heeft dus weinig invloed op de indeling van de bus. Aangezien de meeste klassen in Doornik toch maar bestaan uit 25 tot 27 leerlingen is deze afmeting uitermate geschikt bevonden.
Wij wensen de stad Doornik en hun chauffeurs en de vele schoolkinderen veel veilige schoolritten toe met hun nieuw geleverde voertuig.

Volvo B12B voor Van den Broek/Van Mil Tours
Milieuzones..... Euro-normen..... Wie heeft er intussen nog niet van gehoord? Wie wordt er intussen nog niet gek van? Zo ook Johan van den Broek van Van den Broek/Van Mil Tours. Hij had nog twee heel mooie Bova bussen met Euro 2 en Euro 3 norm, die hij heeft ingeruild voor deze prachtige Volvo B12B met Jonckheere opbouw. Nu nog een Euro-4, maar binnenkort een update naar Euro-5, waardoor Johan en zijn team zeker nog jarenlang plezier kunnen hebben van deze prachtige bus.Wij wensen hen dan ook veel plezier en veilige kilometers toe met deze Volvo.

Bovaliftbus voor Taxilady uit Finland
In Finland duurt het zomerseizoen slechts 5 maanden. Dus slechts 5 maanden tijd om geld te verdienen. Dan koop je natuurlijk geen nieuwe bus. Als je dan 1 Bova hebt en 1 Scania, dan kies je natuurlijk een bus die erbij past. Toen Juhani Front van Taxilady Oy een liftbus zocht, kwam hij al snel terecht bij AB-BC waar hij deze mooie oudere, maar nog altijd goede BOVA liftbus vond. Ook de geringe kilometerstand viel Juhani meteen op.
Wij wensen Juhani en zijn team veel succes en veel veilige kilometers toe met zijn nieuwe aankoop.

Weer Rosero voor Snelle Vliet Touringcars
Eind vorig jaar bestelde Ruud van der Marel van Snelle Vliet Touringcars BV zijn eerste Rosero First Tour voor uitbreiding van de diverse werkzaamheden. Deze eerste Rosero werd begin januari aan hem afgeleverd. Wegens nog verdere uitbreiding van de werkzaamheden binnen zijn bedrijf en de tevredenheid over het geleverde voertuig was voor Ruud de keuze snel gemaakt om nog een Rosero te bestellen. Uiteraard kon dit identieke voertuig dat wederom voorzien was van 27 luxe stoelen, DVD met LCD scherm, koelkast etc snel geleverd worden.
Wederom wensen wij Ruud en zijn team heel veel succes met dit nieuwe voertuig en tevens wensen wij hen veel veilige kilometers toe.

Scania Irizar Century naar Griekenland
Nu het toerisme in Griekenland weer volledig herstelt, weten ook steeds meer touringcarbedrijven uit Griekenland de weg naar AB-BC te vinden. Zo ook Rafail Variamis van Variamis Travel & Tourism uit Lesbos. Voor uitbreiding van zijn firma welke reeds werd opgericht door zijn opa, was hij dringend op zoek naar zijn favoriete merk: een Scania. Bij AB-BC vond hij deze mooie Scania Irizar Century.
Samen met zijn zoon (waardoor de opvolging nog jaren verzekerd is) en zijn schoondochter kwam hij deze bus ophalen in Hoogerheide voor de mooie trip terug naar het Griekse Lesbos.
Wij wensen Rafail en zijn hele team en de ongetwijfeld vele Nederlandse toeristen die met deze bus naar hun hotel gebracht gaan worden, nog veel veilige kilometers met deze nieuwe aankoop.
Gelede bus voor Te Brake in Groenlo
Je verkoopt een jonge Setra aan AB-BC BV . De nieuwe eigenaar mist een paar afdek- strips. Wat doe je dan ? je brengt deze strips naar AB-BC in Hoogerheide en koopt en passant een gelede bus bij AB-BC. Dit gebeurde bij de gebroeders Te Brake uit Groenlo van Gelderesch. Hun Duits filiaal was op zoek voor de stremmingen naar een goedkope maar goede gelede lijnbus, en die staat er natuurlijk bij AB-BC BV. Heren Te Brake het was prettig zaken doen.

VDL BOVA Synergy voor Blauw's reizen uit Ter Apel
Willem Blauw is in zijn nopjes met de VDL Bova. Hij was al een tijd op zoek naar een Euro 5 dubbeldekker en waar kom je dan uiteindelijk terecht : bij AB-BC BV in Hoogerheide natuurlijk. Deze dubbeldekker is van alle luxe voorzien en heeft dus een schone euro 5 motor. Willem en zijn team zijn klaar voor de toekomst. Goede reis Willem en tot ziens

Setra 417 voor VDM Tours
AB-BC en VDM tours hebben een ding zeker gemeen. Beiden zijn in 2010 gestart. Niet zonder succes zoals u kunt zien. Anton van AB-BC levert vandaag een zeer mooie
Setra 417 aan Kenneth van VDM tours. AB-BC is tegenwoordig een zeer gerespecteerde leverancier van bussen over de gehele wereld. VDM Tours maatgevend in de partybusverhuur, die vele BN-ers als passagier mag rekenen zoals Afrojack Barbie en Andy v.d. Meyde.

De Setra is een bus met 60 luxe plaatsen en voorzien van rolstoellift. Anton en Kenneth weten het zeker dit foto momentje gaan ze in de toekomst nog vaak herhalen

Mercedes O 407 naar Afrika
Vorig jaar kocht Nasser Dely nog een Renault Tracer bij AB-BC. Voor uitbreiding van zijn werkzaamheden in Ivoorkust was hij alweer toe aan een volgende bus. De keuze is deze keer gevallen op de Mercedes O 407 vanwege de goede toestand van de bus en de grote capaciteit van het voertuig. Dit voertuig heeft namelijk 54 zitplaatsen en 38 staplaatsen. Wij wensen Nasser Dely wederom veel succes met zijn nieuwste aankoop.

AB-BC levert drie elektrische bussen aan Arriva
AB-BC BV levert binnenkort drie bussen aan Arriva voor de concessie DAV ( Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden). Deze bussen zijn volledig elektrisch en hebben een actie radius tot 210 kilometer, alsmede een elektromotor met een piekvermogen van 150 KW. Verder heeft dit voertuig een lage vloer bij de instap en is er veel ruimte voor kinderwagens rollators en een rolstoel. Voor het comfort is een krachtige airco aanwezig en voor de winter is er een standkachel gemonteerd. De bussen worden opgeladen via een stekker.

Deze Elektrische bussen zijn geproduceerd door Rosero in Slowakije. In 2009 leverde dit bedrijf samen met Anton Bals van AB-BC B.V. elektrische bussen aan Arriva, die tot voor kort in ‘s-Hertogenbosch reden. Eind van dit jaar levert AB-BC een elektrische bus aan SyntusDeze gaat in Almere rijden.
AB-BC uit Hoogerheide is importeur van Rosero voor de Benelux en verkoopt nieuwe en gebruikte bussen en touringcars. Ook verzorgt dit bedrijf het onderhoud.
Daartoe beschikt AB-BC over een goed geoutilleerde werk-plaats en over een wijd net van servicepartners.
De werkplaats is speciaal inge-richt voor alle werkzaamheden aan touringcars en stadsbussen. Het gekwalificeerd en vakkundig personeel heeft de beschikking over diagnose apparatuur van de voertuigen, die AB-BC verkoopt. Verder worden zij continue getraind door de leveranciers.

AB-BC BV participeert in Rosero Distribution. Dit bedrijf is gevestigd in Spišská Nová Ves Slowakije. Rosero Distribution bouwt sinds 1995 midibussen op Iveco Daily en Mercedes Benz chassis in het segment van zowel tour- stads- als schoolbussen. De capaciteit van deze bussen is tussen de 12 en 36 sta- en zitplaatsen. Alle Rosero midibussen worden uit roestvrij staal opgebouwd en hebben dus een zeer lange levensduur. De productie van Rosero ligt rond de 200 bussen per jaar.


Twee Antons op een foto

Anton Fennema is dierenarts en naamgever van Fennema Coaches dat bestaat uit een drietal enthousiaste bus fanaten die voor de hobby een busbedrijf uitbaten. Anton Bals naamgever van AB-BC wilde als kind dierenarts worden en word nu elke dag wakker tussen de bussen.

De twee Antons hebben elkaar gevonden en Anton Fennema rijdt met zijn twee kompanen terug met een mooie VAN HOOL T915. Wij wensen Anton en zijn team vele gezellige kilometers toe.

Iveco Crossway voor Hümmer uit Kirchlauter Duitsland
Deze Iveco is uitgerust met een passagiersairco, webasto verwarming, een dubbele instapdeur en nog vele extra's. Wij wensen Bernard en zijn team vele veilige kilometers toe met deze prachtige bus

Prachtige VAN HOOL T916 ASTRON voor supportersclub RCA ANDERLECHT
Carl Adams, de voorzitter van de Mighty Mauves 51, zocht een opvolger voor de Volvo Jonckheere en kwam bij AB-BC terecht. Bij AB-BC vond hij een hoge van Hool met zeer veel bagageruimte, AB-BC voorzag deze  bus van een nieuw paars interieur en speciale hoofdsteunen met de tekst THE  MIGHTY MAUVES 51.  Binnenkort wordt de bus gewrapped in het zwart met zilveren letters.Wij wensen Carl en The Mighty Mauves een succesvol en plezierige wedstrijd met deze Astron.

Van Hool naar Fermo ( Italië)
AB-BC verkoopt op vele manieren bussen. Klanten komen bij ons omdat ze ons kennen. Ze komen bij ons via internet, via tijdschriften. Maar AB-BC doet ook vaak mee met openbare aanbestedingen. Zo was er onlangs een openbare aanbesteding voor het openbaar vervoer in de omgeving van Fermo (Italië). Dit is een streek ten zuiden van San Marino. Voor het openbaar vervoer, waar al vele gelede bussen rijden, zocht STEAT nog een extra gelede bus via een Europese openbare aanbesteding.
AB-BC heeft in deze het beste voorstel kunnen doen aan STEAT en heeft zodoende de aanbesteding gewonnen en de bus verkocht. Vandaag heeft STEAT de bus opgehaald. Wij wensen hen vele veilige kilometers toe met dit voertuig; welke hun eerste Van Hool bus in de vloot wordt. We hopen dat er nog veel mogen volgen.

Scania Irizar naar Portugal
Onlangs kocht Gilberto Couto van Friendly Inspiration LDA uit Portugal zijn 1e Scania Irizar bij AB-BC. Gilberto was zo tevreden over zijn aankoop en toen hij hoorde dat AB-BC nog zo'n bus op voorraad had, hoefde hij niet lang na te denken en hij kocht zijn 2e Scania Irizar bij AB-BC.

Van Hool T916 voor Peer & Co
Peer van touringcarbedrijf Peer en Co kwam net voor nieuwjaar 2017 bij AB-BC langs om te kijken naar een roze van Hool T916. Peer was blij met die bus maar die kleur, dat werd hem niet. Nu is hij klaar en wat een beauty is het geworden Chapaeu  Peer

Touringcar voor Zeebra Tours
Zeebra Tours en AB-BC dat is een goede combinatie. Joop Vreugdenhil heeft zijn sporen meer dan verdiend in de bussen. Begonnen als Tuinder bouwde hij een mooi touringcarbedrijf op in het Westland, Nadat hij dit bedrijf Vreugde Tours heeft verkocht starte hij in Bergen op Zoom Zeebra Tours op , Daarna JOJO Tours in Maasdijk en in Terneuzen Zeeuws Vlaanderen Reizen. Daarnaast is Joop ook nog zeer actief in het Vastgoed . Joop Vreugdenhil een bijzondere en succesvolle ondernemer die AB-BC tot haar vasten klantkring mag rekenen.

Bova 15 meter met 70 zitplaatsen naar Montenegro
Dalibor uit Montenegro zocht een bus met veel zitplaatsen. Anton van AB-BC vertelde hem, dat hij een BOVA 15 meter kreeg, die 70 zitplaatsen had. Dalibor stapte in de bus en na een korte proefrit waren hij en Anton er snel uit. Dus de bus onderweg naar Montenegro met een blije Dalibor

BOVA 10 meter voor ESPEQ
Techniek is gaaf. Met deze slogan gaat Espeq met een promotiebus de scholen langs om leerlingen in groep 7 en 8 enthousiast te krijgen voor de bouw. ESPEQ is een samenwerkingsverband van bedrijven die opleidingen verzorgen voor de bouwbranche. De oude bus was rijp voor vervanging en bij AB-BC vond Wilfred, de promotiemedewerker van ESPEQ, een mooie bus. Deze bus , een Bova 10 meter, zal weer worden voorzien van een gave wrapping en dan gaat Wilfred weer op pad om jongens en meisjes enthousiast te krijgen voor de bouw.

Drie Scania Irizars naar Spanje
In januari kocht Nuno Fernando Goncalves Moreira zijn eerste Scania Irizar bij AB-BC. Hij was zo tevreden over deze bus dat hij nu nog 3 Irizars gekocht heeft. Nu heeft Nuno de eerste 2 Irizars opgehaald. Wij wensen hem en zijn team wederom veel succes en veilige kilometers met zijn nieuwe aankoop.

Triomf Tours koopt drie bussen bij AB-BC
Onlangs kocht Olmer Lisandro Vernooij van Triomf Tours b.v. 3 gebruikte voertuigen bij AB-BC vanwege het vele extra werk dat zijn bedrijf heeft gekregen. Olmer wenste graag dat alle bussen meteen inzetbaar zouden zijn en daarom zijn nu de 1e 2 voertuigen afgeleverd met een nieuwe APK keuring. Olmer neemt nu een Scania Touring Higher HD van 2013 in ontvangst met 50 plaatsen en alle comfort voor de reizigers waaronder een koelkast, TV schermen, lederen stoelbekleding, verstelbare rugleuningen, toilet, koffiemachine etc. De 2e bus is een Mercedes 516 Sprinter van 2016 met 20 zitplaatsen. We wensen Olmer en zijn team veel succes met de eerste 2 bussen!

DAF Jockheere naar Portugal
Vader en zoon De Cruz van Escola de Conducao Portimonse De Cruz & De Cruz LDA hebben voor hun autorijschool een bus nodig. De minimum vereisten waren dat de bus minimaal 10 meter zou zijn, goedkoop en weinig kilometers. Dus de keuze valt op een ex-schoolbus DAF Jonckheere met weinig kilometers en een leuke prijs. Wij hopen dat veel Portugese bus- en touringcarchauffeurs hun rijbewijs met deze bus zullen halen!

Zeer luxe Rosero voor Doelen Coach Schiphol
Afgelopen oktober bezocht Doelen Coach op de IAA in Hannover de stand van Rosero waar AB-BC al jaren importeur van is voor de Benelux. De gehele famile van Wijk was zeer onder de indruk van de Rosero First, die op de deze beurs getoond werd. Al vrij snel werd besloten om een Rosero bij AB-BC te bestellen met alle luxe, die je maar kan wensen. Nu is het zover en wordt de bus geleverd. Iedereen bij Doelen is zeer onder de indruk van de bus en haar afwerking. "Dit wordt zeker niet de laatste", vertelde Angela dan ook aan Anton Bals, toen de bus gebracht werd.
Klik hier voor de dia-serie van deze mooie bus.

Rosero First voor Snelle Vliet
Snelle Vliet uit Alblasserdam heeft sinds kort hun vloot uitgebreid met een nieuwe Rosero First. Deze midi touringcar met automatische versnellingsbak heeft 27 luxe passagiersstoelen, een gidsstoel en natuurlijk een zeer luxe chauffeurscabine. Voor de gasten is de bus verder uitgerust met een airco, standverwarming, een koelkast, een tv-scherm met dvd,  een grote bagageruimte en als de passagiers heel veel bagage bij hebben ook nog een trekhaak. Deze Rosero is de lieveling van het bedrijf en de chauffeurs zijn dan ook graag op pad met de Rosero First.

Mooie schoolbus naar Essen (België)
Muys reizen uit Essen rijdt dagelijks vele kinderen van en naar school in het Antwerpse. Vanaf 1 februari zijn er milieuzones in Antwerpen en moet een bus minimaal Euro-3-plus roetfilter hebben. Wim Muys was dan ook voor een van zijn schoolroutes op zoek naar een schone bus met 22 plaatsen. En waar vind je die dan? Precies in Hoogerheide bij AB-BC.

IVECO Crossway voor EDAD Reizen in Dordrecht
Wim Lipman, de eigenaar van EDAD Reizen uit Dordrecht, kwam op een zaterdag morgen naar AB-BC om te kijken naar een gebruikte bus. Tijdens het drinken van een kop koffie zag hij een nieuwe Iveco Crossway staan. Deze bus was al verkocht, maar Wim was zeker na de proefrit erg onder de indruk van deze bus en bestelde direct bij Anton Bals een nieuwe 13 meter Iveco Crossway. Deze Crossway met 60 zitplaatsen en een schone Euro-6 motor is de perfecte auto voor EDAD. Wij wensen Wim en zijn team vele fijne kilometers toe.

Scania Irizar naar Portugal
Tot een week geleden was Gilberto Couto van Friendly Inspiration LDA uit Porto in Portugal nog druk op zoek naar een bus. Tot zijn vriend met een nieuwe aankoop thuis kwam : een Scania Irizar van AB-BC. Toen was de keuze voor Gilberto snel gemaakt want AB-BC had er nog 3 staan. Nu, een week later zien we ook Gilberto met zijn nieuwe aankoop, een Scania Irizar met 50 plaatsen, climate control, tv’s etc vertrekken richting Porto. Dit wordt een mooie aanvulling bij de andere vier Scania’s die Gilberto al in zijn bezit heeft. Wij wensen hem en zijn team veel succes met de nieuwe aankoop.
Twee bussen naar Spanje
Benito Abalo van Autocares Benito Abalo was op zoek naar een mooie jong gebruikte touringcar voor uitbreiding van zijn bedrijf. Hij vond natuurlijk de bus van zijn keuze: een mooie Scania Higher Touring HD van 2013 met slechts 400.000 km, 50 zitplaatsen, volledige airco met individuele luchtregeling voor de passagiers, koelkast, koffiemachine en zeer belangrijk voor de Spaanse heuvels een 400 PK sterke Scania motor met Euro 5 emissieklasse. Benito had juist de deal gesloten en was bezig de betaling over te maken met zijn laptop toen een Iveco Indcar Wing het terrein op draaide. Deze mooie bus viel meteen op bij Benito vanwege de goede staat van het voertuig, het mooie interieur en de 24 plaatsen in deze bus. Als je dan toch met een man extra hier bent, dan neem je natuurlijk de Wing ook meteen mee naar Spanje. Wij wensen Benito en zijn team veel succes met deze 2 voertuigen

IVECO Crossway voor Gehringer Reisen (D)
Gehringer Reisen uit Duitsland heeft 2 jaar geleden een Iveco Crossway bij AB-BC gekocht. Nu 2 jaar later is Gehringer Reisen weer op zoek naar een Crossway. Wie benader je dan ? AB-BC natuurlijk. Wij wensen Jobst en zijn team veel plezier met deze prachtige Crossway

Prachtige dubbeldekker voor Van Gompel Touringcars uit Bergeijk
Gert-Jan Lommerse van Van Gompel Touringcars zocht een mooie Dubbeldekker en belde met Anton Bals van AB-BC met de vraag of hij een Dubbeldekker kon zoeken. Natuurlijk vond Anton een mooie VAN HOOL T927 in Duitsland. AB-BC importeerde deze beauty en verzorgde de invoerkeuring. Gert én AB-BC blij en tevreden.

AB-BC levert een mooie van Hool T916 aan Peer en Co
Deze Euro 5 Van Hool is voorzien van alle luxe zaken als toilet, dvd, grote keuken, koelkast en luxe passagiersstoelen. Peer brengt de bus nu naar de spuiter, waar deze gespoten wordt in de Peer en Co kleuren. Peer heeft beloofd foto's te sturen als deze klaar is.

Den Oudsten naar Slowakije
Slowakije is het land waaruit AB-BC haar Rosero importeert. Nu gaat er een keer een bus van AB-BC naar Slowakije en wel een Den Oudsten naar ARGO TRANS in Zilina . Wij wensen Adrian en zijn vader veel plezier met dit mooi Nederlands product

EOS 200 voor supermarktklanten
Bart Knap heeft een supermarkt in Sint Jansklooster en wil via een spaarsysteem zijn klanten binden d.m.v. busreizen. Bart heeft een mooie EOS 200 gevonden bij AB-BC maar wilde wel dat de bus APK gereed gemaakt werd. Een dag na de levering krijgen wij een app, dat de bus goedgekeurd is. Logisch,want op de service van AB-BC kun je vertrouwen. AB-BC-service, hét adres voor bus service.

IVECO midibus voor Present Cars

Present Cars de Korenbloem in het Belgische Kruibeke heeft onlangs een Marcopolo Senior aangeschaft bij AB-BC.nl. Deze Midibus met twee sterren  wordt ingezet voor o.a. het vervoer voor kleine groepen in Binnen- en Buitenland.

De bus is voorzien van 24 comfortabele zitplaatsen en een gidsstoel. Daarnaast heeft de bus dubbelglas, airco, verwarming en een trekhaak voor het vervoeren van extra bagage in een aanhangwagen.

De bus voldoet aan alle strenge milieu-eisen en heeft een krachtige 180 pk euro-4 motor. AB-BC.nl wenst de Gebroeders Present en hun team vele veilige kilometers. (foto rechts)

Lees ook ons Nieuwsarchief

 
    Realisatie: Teun.pro