Logo AB-BC AB-BC Bus & Coach
 
Bus & Coach
     
  Laatste AB-BC.nl Nieuws  
     

Man Lions Coach naar Tjechië
Sergei komt al jaren bij AB-BC. Vaak voor oudere bussen, maar nu heeft Sergei een mooie jonge MAN LIONS COACH gekocht met een Euro-4 Motor. Het doet AB-BC plezier om te ervaren, dat het hun klanten goed gaat en dat ze met steeds beter materiaal vertrekken. Sergei goede reis naar Tsjechië en tot snel.

Derde dubbeldekker naar Ideal Travel in Polen
Ideal Travel zijn bezige baasjes uit de Oekraïne, die door de kromme invoerbeperkingen in de Oekraïne met hun bedrijf zijn uitgeweken naar Polen. Eind vorig jaar kochten zij al twee Van Hool Dubbeldekkers bij AB-BC en nu gaat de derde naar Ideal Travel. Een ideale en trouwe klant voor AB-BC. Goede reis Igor en tot snel.

AB-BC levert Scania Irizar naar Griekenland
Vorige week belde Ionnis naar Anton Bals. Hij zocht een gebruikte maar wel mooie Scania Irizar. "Kom maar langs", zei Anton, "ik heb er 8 staan moet iets voor je bij zijn." En dus kwam Ionnis van Maistrou een Kustplaats in Griekenland. Aangekomen was de keuze snel gemaakt. Een mooie 2008 Scania Irizar Century uit 2008. Zoals het AB-BC betaamt, werd de bus snel door de werkplaats nagekeken en in orde gemaakt en twee dagen later vertrok Ionnis met zijn vriend Apostelus terug naar het lekkere weer in Griekenland. Veel succes en tot snel

Bus naar Kirgizië
Meer dan 8.000 km moet Joeri rijden naar huis. Kirgizië daar komt hij vandaan. Natuurlijk geen probleem met een bus van AB-BC BV deze is op alle punten gecontroleerd en in orde gezet. Joeri veel geluk en plezier met deze lange rit 

Iveco naar Italië
2017 is een fantastisch jaar voor AB-BC BV. Dit jaar is AB-BC marktleider in het Midi bus segment in Nederland maar dat betekent niet dat AB-BC BV geen nieuwe voertuigen in het buitenland levert. Vandaag levert Anton een Nieuwe 23 persoons Iveco af aan Orfeo Viaggi uit Atessa Italië.

Deze prachtige Iveco Tourys is voorzien van alle luxe zoals Airco Webasto luxe stoelen Retarder en natuurlijk een schone euro 6 170 PK motor. Wij wensen Mario en zijn team vele veilige kilometers toe met deze prachtige aanwinst

Mercedes Tourismo voor Muijs Scaldis Reizen
Wat gedaan als je altijd nieuwe Mercedessen en Setra's koopt en je toch zoveel werk hebt dat je dringend een bus nodig hebt. Dan kijk je natuurlijk op de website van AB-BC waar deze Mercedes Tourismo op stond.
Na het maken van een proefrit was Jolanda Muijs van Muijs Scaldis Reizen meteen overtuigd en kocht deze Mercedes Tourismo bij AB-BC. Deze bus is voorzien van een sterke Euro 4 motor, koelkast, koffiezetapparaat, LCD TV schermen en 60 zitplaatsen.
Wij wensen Jolanda en haar team veel succes met haar nieuwe aankoop.

Rosero FIRST FLHI CNG schoolbus voor Belgische gemeente Doornik
Het feit dat overheden overal steeds strengere normen voor uitstoot opleggen, treft niet alleen touringcarbedrijven, maar ook steeds vaker de lokale overheden.
Zo ook Doornik in de Waalse provincie Henegouwen, waar ze tot vorig jaar nog met oude schoolbussen van kort tegen de 15 jaar oud rondreden. Toen werd in Doornik de eerste stap gezet naar schoner schoolvervoer door aankoop van een Scania 12 meter schoolbus met CNG motor. Echter was deze bus veel te groot en vooral veel te breed voor een aantal scholen in de binnenstad van Doornik en moest er een alternatief komen voor de grote bus.
Dit werd al snel gevonden in de vorm van een Rosero FIRST FLHI CNG schoolbus. Deze bus met een lengte juist boven de acht meter en vooral de interessante breedte van 2.35 meter was ideaal voor de gemeente Doornik om deze bus in te zetten voor het schoolvervoer in de binnenstad.
Deze bus is uitgerust met een sterke 3.0 liter Iveco CNG motor, die voldoet aan de laatste milieueisen van Euro 6. Dit voertuig biedt verder plaats aan 31 personen + chauffeur. Dit is slechts 2 zitplaatsen minder dan de diesel variant. Het hogere gewicht van de CNG tanks heeft dus weinig invloed op de indeling van de bus. Aangezien de meeste klassen in Doornik toch maar bestaan uit 25 tot 27 leerlingen is deze afmeting uitermate geschikt bevonden.
Wij wensen de stad Doornik en hun chauffeurs en de vele schoolkinderen veel veilige schoolritten toe met hun nieuw geleverde voertuig.

Volvo B12B voor Van den Broek/Van Mil Tours
Milieuzones..... Euro-normen..... Wie heeft er intussen nog niet van gehoord? Wie wordt er intussen nog niet gek van? Zo ook Johan van den Broek van Van den Broek/Van Mil Tours. Hij had nog twee heel mooie Bova bussen met Euro 2 en Euro 3 norm, die hij heeft ingeruild voor deze prachtige Volvo B12B met Jonckheere opbouw. Nu nog een Euro-4, maar binnenkort een update naar Euro-5, waardoor Johan en zijn team zeker nog jarenlang plezier kunnen hebben van deze prachtige bus.Wij wensen hen dan ook veel plezier en veilige kilometers toe met deze Volvo.

Bovaliftbus voor Taxilady uit Finland
In Finland duurt het zomerseizoen slechts 5 maanden. Dus slechts 5 maanden tijd om geld te verdienen. Dan koop je natuurlijk geen nieuwe bus. Als je dan 1 Bova hebt en 1 Scania, dan kies je natuurlijk een bus die erbij past. Toen Juhani Front van Taxilady Oy een liftbus zocht, kwam hij al snel terecht bij AB-BC waar hij deze mooie oudere, maar nog altijd goede BOVA liftbus vond. Ook de geringe kilometerstand viel Juhani meteen op.
Wij wensen Juhani en zijn team veel succes en veel veilige kilometers toe met zijn nieuwe aankoop.

Weer Rosero voor Snelle vliet Touringcars
Eind vorig jaar bestelde Ruud van der Marel van SnelleVliet Touringcars BV zijn eerste Rosero First Tour voor uitbreiding van de diverse werkzaamheden. Deze eerste Rosero werd begin januari aan hem afgeleverd. Wegens nog verdere uitbreiding van de werkzaamheden binnen zijn bedrijf en de tevredenheid over het geleverde voertuig was voor Ruud de keuze snel gemaakt om nog een Rosero te bestellen. Uiteraard kon dit identieke voertuig dat wederom voorzien was van 27 luxe stoelen, DVD met LCD scherm, koelkast etc snel geleverd worden.
Wederom wensen wij Ruud en zijn team heel veel succes met dit nieuwe voertuig en tevens wensen wij hen veel veilige kilometers toe.

Scania Irizar Century naar Griekenland
Nu het toerisme in Griekenland weer volledig herstelt, weten ook steeds meer touringcarbedrijven uit Griekenland de weg naar AB-BC te vinden. Zo ook Rafail Variamis van Variamis Travel & Tourism uit Lesbos. Voor uitbreiding van zijn firma welke reeds werd opgericht door zijn opa, was hij dringend op zoek naar zijn favoriete merk: een Scania. Bij AB-BC vond hij deze mooie Scania Irizar Century.
Samen met zijn zoon (waardoor de opvolging nog jaren verzekerd is) en zijn schoondochter kwam hij deze bus ophalen in Hoogerheide voor de mooie trip terug naar het Griekse Lesbos.
Wij wensen Rafail en zijn hele team en de ongetwijfeld vele Nederlandse toeristen die met deze bus naar hun hotel gebracht gaan worden, nog veel veilige kilometers met deze nieuwe aankoop.
Gelede bus voor Te Brake in Groenlo
Je verkoopt een jonge Setra aan AB-BC BV . De nieuwe eigenaar mist een paar afdek- strips. Wat doe je dan ? je brengt deze strips naar AB-BC in Hoogerheide en koopt en passant een gelede bus bij AB-BC. Dit gebeurde bij de gebroeders Te Brake uit Groenlo van Gelderesch. Hun Duits filiaal was op zoek voor de stremmingen naar een goedkope maar goede gelede lijnbus, en die staat er natuurlijk bij AB-BC BV. Heren Te Brake het was prettig zaken doen.

VDL BOVA Synergy voor Blauw's reizen uit Ter Apel
Willem Blauw is in zijn nopjes met de VDL Bova. Hij was al een tijd op zoek naar een Euro 5 dubbeldekker en waar kom je dan uiteindelijk terecht : bij AB-BC BV in Hoogerheide natuurlijk. Deze dubbeldekker is van alle luxe voorzien en heeft dus een schone euro 5 motor. Willem en zijn team zijn klaar voor de toekomst. Goede reis Willem en tot ziens

Setra 417 voor VDM Tours
AB-BC en VDM tours hebben een ding zeker gemeen. Beiden zijn in 2010 gestart. Niet zonder succes zoals u kunt zien. Anton van AB-BC levert vandaag een zeer mooie
Setra 417 aan Kenneth van VDM tours. AB-BC is tegenwoordig een zeer gerespecteerde leverancier van bussen over de gehele wereld. VDM Tours maatgevend in de partybusverhuur, die vele BN-ers als passagier mag rekenen zoals Afrojack Barbie en Andy v.d. Meyde.

De Setra is een bus met 60 luxe plaatsen en voorzien van rolstoellift. Anton en Kenneth weten het zeker dit foto momentje gaan ze in de toekomst nog vaak herhalen

Mercedes O 407 naar Afrika
Vorig jaar kocht Nasser Dely nog een Renault Tracer bij AB-BC. Voor uitbreiding van zijn werkzaamheden in Ivoorkust was hij alweer toe aan een volgende bus. De keuze is deze keer gevallen op de Mercedes O 407 vanwege de goede toestand van de bus en de grote capaciteit van het voertuig. Dit voertuig heeft namelijk 54 zitplaatsen en 38 staplaatsen. Wij wensen Nasser Dely wederom veel succes met zijn nieuwste aankoop.

AB-BC levert drie elektrische bussen aan Arriva
AB-BC BV levert binnenkort drie bussen aan Arriva voor de concessie DAV ( Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden). Deze bussen zijn volledig elektrisch en hebben een actie radius tot 210 kilometer, alsmede een elektromotor met een piekvermogen van 150 KW. Verder heeft dit voertuig een lage vloer bij de instap en is er veel ruimte voor kinderwagens rollators en een rolstoel. Voor het comfort is een krachtige airco aanwezig en voor de winter is er een standkachel gemonteerd. De bussen worden opgeladen via een stekker.

Deze Elektrische bussen zijn geproduceerd door Rosero in Slowakije. In 2009 leverde dit bedrijf samen met Anton Bals van AB-BC B.V. elektrische bussen aan Arriva, die tot voor kort in ‘s-Hertogenbosch reden. Eind van dit jaar levert AB-BC een elektrische bus aan SyntusDeze gaat in Almere rijden.
AB-BC uit Hoogerheide is importeur van Rosero voor de Benelux en verkoopt nieuwe en gebruikte bussen en touringcars. Ook verzorgt dit bedrijf het onderhoud.
Daartoe beschikt AB-BC over een goed geoutilleerde werk-plaats en over een wijd net van servicepartners.
De werkplaats is speciaal inge-richt voor alle werkzaamheden aan touringcars en stadsbussen. Het gekwalificeerd en vakkundig personeel heeft de beschikking over diagnose apparatuur van de voertuigen, die AB-BC verkoopt. Verder worden zij continue getraind door de leveranciers.

AB-BC BV participeert in Rosero Distribution. Dit bedrijf is gevestigd in Spišská Nová Ves Slowakije. Rosero Distribution bouwt sinds 1995 midibussen op Iveco Daily en Mercedes Benz chassis in het segment van zowel tour- stads- als schoolbussen. De capaciteit van deze bussen is tussen de 12 en 36 sta- en zitplaatsen. Alle Rosero midibussen worden uit roestvrij staal opgebouwd en hebben dus een zeer lange levensduur. De productie van Rosero ligt rond de 200 bussen per jaar.


Twee Antons op een foto

Anton Fennema is dierenarts en naamgever van Fennema Coaches dat bestaat uit een drietal enthousiaste bus fanaten die voor de hobby een busbedrijf uitbaten. Anton Bals naamgever van AB-BC wilde als kind dierenarts worden en word nu elke dag wakker tussen de bussen.

De twee Antons hebben elkaar gevonden en Anton Fennema rijdt met zijn twee kompanen terug met een mooie VAN HOOL T915. Wij wensen Anton en zijn team vele gezellige kilometers toe.

Iveco Crossway voor Hümmer uit Kirchlauter Duitsland
Deze Iveco is uitgerust met een passagiersairco, webasto verwarming, een dubbele instapdeur en nog vele extra's. Wij wensen Bernard en zijn team vele veilige kilometers toe met deze prachtige bus

Prachtige VAN HOOL T916 ASTRON voor supportersclub RCA ANDERLECHT
Carl Adams, de voorzitter van de Mighty Mauves 51, zocht een opvolger voor de Volvo Jonckheere en kwam bij AB-BC terecht. Bij AB-BC vond hij een hoge van Hool met zeer veel bagageruimte, AB-BC voorzag deze  bus van een nieuw paars interieur en speciale hoofdsteunen met de tekst THE  MIGHTY MAUVES 51.  Binnenkort wordt de bus gewrapped in het zwart met zilveren letters.Wij wensen Carl en The Mighty Mauves een succesvol en plezierige wedstrijd met deze Astron.

Van Hool naar Fermo ( Italië)
AB-BC verkoopt op vele manieren bussen. Klanten komen bij ons omdat ze ons kennen. Ze komen bij ons via internet, via tijdschriften. Maar AB-BC doet ook vaak mee met openbare aanbestedingen. Zo was er onlangs een openbare aanbesteding voor het openbaar vervoer in de omgeving van Fermo (Italië). Dit is een streek ten zuiden van San Marino. Voor het openbaar vervoer, waar al vele gelede bussen rijden, zocht STEAT nog een extra gelede bus via een Europese openbare aanbesteding.
AB-BC heeft in deze het beste voorstel kunnen doen aan STEAT en heeft zodoende de aanbesteding gewonnen en de bus verkocht. Vandaag heeft STEAT de bus opgehaald. Wij wensen hen vele veilige kilometers toe met dit voertuig; welke hun eerste Van Hool bus in de vloot wordt. We hopen dat er nog veel mogen volgen.

Scania Irizar naar Portugal
Onlangs kocht Gilberto Couto van Friendly Inspiration LDA uit Portugal zijn 1e Scania Irizar bij AB-BC. Gilberto was zo tevreden over zijn aankoop en toen hij hoorde dat AB-BC nog zo'n bus op voorraad had, hoefde hij niet lang na te denken en hij kocht zijn 2e Scania Irizar bij AB-BC.

Van Hool T916 voor Peer & Co
Peer van touringcarbedrijf Peer en Co kwam net voor nieuwjaar 2017 bij AB-BC langs om te kijken naar een roze van Hool T916. Peer was blij met die bus maar die kleur, dat werd hem niet. Nu is hij klaar en wat een beauty is het geworden Chapaeu  Peer

Touringcar voor Zeebra Tours
Zeebra Tours en AB-BC dat is een goede combinatie. Joop Vreugdenhil heeft zijn sporen meer dan verdiend in de bussen. Begonnen als Tuinder bouwde hij een mooi touringcarbedrijf op in het Westland, Nadat hij dit bedrijf Vreugde Tours heeft verkocht starte hij in Bergen op Zoom Zeebra Tours op , Daarna JOJO Tours in Maasdijk en in Terneuzen Zeeuws Vlaanderen Reizen. Daarnaast is Joop ook nog zeer actief in het Vastgoed . Joop Vreugdenhil een bijzondere en succesvolle ondernemer die AB-BC tot haar vasten klantkring mag rekenen.

Bova 15 meter met 70 zitplaatsen naar Montenegro
Dalibor uit Montenegro zocht een bus met veel zitplaatsen. Anton van AB-BC vertelde hem, dat hij een BOVA 15 meter kreeg, die 70 zitplaatsen had. Dalibor stapte in de bus en na een korte proefrit waren hij en Anton er snel uit. Dus de bus onderweg naar Montenegro met een blije Dalibor

BOVA 10 meter voor ESPEQ
Techniek is gaaf. Met deze slogan gaat Espeq met een promotiebus de scholen langs om leerlingen in groep 7 en 8 enthousiast te krijgen voor de bouw. ESPEQ is een samenwerkingsverband van bedrijven die opleidingen verzorgen voor de bouwbranche. De oude bus was rijp voor vervanging en bij AB-BC vond Wilfred, de promotiemedewerker van ESPEQ, een mooie bus. Deze bus , een Bova 10 meter, zal weer worden voorzien van een gave wrapping en dan gaat Wilfred weer op pad om jongens en meisjes enthousiast te krijgen voor de bouw.

Drie Scania Irizars naar Spanje
In januari kocht Nuno Fernando Goncalves Moreira zijn eerste Scania Irizar bij AB-BC. Hij was zo tevreden over deze bus dat hij nu nog 3 Irizars gekocht heeft. Nu heeft Nuno de eerste 2 Irizars opgehaald. Wij wensen hem en zijn team wederom veel succes en veilige kilometers met zijn nieuwe aankoop.

Triomf Tours koopt drie bussen bij AB-BC
Onlangs kocht Olmer Lisandro Vernooij van Triomf Tours b.v. 3 gebruikte voertuigen bij AB-BC vanwege het vele extra werk dat zijn bedrijf heeft gekregen. Olmer wenste graag dat alle bussen meteen inzetbaar zouden zijn en daarom zijn nu de 1e 2 voertuigen afgeleverd met een nieuwe APK keuring. Olmer neemt nu een Scania Touring Higher HD van 2013 in ontvangst met 50 plaatsen en alle comfort voor de reizigers waaronder een koelkast, TV schermen, lederen stoelbekleding, verstelbare rugleuningen, toilet, koffiemachine etc. De 2e bus is een Mercedes 516 Sprinter van 2016 met 20 zitplaatsen. We wensen Olmer en zijn team veel succes met de eerste 2 bussen!

DAF Jockheere naar Portugal
Vader en zoon De Cruz van Escola de Conducao Portimonse De Cruz & De Cruz LDA hebben voor hun autorijschool een bus nodig. De minimum vereisten waren dat de bus minimaal 10 meter zou zijn, goedkoop en weinig kilometers. Dus de keuze valt op een ex-schoolbus DAF Jonckheere met weinig kilometers en een leuke prijs. Wij hopen dat veel Portugese bus- en touringcarchauffeurs hun rijbewijs met deze bus zullen halen!

Zeer luxe Rosero voor Doelen Coach Schiphol
Afgelopen oktober bezocht Doelen Coach op de IAA in Hannover de stand van Rosero waar AB-BC al jaren importeur van is voor de Benelux. De gehele famile van Wijk was zeer onder de indruk van de Rosero First, die op de deze beurs getoond werd. Al vrij snel werd besloten om een Rosero bij AB-BC te bestellen met alle luxe, die je maar kan wensen. Nu is het zover en wordt de bus geleverd. Iedereen bij Doelen is zeer onder de indruk van de bus en haar afwerking. "Dit wordt zeker niet de laatste", vertelde Angela dan ook aan Anton Bals, toen de bus gebracht werd.
Klik hier voor de dia-serie van deze mooie bus.

Rosero First voor Snelle Vliet
Snelle Vliet uit Alblasserdam heeft sinds kort hun vloot uitgebreid met een nieuwe Rosero First. Deze midi touringcar met automatische versnellingsbak heeft 27 luxe passagiersstoelen, een gidsstoel en natuurlijk een zeer luxe chauffeurscabine. Voor de gasten is de bus verder uitgerust met een airco, standverwarming, een koelkast, een tv-scherm met dvd,  een grote bagageruimte en als de passagiers heel veel bagage bij hebben ook nog een trekhaak. Deze Rosero is de lieveling van het bedrijf en de chauffeurs zijn dan ook graag op pad met de Rosero First.

Mooie schoolbus naar Essen (België)
Muys reizen uit Essen rijdt dagelijks vele kinderen van en naar school in het Antwerpse. Vanaf 1 februari zijn er milieuzones in Antwerpen en moet een bus minimaal Euro-3-plus roetfilter hebben. Wim Muys was dan ook voor een van zijn schoolroutes op zoek naar een schone bus met 22 plaatsen. En waar vind je die dan? Precies in Hoogerheide bij AB-BC.

IVECO Crossway voor EDAD Reizen in Dordrecht
Wim Lipman, de eigenaar van EDAD Reizen uit Dordrecht, kwam op een zaterdag morgen naar AB-BC om te kijken naar een gebruikte bus. Tijdens het drinken van een kop koffie zag hij een nieuwe Iveco Crossway staan. Deze bus was al verkocht, maar Wim was zeker na de proefrit erg onder de indruk van deze bus en bestelde direct bij Anton Bals een nieuwe 13 meter Iveco Crossway. Deze Crossway met 60 zitplaatsen en een schone Euro-6 motor is de perfecte auto voor EDAD. Wij wensen Wim en zijn team vele fijne kilometers toe.

Scania Irizar naar Portugal
Tot een week geleden was Gilberto Couto van Friendly Inspiration LDA uit Porto in Portugal nog druk op zoek naar een bus. Tot zijn vriend met een nieuwe aankoop thuis kwam : een Scania Irizar van AB-BC. Toen was de keuze voor Gilberto snel gemaakt want AB-BC had er nog 3 staan. Nu, een week later zien we ook Gilberto met zijn nieuwe aankoop, een Scania Irizar met 50 plaatsen, climate control, tv’s etc vertrekken richting Porto. Dit wordt een mooie aanvulling bij de andere vier Scania’s die Gilberto al in zijn bezit heeft. Wij wensen hem en zijn team veel succes met de nieuwe aankoop.
Twee bussen naar Spanje
Benito Abalo van Autocares Benito Abalo was op zoek naar een mooie jong gebruikte touringcar voor uitbreiding van zijn bedrijf. Hij vond natuurlijk de bus van zijn keuze: een mooie Scania Higher Touring HD van 2013 met slechts 400.000 km, 50 zitplaatsen, volledige airco met individuele luchtregeling voor de passagiers, koelkast, koffiemachine en zeer belangrijk voor de Spaanse heuvels een 400 PK sterke Scania motor met Euro 5 emissieklasse. Benito had juist de deal gesloten en was bezig de betaling over te maken met zijn laptop toen een Iveco Indcar Wing het terrein op draaide. Deze mooie bus viel meteen op bij Benito vanwege de goede staat van het voertuig, het mooie interieur en de 24 plaatsen in deze bus. Als je dan toch met een man extra hier bent, dan neem je natuurlijk de Wing ook meteen mee naar Spanje. Wij wensen Benito en zijn team veel succes met deze 2 voertuigen

IVECO Crossway voor Gehringer Reisen (D)
Gehringer Reisen uit Duitsland heeft 2 jaar geleden een Iveco Crossway bij AB-BC gekocht. Nu 2 jaar later is Gehringer Reisen weer op zoek naar een Crossway. Wie benader je dan ? AB-BC natuurlijk. Wij wensen Jobst en zijn team veel plezier met deze prachtige Crossway

Prachtige dubbeldekker voor Van Gompel Touringcars uit Bergeijk
Gert-Jan Lommerse van Van Gompel Touringcars zocht een mooie Dubbeldekker en belde met Anton Bals van AB-BC met de vraag of hij een Dubbeldekker kon zoeken. Natuurlijk vond Anton een mooie VAN HOOL T927 in Duitsland. AB-BC importeerde deze beauty en verzorgde de invoerkeuring. Gert én AB-BC blij en tevreden.

AB-BC levert een mooie van Hool T916 aan Peer en Co
Deze Euro 5 Van Hool is voorzien van alle luxe zaken als toilet, dvd, grote keuken, koelkast en luxe passagiersstoelen. Peer brengt de bus nu naar de spuiter, waar deze gespoten wordt in de Peer en Co kleuren. Peer heeft beloofd foto's te sturen als deze klaar is.

Den Oudsten naar Slowakije
Slowakije is het land waaruit AB-BC haar Rosero importeert. Nu gaat er een keer een bus van AB-BC naar Slowakije en wel een Den Oudsten naar ARGO TRANS in Zilina . Wij wensen Adrian en zijn vader veel plezier met dit mooi Nederlands product

EOS 200 voor supermarktklanten
Bart Knap heeft een supermarkt in Sint Jansklooster en wil via een spaarsysteem zijn klanten binden d.m.v. busreizen. Bart heeft een mooie EOS 200 gevonden bij AB-BC maar wilde wel dat de bus APK gereed gemaakt werd. Een dag na de levering krijgen wij een app, dat de bus goedgekeurd is. Logisch,want op de service van AB-BC kun je vertrouwen. AB-BC-service, hét adres voor bus service.

Touringcar naar Spanje
Autocares Lazara uit Pontevedra in Spanje koopt de derde touringcar bij AB-BC. Waarom AB-BC ? Eenvoudig! Volgens Luis zijn de voertuigen die AB-BC verkoopt, zoals ze beschreven zijn en daar kan hij wat mee. Luis, bedankt en tot snel!!

Dubbeldekker naar Litouwen
Darius Tuskevicius uit Litouwen wil een party bus bouwen, dus kwam hij naar AB-BC in Hoogerheide, waar een Movie Park Dubbeldekker te koop stond, die aan zijn wensen en budget voldeed. Darius stuurt ons foto's als dit project klaar is

Scania Irizar naar Polen
IBATUR uit Polen koopt een 14 meter Scania Irizar met 62 passagier stoelen voor vervoer van schoolkinderen in Polen. Deze Scania is voorzien van alle luxe zoals toilet slaapcabine en DVD. De kinderen die in deze bus naar school gebracht worden, zullen er blij mee zijn.

Scania Century naar jong bedrijf in Denemarken
MT Taxi en Busservice uit Hjørring in het hoge noorden van Denemarken is een jong en beginnend taxi- en busbedrijf. Om hun busactiviteiten verder te ontplooien hebben zij bij AB-BC deze Scania Century aangekocht. Deze Scania van 2009 is voorzien van 59 plaatsen, koffiezetapparaat, koelkast en climate control. Wij wensen MT Taxi en Busservice veel succes en veilige kilometers toe met hun nieuwe aankoop.

Van Hool CL51 voor Tattooshop in België
Vandaag heeft AB-BC deze Van Hool CL51 afgeleverd aan Tattoo 42 uit Dendermonde.Zij gaan het complete interieur uit de bus verwijderen en ombouwen tot mobiele tatoeageshop. Hierin komen banken, een keuken en een steriele ruimte. Met deze omgebouwde bus bezoekt Dany Bogaert met zijn team de diverse zomerfestivals. Hier kunnen geïnteresseerden in deze bus een tattoo laten plaatsen.Wij wensen Dany en zijn team veel succes met hun nieuwe project.

Laatste levering van 2016: Van Hool Astron naar Krakau in Polen
Jiri Novak van Jamor Spolka uit Krakau Polen heeft de eer om de allerlaatste aflevering van AB-BC in 2016 te hebben. Het werd nog even spannend, maar gelukkig waren alle documenten en financiën op de valreep in orde.  Jiri is met zijn mooie VAN HOOL ASTRON onderweg naar huis en zal nieuwjaar thuis vieren. We zijn benieuwd wie de eerste aflevering in 2017 heeft ? Check onze nieuwspagina op AB-BC.nl en like ons op Facebook

VAN HOOL T827 naar Kirgizië
Je woont in Kirgizië en je zoekt een dubbeldekker.Logisch, je komt naar AB-BC en koopt daar een VAN HOOL T827. Dan rijd je 6400 kilometer terug naar Kirgizië. De volgende dag stuur je een berichtje, dat het allemaal erg goed is gegaan en dat je erg tevreden bent. Masirkulov dank je wel voor getoonde vertrouwen.

Jonckheere Mistral voor nieuw Roemeens bedrijf
Lilian Constantinescu wil samen met zijn twee zoons een Touringcar bedrijf beginnen in Roemenië. Waar koop je dan je eerste voertuig ? Precies! Bij AB-BC BV. Dus kwam Lilian samen met zijn zoons naar Nederland en kocht bij AB-BC een mooie Jonckheere Mistral. Lilian ging terug naar Roemenië,  stichtte daar LIN TRAVEL, vroeg een BTW nummer aan en kwam zijn eerste bus ophalen. Wij wensen de familie Constantinscu veel geluk met hun nieuwe bedrijf.

Van Hool Astron voor DMD GROUP in Tsjechië
Dmytro had een probleem. Een van zijn bussen was in brand gevlogen in Oostenrijk. Waar haal je dan zo snel een andere bus die de lijn Tsjechië - Oekraïne over kan nemen ? Juist bij AB-BC in Hoogerheide en dus kwam Dmytro maandag 28 december jongsleden direct vanuit Oostenrijk naar Hoogerheide en werd daar 'savonds laat zeer prettig door Anton geholpen met als gevolg dat Dmytro samen met een order weer snel terug naar Tsjechië kon. Wij wensen hem succes met deze mooie aankoop

Twee bussen naar Ideal Travel in Polen
Ideal Travel oorspronkelijk uit de Oekraïne, maar nu ook met een vestiging in Polen, heeft twee dubbeldekkers gekocht bij AB-BC. Vandaag werd de eerste opgehaald en volgende week komt Tapac voor de T927 Astromega. Behouden reis Tapac en tot volgende week.

Man's Lion Coach voor Feniks Busreisen uit Wenen
Deze MAN Euro 4 heeft 57 passagiersplaatsen. Bovendien heeft de bus een roetfilter, waardoor deze bus in elke stad in Oostenrijk wordt toegelaten.  Feniks Bus Reisen gaat een groene toekomst tegemoet

Mooie VDL Dubbeldekker Euro 5 voor Demunck uit Avelgem (Belgie)
Deze jonge gebruikte bus is voorzien van alle gemakken zoals toilet, koffiemachine, dvd en 89 luxe passagierstoelen. Wij wensen Noël en zijn team vele veilige kilometers toe.

Tweede bus voor GesA Travel uit Budapest (Hongarije)
Vorig jaar kocht Kanai Zoltan een gebruikte Bova bij AB-BC. Nu een jaar later heeft hij weer een Bova nodig en waar ga je dan naar toe ? Natuurlijk naar AB-BC in Hoogerheide. Wij wensen Kanai veel plezier en hopen hem volgend jaar weer te mogen ontmoeten.

Scania Irizar naar Albanië
Als de kat van huis is, gaat het bij AB-BC gewoon door. Anton en Erwin zijn met klanten naar Slowakije en wie verkoopt dan de bussen ?  Gerda, de vrouw van Anton.

M.A.B.A. VIAGGI uit Tirana (Albanië) heeft een Scania Irizar gekocht. Deze bus gaat in Albanië een lijn rijden naar Italië .

Volvo B12 Berkhof naar Slowakije
Soor Frantisek  uit Slowakije is 63 jaar en wilde nog een bus kopen voor zijn pensioen. Waar kom je dan terecht ? bij AB-BC natuurlijk!! Wij wensen Soor en zijn Volvo B12 Berkhof alle geluk en hopen dat hij zonder problemen naar zijn pensioen rijdt

Volvo 9700 voor Nederveen Opleidingen
Nederveen Opleidingen en Trainingen is een rijschool waar je de mogelijkheid hebt een rijbewijs in alle mogelijke categorieën te behalen; van brommer tot LZV, van auto tot touringcar. Voor de opleiding tot D rijbewijs was de firma Nederveen op zoek naar een andere touringcar. Toen zij zagen dat ook Speelziek Opleidingen een touringcar gekocht heeft bij AB-BC, lieten ook zij de keuze vallen op AB-BC om zaken mee te doen. Toen zij de mogelijkheid kregen om de voormalige Volvo 9700 Feijenoord spelersbus te kopen bij AB-BC was de keuze snel gemaakt. Wij wensen Nederveen Opleidingen en Trainingen veel veilige en plezierige kilometers toe met deze voormalige Feijenoord spelersbus.

Van Hool T915 Acron voor De Zwerver uit Heusden
In de lente van 2016 kocht De Zwerver uit Heusden Zolder een T916 Acron bij AB-BC voor uitbreiding van het wagenpark. Voor verdere uitbreiding van het wagenpark was De Zwerver wederom op zoek naar een mooie Van Hool. Wederom nam Alain Claes contact op met AB-BC waar hij de bus van zijn keuze heeft gevonden : deze prachtige Van Hool T915 Acron. Wij wensen Alain en Ronny veel succes met hun nieuwe aankoop.

Derde Bova Futura voor Era Travel Albanië
ERA Travel 2013 uit Albanië kocht eerder al 2 Bova Futura's bij AB-BC. Vanwege het vele werk dat Era heeft, was ERA Travel alweer op zoek naar een touringcar voor uitbreiding van het wagenpark. Daarom is er wederom contact opgenomen met AB-BC. Dat leidde tot de aankoop van deze mooie Bova Futura. Wij wensen het hele team van ERA Travel 2013 veel succes met deze nieuwe aankoop en vele veilige kilometers toe.

Van Hool T915 Acron voor Jaap Speelziek Opleidingen
Een goed uitgerust net van openbaarvervoerbussen, vele touringcars die dagelijks in Nederland dagtrips verzorgen en die de toeristen dagelijks doorheen heel Europa naar de vakantiebestemmingen brengen, het groeiend aantal lijnbussen door heel Europa. Dit alles zorgt ervoor, dat er in Nederland veel bus- en touringcarchauffeurs nodig zijn.

Natuurlijk moeten al deze chauffeurs wel een rijbewijs voor de bus en touringcar halen. Dit kan bij Jaap Speelziek Opleidingen. Bij hen heb je een hele ruime keuze van bromfiets tot landbouwtractor, van LZV tot touringcar. Om de leerlingen een hoogwaardige opleiding te kunnen aanbieden, moet je natuurlijk ook beschikken over het juiste materiaal. Ter vervanging van de huidige touringcar heeft Joël Speelziek gekozen voor deze prachtige Van Hool T915 Acron van 2006. Wij wensen het team van Jaap Speelziek Opleidingen veel veilige kilometers toe met deze prachtige touringcar en natuurlijk hopen wij dat vele leerlingen hun D rijbewijs met deze touringcar gaan halen.

Mercedes 814 Vario voor Gabreau (België)
Ecole d’Arc, een school in het Waalse dorpje Grandmetz doet al jaren het leerlingenvervoer met een Mercedes Vario. Omdat deze bus niet langer kon instaan voor het leerlingenvervoer, was Jean-Marie Gabreau dringend op zoek naar een nieuwe opvolger voor de oude Vario. Ook Jean-Marie heeft de weg naar AB-BC gevonden, waar hij weer vertrokken is met deze nieuwe aanwinst : een Mercedes 814 Vario voorzien van 30 zitplaatsen voor de kinderen. Wij wensen Jean-Marie en zijn team en de vele kinderen van Ecole d’Arc vele veilige kilometers.

Temsa Safari
Wim Muys en Anton Bals kennen elkaar al vele jaren, Wim kocht destijds een van de eerste Marcopolo's Senior bij Anton toen nog werkzaam voor Bluekens. Nu heeft Wim een Temsa Safari gekocht met veel plaatsen en alle luxe, die je bij zo'n jonge occasion mag verwachten.

Mooie Setra 411 voor Milot Reizen Rotterdam
Cor zocht een mooie 10 meter en waar kom je dan terecht : natuurlijk bij AB-BC.
Deze Euro 5 Setra is voorzien van alle luxe. Zelfs een alcoholslot voor de chauffeur. Weer een extra veiligheid die Milot Reizen de klanten kan aanbieden.
Wij wensen Cor en zijn team vele nuchtere kilometers toe.

Van Hool T927 Astromega
René Broeren heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en door zijn liefde voor zijn touringcars rijdt hij nog altijd rond met 2 goed onderhouden Van Hool T8 dubbeldekkers. Maar zoals iedereen last heeft van steeds strengere milieu-eisen, heeft dit ook Rene doen beslissen dat het tijd werd een dubbeldekker weg te doen en een recente dubbeldekker aan te schaffen. Toen plots zijn zoon Thomas een hele mooie recente Van Hool T927 Astromega op de facebook pagina van AB-BC voorbij zag komen zei hij : "Hé pa, ik zou later ook wel met zo een bus willen rijden". En toen was het voor René snel geregeld. Dit was de bus waarnaar hij op zoek was.

Deze Van Hool T927 Astromega is voorzien van alle luxe, zoals DVD met LCD schermen, koelkast, keuken, toilet, ruime meubelen met opbergruimte, skibox, sterke D.A.F. (Euro 5) motor met 510 PK en AS-Tronic automaat voor het ultieme rijcomfort en als klapper op de vuurpijl is deze bus door AB-BC voorzien van compleet nieuwe banken voor 89 passagiers, een nieuwe chauffeurs- en gidsstoel zodat deze bus voor de passagiers eigenlijk een echte nieuwe bus is!

T815 Acron voor BK Travel
BK Travel, was op zoek naar een goedkope maar goede touringcar. Ook die heeft AB-BC. Het werd een T815 Acron met o.a. airco, dvd en toilet. Met deze bus kan Bas van BK Travel nog even vooruit

EOS- Van Hool touringcar voor Hotel de Prins (NL)
Er zijn ondernemers die een touringcarbedrijf starten. Weer andere ondernemers starten een hotel, restaurant of B&B. Zo ook Peter Geers van Hotel De Prins uit Ossendrecht. Nu heeft Peter hele grote plannen met zijn nieuwe aanwinst : deze EOS- Van Hool touringcar inclusief rolstoellift.  Peter biedt zijn gasten naast een hotelkamer ook een dagtocht aan.   Wij wensen Peter veel succes met zijn nieuwe aanwinst.

Mercedes Benz Tourino voor Pajot Tours
Pajot Tours en AB-BC doen al jaren zaken met elkaar. Nu levert AB-BC aan Patrick Jacobs een mooie jong gebruikte Mercedes Benz Tourino. Wij hopen dat Patrick en zijn team vele fijne kilometers met dit voertuig hebben.

BOVA MAGIQ euro 5 voor Lamia Griekenland
Intercity bus uit Lamia Griekenland wil de Sirtaki met Erwin dansen. Zo blij zijn ze met hun nieuwe aanwinst een BOVA MAGIQ euro 5. Deze Bova is dan ook voorzien van alle luxe die bij een moderne touringcar horen. Wij wensen Dimitros en zijn team veel fijne kilometers toe met deze prachtige aankoop

Mercedes Sprinter 616 voor SIEDIE Reisen uit Suderburg (D)
Deze Mercedes is er een met ervaring en gaat in zijn tweede leven kinderen van en naar school brengen in Suderburg. Wij wensen Sybille en haar team veel plezier met deze Sprinter

Scania Beulas Jewel voor Drenthe Tours
Het is een feest als je een nieuwe Scania Beulas Jewel geleverd krijgt. Klaas Jan de Vries van Drenthe Tours begreep dit goed. Hij nodigde al zijn chauffeurs en overige medewerkers uit om samen onder het genot van een hapje en een drankje deze bus in ontvangst te nemen. Direct na de feestelijke overhandiging vertrok deze super luxe dubbeldekker richting Parijs. Wij wensen Klaas Jan en zijn team vele prettige kilometers toe in deze prachtige bus.

Kijk hier voor meer foto's

Jonge Iveco personenbus voor Taxi Sjoerd
Vorig jaar wilde Sjoerd Verkoelen van Taxi Sjoerd uit Leeuwarden zijn activiteiten uitbreiden. Daarom kocht hij toen al een mooie VDL Bova bij AB-BC. Deze grote touringcar van de Vervoersgroep Noord had inmiddels zoveel succes dat Sjoerd dit jaar al toe was aan uitbreiding van zijn wagenpark. Dochter Sylvie vond samen met Sjoerd deze bus het mooiste: deze jonge Iveco personenbus met plaats voor 19 personen. Wij wensen Sjoerd en dochter Sylvie veel veilige kilometers toe.

Scania Century voor Hastrans
Hassan van Hastrans heeft een droom. Een touringcarbedrijf gespecialiseerd in reizen voor de minderheden uit Nederland. Met de aanschaf van een Scania Century met roetfilter komt deze droom tot werkelijkheid. Hassan heeft grote plannen. AB-BC hoopt dan ook, dat het niet bij de aanschaf van één bus blijft.  Wij wensen Hassan veel geluk bij het realiseren van zijn droom

MAXIBUS uit Servië komt weer bus ophalen in Hoogerheide bij AB-BC
December 2015 kocht Maxibus een gebruikte MAN bus bij AB-BC. Nu een half jaar later heeft Sasa weer een bus gekocht bij AB-BC. Nu een 14 meter Scania met 62 passagiersstoelen. Bij de afhaling vertelde Sasa dat hij van plan is dit jaar nogmaals bij AB-BC een bus te kopen. Wij wensen SASA veel succes met zijn Scania

Temsa naar Portugal
Viagens Prima uit Portugal heeft bij AB-BC een gebruikte Temsa gekocht. João bracht drie chauffeurs mee om samen de bus naar Portugal te brengen. Wij wensen hun veel plezier met de rit naar huis

BOVA MAGIQ voor Organizacja Imprez Turystycznych uit  Miedzychod Polen
Deze mooie Magiq is een luxe touringcar met o.a. airco, dvd, toilet en standkachel. Wij wensen de heer Tomala en zijn team vele fijne kilometers met deze fijne bus.   

Nieuwe Scania Beulas Glory voor Visa Tours
In samenwerking met Scania Benelux heeft AB-BC een gloednieuwe Scania Beulas
Glory geleverd aan Visa Tours. Deze prachtige Glory is een hoogdekker, heeft 63 luxe passagiersstoelen, een gidsstoel en chauffeurstoel. De Glory is een zogenaamde hoogdekker. Alle passagiers zitten op de tweede etage boven de chauffeur, waardoor een super veel bagageruimte ontstaat in het onderdek. Het chassis is een Scania Euro 6 met 450 pk met een geautomatiseerde versnellingsbak van Scania, de Opti Cruise. Het voertuig is volledig gebouwd naar de wensen van chauffeur Eddy Vannimmen van VISA TOURS. Eddy is dan ook zeer trots op zijn nieuwe " Prinses " Zo heeft het voertuig o.a. twee grote koelkasten, een Nespresso koffiezetapparaat en een stofzuiger. Wij wensen Eddy een lange een positieve relatie toe met zijn Glory.
Kijk hier voor meer foto's van deze prachtige bus.

Van Hool Astron naar Oekraïne
Sinds begin dit jaar ziet AB-BC weer meer en meer klanten uit de Oekraïne. Dat betekent, dat het daar economisch en politiekweer wat rustiger is . Zo ook Petro Hasenyuk uit Chervonograd. Petro heeft bij AB-BC een mooie VAN HOOL ASTRON uit 2007 gekocht.

Weer een dubbeldekker voor Atlantic Tour uit Roemenie 
AB-BC en Atlantic Tour hebben een warme verstandhouding. Als AB-BC een mooie gebruikte dubbeldekker inkoopt, is een telefoontje genoeg en Atlantic Tour staat de volgende dag in Hoogerheide om de bus op te halen.

Vandaag leveren we een mooie Van HOOL T927 die gaat rijden op de lijn Roemenië Duitsland met arbeiders, die werken in Duitsland. 

Prachtige Dubbeldekker voor Touringcarbedrijf van Kooten BV.
AB-BC heeft een naam hoog te houden als het gaat om het leveren van jonge mooi gebruikte Touringcars. Het is dan ook niet verwonderlijk dat AB-BC en Simon van Kooten tot zaken kwamen toen Simon zijn Van Hool dubbeldekker wilde verversen voor een jong gebruikte Euro-5 dubbeldekker. De Van Hool Astromega die AB-BC aan Simon heeft geleverd is een 89+1+1 plaatsen met Euro-5 motor en alle luxe zaken, die je bij zo'n bus mag verwachten. Wij wensen Simon en zijn team veel succes met deze prachtige bus

Nieuwe Mercedes Benz Sprinter voor Quattrotaxi uit Tilburg (NL)
Deze fraaie bus is gebouwd door het Spaanse opbouwbedrijf Unvi De complete Sprinter is geschikt voor 20 passagiers en heeft o.a. een dvd-scherm, koelkast voor heerlijke koele drankjes, luxe ruime zitplaatsen, grote kofferbak, airco voor de zomer en een standkachel voor de winter.  Het voertuig heeft de laatste techniek op basis van roetuitstoot in de vorm van een groene euro-6 150 pk motor. Wij wensen Jan en zijn team vele veilige kilometers toe 

Van HOOL Acron voor Reizen de Zwerver uit Zolder(B)
Deze mooie occasion zal onder andere ingezet worden voor het vervoer van het personeel van Van HOOL NV en dit kan natuurlijk niet beter dan in een mooie touringcar van het merk Van HOOL. 

Nillis Busser uit Denemarker koopt Setra 316UL
Steeds meer Deense touringcars-ondernemers weten de weg te vinden naar AB-BC in Hoogerheide. Zo ook Nillis Bock van Nillis Busser uit DYBVAD Denemarken. Nillis heeft bij AB-BC een mooie Setra 316 UL gekocht. Wij wensen Nillis  en zij team veel plezier met deze aankoop

VAN HOOL ASTRON naar de Oekraïne
AB-BC heeft een mooie jong gebruikte Van Hool T916 Astron geleverd aan Konstiantyn Kravets uit Stryi Oekraïne . Deze bus heeft een MAN euro-4 motor, extra grote bagageruimte, toilet, dvd-speler, koffiebar en zeer luxe passagiersstoelen. Deze bus gaat rijden op de lijn Oekraïne naar Italië. Wij wensen Konstiantyn vele veilige kilometers  

Super VIP Sprinter voor Ringelberg Tours uit Ridderkerk
Het summum op het gebied van luxe Midi-bussen is nu te huur via Ringelberg Touringcars. Deze bus is echt voorzien van alles om de passagier het VIP gevoel te geven. Wat dacht u van een luxe Whisky bar, een ijsmachine een geluidsinstallatie van meer dan 1000 watt, extra brede lederen luxe Fauteuils, extra brede carrosserie etc.

Technisch voorzien van een forse 6 cilinder 190 PK Mercedes motor automaat en een Vip-uitstraling aan binnen en buitenkant. Als je jezelf echt eens wilt verwennen, moet je deze bus huren. Wij wensen Marcel en al zijn VIPS vele prettige en luxe kilometers toe. Kijk ook hier voor meer foto's van dit prachtige voertuig.

Bus voor Stichting Jeugdwerk te Utrecht
Deze bus wordt gebruikt in de wijk om jongeren een vertrouwde warme plek te geven en waar ze kunnen gamen en praten. Een mooi initiatief wat wij van harte steunen.

Van Hool 925 voor International Tours
International Tours had vorig jaar al de weg gevonden naar AB-BC en kocht daar toen een mooie jonge Mercedes Sprinter. Nu zocht Stefaan een opvolger voor zijn oude Setra Dubbeldekker en kwam uiteraard weer uit bij AB-BC. Dat had de aankoop van een Van Hool 925 Euro-5 tot gevolg. Wij wensen Stefaan en zijn staf veel plezier met de nieuwste aanwinst

Man Marbus voor Hendriks Touring uit Oldenbroek (NL)
AB-BC was al een tijdje op zoek naar een geschikte bus voor Hendriks Touring uit Oldebroek. Mevrouw Hendriks weet precies wat ze wil. Een luxe en zeer comfortabele 10 meter touringcar. AB-BC vond deze in Duitsland.  Een jong gebruikte MAN MARBUS voorzien van alle luxe zoals wc, dvd, airco, webasto en een zuinige euro 4 MAN-motor. Dit is wat de familie Hendriks zocht. Dus geleverd aan een trotse mevrouw en meneer Hendriks. BON VOYAGE!!

Twee Scania's voor Jumperitz in Duitsland
Firma Joachim Jumpertz uit Duitsland heeft weer twee Scania's gekocht bij AB-BC. Dit zijn de vierde en vijfde bus, die dit bedrijf bij AB-Bc heeft gekocht.Joachim Jumpertz weet al een aantal jaren de weg zeer goed te vinden naar AB-BC en krijgt daar de juiste service en eerlijke bussen aangeboden. Wij wensen Joachim en zijn team veel plezier met deze prachtige bussen

Twee Scania Tourings voor Vestfirskar Aevintyaraferoir uit IJsland
Deze twee mooie jong gebruikte Scania's hebben schone Euro 5 motoren en luxe lederen stoelen. De kans is groot, dat u bij een bezoek aan IJsland door een door AB-BC geleverde Touringcar vervoerd wordt.

Mercedes Sprinter Euro 5 voor Lenoir Reizen
Nog maar een paar weken geleden kochten Sylvia en Dirk van Reizen Lenoir /Cars St Christophe een mooie TX ASTRON bij AB-BC. Inmiddels zijn ze alweer terug geweest voor hun volgende aankoop. Een luxe Mercedes Sprinter Euro 5. Dit kan alleen maar betekenen, dat AB-BC en Lenoir Reizen/Cars St Christophe een klik hebben. Wij zijn blij met trouwe klanten en Sylvia en Dirk met onze service. Nogmaals veel succes.

AB-BC levert mooie Temsa Diamond aan Tweehek Tours
Henri Oosterveld van Tweehek Tours gaat deze bus inzetten voor zijn bedrijf Tweehek Recreatie gespecialiseerd in groepaccommodaties voor de jeugd, maar zal de bus ook aanbieden voor dagtochten en los vervoer. Wij wensen Henri en zijn team veel succes met dit nieuwe avontuur 

Temsa Diamond Tweehek Recreatie
Van Hool TX Astron voor Reizen Lenoir in België
AB-BC heeft een prachtige Van Hool TX Astron aan Reizen Lenoir/ Cars St. Christophe uit Zillebeke België. Deze mooie Van Hool is voorzien van alle luxe zoals airco, standkachel, toilet, slaapcabine voor de chauffeur en 55 luxe passagiersplaatsen. Wij wensen Sylvia en Dirk vele fijne kilometers toe met deze prachtige bus 

AB-BC levert een mooie Rosero First aan Scarduelli  uit Suzarra Italië
Deze Rosero First heeft 27 luxe passagierstoelen, een airco, dvd- speler, koelkast en nog veel extra luxe zaken, die het reizen in deze bus voor de passagier erg aangenaam maken. Wij wensen Luigi en Stella veel plezier met hun aankoop

Bus voor Bilfinger ROB uit Zwijndrecht België
Niet altijd maken de verkochte bussen van AB-BC lange reizen naar verre oorden. Bilfinger zocht een bus om het personeel van de ene kant van de fabriek naar de andere te transporteren. AB-BC had hiervoor de beste oplossing: een gebruikte Van Hool lijnbus.

Foto's van dubbeldekker Lemmer Tours
Recentelijk heeft AB-BC een gebruikte van Hool dubbeldekker aan Lemmer Tours geleverd. We ontvingen nu van Roger en Carla prachtige foto's van deze bus in hun bedrijfskleuren. Bekijk hier de foto's.

Nieuwe Mercedes Sprinter voor EDAD uit Dordrecht
Deze  MB sprinter heeft een zuinige schone Euro-6 motor en is extra verlengd om zo voor 19 passagiers, een gids en de chauffeur ruime comfortabele zitplaatsen te creëren. Daarnaast  heeft deze bus een grote kofferbak en trekhaak. Natuurlijk  heeft deze bus alle luxe, die nodig is, zoals airco, standkachel zijdelingse stoelverstelling, etc. etc. Voor de veiligheid van de chauffeur en zijn passagiers heeft de bus een LDW- systeem, dat de chauffeur waarschuwt, als hij buiten de lijnen rijdt en een Retarder om extra remkracht te generen als dat nodig is. Wij wensen EDAD veel veilige en vooral plezierige kilometers. Kijk hier voor meer foto's.

Schoolbus voor GO
AB-BC levert een mooie schoolbus aan het GO! Deze bus gaat rijden voor Scholengroep Westhoek in Diksmuide om kinderen van en naar school te brengen.

Dubbeldekker voor Lemmer Tours
AB-BC leverde onlangs een mooie Dubbeldekker aan Lemmer Tours uit Lelystad. Deze dubbeldekker van het merk Van Hool heeft 80 luxe passagiersplaatsen en een grote skikoffer om veel bagage mee te kunnen nemen. Wij wensen Roger en Carla veel veilige kilometers toe

Collectors Item
Naast de gebruikelijke touringcars en OV bussen van nieuw tot goed gebruikt, vind je bij AB-BC soms ook de echte collectors items, zoals deze Volvo Berkhof, ex-BBA 501 welke nog altijd in de originele BBA kleuren staat. Deze bus is zojuist geleverd aan liefhebber / verzamelaar Frank van Gurp

Scania PB naar IJsland
ASTVALDUR ELISON uit IJsland heeft bij AB-BC een mooie gebruikte Scania PB opgehaald. Deze Scania is voorzien van veel comfort en een schone Euro-4 motor.
Wij wensen ASTVALDUR en zijn team veel plezier met deze mooie Scania

AB-BC levert VIP LINER aan Ringelberg Tours uit Ridderkerk
Deze Van Hool Astromega heeft een zeer luxe uitstraling, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant en is o.a. voorzien van zeer luxe passagiersstoelen, een grote keuken, DVD, toilet en ook heeft het veiligheidssysteem LDW aan boord, dat de chauffeur waarschuwt als deze buiten de lijnen rijdt. Deze Astromega is de vierde dubbeldekker in de vloot van Ringelberg. Wij wensen Marcel en zijn team veel succes met deze nieuwe aanwinst.

Van Hool T927 voor Gerwen Munckhof Tours
Van Gerwen Munckhof Tours BV uit Veldhoven heeft een zeer luxe Van Hool T927 Dubbeldekker gekocht. Deze bus met 79 luxe lederen Fauteuils heeft een o.a. zeer komplete boordkeuken, dvd, airco, toilet etc. Natuurlijk voorzien van een schone EURO 5 DAF motor. Wij wensen de gebroeders van Gerwen veel plezierige Kilometers met dit prachtige voertuig. 

AB-BC levert Vervoersgroep Noord uit Leeuwarden eerste Touringcar
Deze mooie Bova Magic is 13 meter lang, heeft 54 luxe passagiersstoelen en is verder o.a. voorzien van toilet, aircoen dvd. Wij zijn ervan overtuigd dat Sjoerd Verkoelen en zijn team veel succes gaan hebben met deze mooie aanwinst

AB-BC verkoopt jonge VDL Jonckheere aan Ringelbergtours.nl
Deze luxe bus heeft een DAF Euro-5 motor en 55 luxe zitplaatsen. Natuurlijk is de bus voorzien van alle luxe zoals toilet, dvd, airco etc. Wij wensen Marcel en zijn team vele fijne kilometers met deze prachtige bus

AB-BC levert EURO 6 VAN HOOL TX ASTRON aan Autocar Neyens uit Peer (B)
Deze prachtige zo goed als nieuwe VAN HOOL TX16 ASTRON met een vol automatische versnellingsbak en DAF Euro-6 motor met gigantische kofferruimte is recent door AB-BC aan Jacky Neyens en zijn team geleverd. De bus heeft alle luxe, die je maar kunt bedenken, zoals airco, wifi, bij elke bank een 220 V aansluiting, toilet en dvd. Daarnaast is er ook een zeer uitgebreid camera systeem voor het afslaan, achteruitrijden en ook om de passagiers in de gaten te kunnen houden. Met recht staat Jacky vol trots bij zijn nieuwe aankoop.
KIJK HIER VOOR MEER FOTO'S

MAN VISEON voor Stipt Vip Vervoer BV uit Den Haag
Deze 10 meter luxe touringcar is werkelijk voorzien van alle luxe zoals een grote keuken, toilet, dvd, zeer luxe stoelen, 220 V aansluitingen etc etc. Wij zijn er zeker van, dat Sirous en zijn team vele fijne kilometers gaan maken met deze mooie bus.

Drie nieuwe Iveco's Rosero First voor het Ministerie van Defensie
Via een aanbesteding heeft AB-BC BV drie nieuwe Iveco's Rosero First aan het Ministerie van Defensie geleverd. Deze voertuigen met een Euro-6 motor en automaat zijn o.a. voorzien van 24 luxe passagiersstoelen, passagiers-airco, standkachel, dubbelglas en navigatie. Met veel enthousiasme zijn de voertuigen ontvangen in Breda en Hilversum. Kijk hier voor meer foto's van deze prachtige bus.

AB-BC BV verkoopt prachtige dubbeldekker aan ALL DRIVE in Genk
Deze bus van Van Hool heeft o.a. een vol lederen interieur, volwaardige keuken, toilet, dvd, airco enz enz . De bus heeft natuurlijk een schone Euro-5 motor en is een echte aanwinst voor ALL DRIVE. Wij wensen Bernard en zijn team dan ook veel veilige kilometers toe

ABBC Levert Temsa Safari Charalampos Lavdas uit Griekenland
Deze bus heeft een DAF Euro-5 motor en is o.a. voorzien van airco, webasto en DVD speler. Wij wensen De heer Lavdas veel plezier met zijn mooie Temsa.

Van Hool gelede bus Diamond Travel uit Veghel
De 18,75 meter lange Van Hool, voorzien van o.a. airco, wordt onder andere ingezet voor disco-vervoer. Wij wensen Nancy en Johan veel 'boom-boom-business'.

Luxe Midi Touringcar voor Deutz Reizen uit Hilversum
Deze jong gebruikte Iveco heeft 27 luxe passagiersstoelen, DVD, tafels, koelkast en een professionele muziekinstallatie. Wij wensen Hendrik en Caroline vele fijne en vooral veilige Kilometers. 

VDL BOVA Dubbeldekker voor Lanting Reizen in Hoogeveen
AB-BC heeft aan Lanting Reizen uit Hoogeveen een mooie gebruikte VDL BOVA Dubbeldekker verkocht. Deze bus heeft 84 luxe passagierplaatsen en is voorzien van alle luxe zoals een grote keuken, dvd, toilet en individuele dvd schermen voor de passagiers ingebouwd in de hoofdsteunen. Wij wensen Nick en Jeff Lanting veel plezier met hun nieuwe aanwinst

Luxe kantoorbus voor Van Gogh Notarissen
Van Gogh Notarissen uit Zundert heeft bij AB-BC een zeer luxe kantoor bus gekocht. De bus is speciaal ingericht om mobiel notarieel en juridisch advies op locatie te kunnen verlenen. Meer foto's kunt u hier in de diashow bekijken.                             

Volvo 9700 voor Leenders Personenvervoer
AB-BC leverde een zeer mooie jong gebruikte Volvo 9700 aan Leenders Personenvervoer. Deze Volvo met een schone euro-4 motor is voorzien van luxe stoelen, airco toilet, dvd en vele andere zaken. Wij wensen Jan Willem en zijn team vele veilige kilometers toe

Touringcar Iveco Axer voor politie
De Politie-Academie uit Ossendrecht heeft bij AB-BC een gebruikte touringcar
gekocht om haar manschappen te kunnen vervoeren. Wij wensen De heer Jan Maas
en zijn collega's veel plezier met hun prachtige Iveco Axer.

Temsa Opalin Vip voor Loaker Reisen uit Oostenrijk
De Temsa heeft een schone euro 4 motor en een VIP uitrusting met o.a. een grote keuken toilet Bistro Tafels DVD etc . Wij wensen de heer Loaker veel veilige kilometers met zijn mooi Temsa

AB-BC wint aan aanbesteding in Duitsland
AB-BC heeft de aanbesteding gewonnen voor het leveren van twee Lijnbussen aan  Omnibus-Verkehrsgesellschaft GmbH "Heideland" Vorig jaar won AB-BC ook al de aanbesteding voor het leveren van 3 stuks Lijnbussen. Mede door de opgedane ervaringen is deze opdracht wederom gegund en recentelijk zijn er twee Optare Solo's 10 meter geleverd aan OVH. Deze Bussen zijn uitgerust met een zeer schone Mercedes Benz EURO 6 motor en zijn tevens voorzien van verwarming en airco.
Kijk HIER voor meer foto's

Prachtige Van Hool Astron T916 voor de Scheldestroom uit Ossendrecht
Ruud swagemakers van Touringcarbedrijf de Scheldestroom heeft via AB-BC een prachtige Van Hool Astron T916 aangeschaft. Dit voertuig is voorzien van alle gemakken en luxe en beschikt over een mega grote bagageruimte.

Ringelberg Tours koopt twee dubbeldekkers
AB-BC heeft 2 dubbeldekkers aan Ringelberg Tours uit Ridderkerk geleverd. Deze dubbeldekkers zijn beide zeer rijk uitgerust en beschikken over een schone euro 5 Motor. Een van de bussen is uitgerust als z.g. Bistrobus en heeft een complete keuken aan boord met 5 koelkasten magnetron en zelfs een vaatswasser ontbreekt niet.Wij wensen Marcel en zijn team vele veilige kilometers.
Kijk hier voor meer (interieur)foto's.

Marcopolo Senior voor Wolters uit Drachten (NL)
Lammert Wolters van Taxi Wolters uit Drachten heeft zijn mooie jong gebruikte Marcopolo Senior uit 2004 in gebruik genomen. Dit voertuig heeft 25 luxe passagierszetels Airco DVD en Standkachel. Wij wensen Lammert veel plezierige kilometers met zijn nieuwe aanwinst.

Van Hool Astron voor Jansen Reizen
AB-BC heeft onlangs een VAN HOOL ASTRON aan Jansen Reizen uit Oude Pekela geleverd.

Thoolse Taxi koopt Marcopolo Senior
Onlangs leverde AB-BCeen mooie jong gebruikte Marcopolo Senior aan De Thoolse Taxi. Dit fraaie voertuig heeft 25 plaatsen, airco, webasto TV en Koelkast. Tevens is deze bus voorzien van een schone Euro-4 motor. Wij wensen Fred en zijn team vele veilige kilometers toe

AB-BC Levert twee Mercedes Sprinters aan Travelco in Corfu
Dimitris Diavatis, eigenaar van Travelco, heeft op Corfu ook een aantal hotels en zocht 2 luxe midibussen om zijn hotelgasten op Corfu te transporteren naar en van excursies. De twee Mercedes Benz Sprinters zijn uitgerust met 16 luxe lederen zetels airco, dvd, tv en een grote kofferbak. Tevens hebben de Mercedessen een zes-cilinder motor met 190 pk en een automatische versnellingsbak. Wij wensen Dimitris veel succes met zijn aangeschafte bussen

AB-BC BV levert eerste euro 6 in de Benelux

AB-BC heeft aan Robby Cars te Eeklo België de eerste EURO 6 Rosero First van de Benelux geleverd. Deze Schoolbus heeft 33 passagiersplaatsen en is voorzien van een EURO 6 motor. Daarnaast heeft het voertuig airco en een standkachel, zodat de schoolkinderen veilig en plezierig elke dag van en naar school gebracht kunnen worden. Wij wensen Robby en zijn team vele veilige kilometers
Kijk hier voor meer foto's van deze fraaie bus.

Iveco First Lijnbus naar België
De firma Satracom ( onderdeel van Keolis België) in Trois Points (België) heeft haar eerste nieuwe Iveco First Lijnbus in ontvangst genomen. Deze bus heeft een lage instap, 22 zitplaatsen en 10 staplaatsen. Tevens is er plaats voor twee rolstoelen. Wij wensen Satracom vele veilige kilometers met deze nieuwe aanwinst.
Bekijk hier meer foto's.

Jong gebruikte Van Hool Astron voor Yulyus Travel uit Roemenië.
Zij gaan deze bus inzetten op een lijn Roemenië -Spanje en de bus zal per week 8.000 kilometer gaan rijden. Wij wensen Iuliu en zijn team vele veilige kilometers toe

Twee nieuwe dubbeldekkers een aan BOVO Tours en een aan  Oostenrijk Tours

Klik hier voor meer foto's

Deze bussen zijn gebouwd op een Scania Euro 6 chassis met een krachtige 490 PK en een comfortabele geautomatiseerde 12 versnellingsbak van het type I shift zijn voorzien van alle luxe die denkbaar zijn.

De voertuigen zijn gebouwd bij BEULAS in Spanje , De Familie Beulas bouwt met trots al bijna 80 jaar Touringcars. Kenmerkend voor de familie en haar producten is het hoge afwerkingsniveau van de bussen en de flexibiliteit, waardoor de klant haar specifieke wensen terug ziet in de gekochte touringcar. De geleverde Scania’s Beulas van BOVO en Oostenrijk zijn 14.15 meter lang en bieden plaats aan 90 passagiers plus chauffeur.

Als je met 90 passagiers onderweg bent gaat veiligheid voor alles. Deze bussen zijn dan ook voorzien van de nieuwste techniek om de passagiers veilig van A naar B te brengen.

Op deze dubbeldekkers is een Adaptive Cruise Control gemonteerd.Dit systeem is in staat dat zonder enige vorm van communicatie met andere voertuigen de snelheid en volgafstand van de dubbeldekker te regelen. Het vasthouden van een veilige volgafstand vergt een voortdurende oplettendheid van de bestuurder en is een inspannende bezigheid. Het Adaptive Cruise Control Systeem neemt deze taak tot op bepaalde hoogte uit handen waardoor autorijden minder inspannend wordt. Dit is vooral nuttig tijdens langere reizen.

Daarnaast verbetert Adaptive Cruise Control ook deverkeersveiligheid. Techniek is onvermoeibaar, raakt niet afgeleid en heeft een veel snellere reactievermogen. Zo kunnen bijvoorbeeld door het gebruik van Adaptive Cruise Control  een deel van de zeer geregeld voorkomende kop-staart botsingen worden voorkomen.

Ook is op deze dubbeldekkers het “Lane Departure System” (LDW) gemonteerd Het LDW systeem helpt de chauffeur zijn koers te houden, zelfs in smalle banen op de snelweg. Scania LDW is een veiligheidssysteem, dat speciaal is ontwikkeld om rekening te houden met het gedrag van de chauffeur en met slechte weeromstandigheden. Dit slimme systeem waarschuwt de chauffeur als het voertuig onbedoeld de baanmarkeringen op de weg overschrijdt. Een reeks voorzieningen, die uniek zijn voor Scania LDW, verminderen het risico op valse waarschuwingen. Bovendien houdt het systeem de stuurwielbewegingen zodanig in de gaten, dat het onderscheid kan maken tussen actief sturen en onachtzaamheid. Het uiteindelijke resultaat is een voertuig dat een extra oogje op uw veiligheid houdt.
Ook op comfort is niet bezuinigd. De Bovo dubbeldekker is uitgerust met snelsluiters, een extra deur op het bovendek, zodat de bus snel is om te bouwen naar Royal class. Beide dubbeldekkers hebben een zeer moderne HIFI-installatie, dvd en voldoende monitoren, zodat alle passagiers van de informatie en film kunnen genieten. Natuurlijk ontbreken het toilet en de koffiemachine ook niet, evenals twee grote koelkasten.
De Scania  Beulas Jewel, is zoals haar naam al vermoedt een juweel voor BOVO en OOSTENRIJK. Wij wensen alle medewerkers van BOVO en OOSTENRIJK dan ook vele fijne kilometers toe. Klik hier voor meer foto's

Scania Jonckheere naar België
AB-BC BV levert mooie gebruikte Scania Jonckheere aan Autocars de Boeck Elversele Belgie. Deze Scania is voorzien van alle luxe die je bij een touringcar mag verwachten zoals een toilet, slaapcabine, airco, etc. We wensen Tom en zijn team vele plezierige kilometers

Mercedes Benz Corvi Long EURO 6
Milot Reizen uit Rotterdam heeft de primeur. De allereerste nieuwe Mercedes Benz Corvi Long EURO 6 met 22 zitplaatsen geleverd door AB-BC. Deze bus heeft een GVW van 5300 kg en is extra verlengd daardoor biedt deze ruimte aan 22 zitplaatsen plus chauffeur. Ook heeft de bus een grote koffer en alle andere luxe zaken, die je bij zo’n bus verwacht als airco, dubbelglas verwarming etc etc.

Wij wensen Cor en zijn team zeer veel plezierige kilometers met deze prachtige midibus

Van Hool Altano T918 voor Novum Travel in Polen
Deze prachtige bus is voorzien van 68 luxe zitplaatsen en een DAF Euro-5-motor.
W ij wensen Darius en zijn team veel plezier met dit prachtige voertuig

MAN LION'S COACH voor Zeebra Tours uit Bergen op Zoom
Eigenaar Joop Vreugenhil heeft al een aantal MAN-voertuigen in zijn wagenpark en streeft naar wat meer eenheid. Met deze jong gebruikte MAN is daartoe weer een stap gezet. Wij wensen Joop en zijn team vele veilige en plezierige kilometers.

Van Hool T916 Astron naar Polen
Onlangs leverde AB-BC een nieuwe Van Hool aan  Uslugi Turystyczno in Przewozowe in Polen. Deze bus is van alle gemakken voorzien als 3 TFT monitoren, wc, keuken, twee koelkasten, zeer veel babageruimtes en 1100 liter brandstoftanks. Wij wensen Piotr en zijn team vele veilige kilometers

Drie Stadsbussen naar Duitsland

AB-BC heeft een Europese aanbesteding gewonnen voor het leveren van drie stadsbussen voor het openbaar vervoer in Oschatz Duitsland. De aanbieding die AB-BC heeft gemaakt, voldeed als beste aan alle eisen, die waren gesteld in het lastenboek.

De voertuigen zijn van het type Optare Solo lengte 9.85 mtr, voorzien o.a.
van airco en standkachel en dubbelglas. De Motoren zijn van het merk Cummins en de versnellingsbak is van Allison.

De voertuigen bieden plaats aan 60 passagiers zit- en staanplaatsen gecombineerd. Ook is er een voorziening voor een rolstoel

Wij wensen Omnibus-Verkehrsgesellschaft GmbH Heideland veel veilige en plezierige kilometers met deze prachtige MIDI stadsbus

Iveco First naar België
Leie Tours uit Kuurne België staat trots voor hun nieuwe Iveco First die ze aangeschaft hebben bij AB-BC. Leie Tours gaat vooral schoolkinderen in deze nieuwe bus vervoeren, maar de bus is ook geschikt voor ongeregeld vervoer, omdat Leie Tours de bus besteld met de opties van luxe stoelen, airco, bagagerekken en een standkachel . Wij wensen Leie Tours vele veilige kilometers toe  

Nieuwe Iveco naar Duitsland
AB-BC BV levert weer een nieuwe Iveco First aan Joannes Scholten van Scholten Omnibus. In deze First komt de passagier niets tekort. Er is een groot beeldscherm met DVD, een koelkast, airco, luxe stoelen, etc. Natuurlijk is het voertuig voorzien van een schone euro 5 EEV motor en tevens een automatische versnellingsbak. Wij wensen Joannes en zijn team vele prettige kilometers

Mercedes Benz Sundancer voor Helbig (D)
Via de nieuwsbrieven die AB-BC regelmatig naar haar relaties stuurt, werd Axel Helbig uit Pöcking Duitsland opmerkzaam gemaakt op een jong gebruikte Mercedes Benz Sundancer met een zeer lage kilometerstand. De Mercedes is voorzien van 32 luxe zitplaatsen, airco, een standkachel en nog vele extra’s. Wij wensen Axel en zijn team vele veilige kilometers

Volvo Berkhof voor Boerhof Reizen
Boerhof Reizen uit Meppel heeft een mooie Liftbus bij AB-BC BV aangeschaft. Deze Volvo Berkhof biedt plaats aan maximaal 12 rolstoelen of 58 personen. De bus heeft een schone Euro 5 Motor en is voorzien van alle gemakken zoals toilet, dvd en koelkast. Omdat mindervaliden niet zo snel uit de bus kunnen bij calamiteiten als brand, is deze bus tevens voorzien van  een brandblusinstallatie in het motorcompartiment. Wij wensen Gert en zijn team vele veilige kilometers.

Jonge gebruikte VDL BOVA SYNERGY dubbeldekker voor Look Tours B.V.
Dit voertuig met 87 luxe zitplaatsen is van alle gemakken voorzien, zoals koffiemachine, DVD, toillet, airco, standkachel etc. Wij wensen Remko en zijn team veel plezier met deze nieuwe aanwinst

AB-BC BV levert nieuwe Rosero First aan BBA TOURS te Tilburg

Deze Midibus heeft 29 luxe zitplaatsen, een gidstoel en natuurlijk een luxe bestuurderstoel. Daarnaast is het voertuig voorzien van dubbel glas, airco, standkachel en een ruime koelkast. Natuurlijk uitgevoerd met een schone euro 5 EEV motor. Wij wensen Annie en haar team vele aangename maar vooral veilige kilometers toe

AB-BC BV levert 3 elektrische bussen met inductielading aan Qbuzz Utrecht

Sinds 9 december 2013 rijden er drie elektrische bussen in het centrum van Utrecht.
Deze bussen van het merk Optare Type Solo SR zijn geleverd door AB-BC BV.
De voertuigen hebben een lengte van tien meter en zijn uitgevoerd met airco en elektrische kachel, dus volledig elektrisch en zero emission. Deze bussen zijn extra bijzonder door de manier van laden van de accu's die gebeurt namelijk via inductieladen. Elke keer als de voertuigen het Centraal Station in Utrecht passeren, gaan deze boven een zogenoemde laadplaat staan en deze laadt draadloos het voertuig tijdens het in- en uitstappen van de passagiers. Hierdoor wordt de actieradius van het voertuig eindeloos en kan het voertuig in principe 24 uur zeven dagen per week blijven rijden zonder aan de laadpaal bij te laden.

AB-BC is er van overtuigd, dat deze techniek het elektrisch rijden in een kompleet nieuw daglicht staat en verwacht veel interesse voor deze voertuigenin binnen- en buitenland.

Scania Higer naar IJsland
Er is al een jarenlange  samenwerking tussen de familie Jonasson uit IJsland en Anton Bals van AB-BC. Teitur Travel heeft in het verleden bij Anton Bals al een aantal bussen gekocht. Nu heeft deze firma een nieuwe Scania Higer Touring aangeschaft, die van alle luxe is voorzien, zoals lederen bekleding, airco, verwarming, keuken, toilet, dvd etc. Natuurlijk heeft de bus een schone Euro-5 Motor. Wij wensen Haraldur en zijn team veel plezier met de nieuwe aanwinst.

Mercedes Picardi voor Van Belleghem
Aardenburg - Miel van Belleghem van ATAX is trots op zijn laatste aanwinst de Mercedes Benz Picardi. Deze heeft een schone Euro 4 motor en is voorzien van alle luxe als Airco, DVD, koelkast en luxe slaapstoelen. Wij wensen Miel en zijn team veel succes met zijn Picardi

Scania PB verkocht
Döblen - Frank Thieme is erg in zijn nopjes met zijn mooie jong gebruikte Scania PB EURO 4. Frank heeft Anton Bals opdracht gegeven om op zoek te gaan naar een jong gebruikte 12 meter bus met Euro 4 motor. Anton vond deze prachtige Scania full options en heeft deze aan Frank geleverd. Wij wensen Frank en zijn Team vele veilige kilometers

IVECO voor Gehringer Reisen
Job Gehringer van Gehringer Reisen GmbH uit Ebensfeld Duitsland heeft zijn nieuwe Iveco Crossway 12 meter bij AB-BC in ontvangst genomen. De nieuwe bus wordt o.a. ingezet voor het vervoer van schoolkinderen en dagtourisme. Deze Iveco Crossway heeft naast airco, verwarming en dubbelglas, ook een automatische versnellingsbak en een schone euro 5 EEV motor.

Wij wensen Job en zijn team veel veilige kilometers toe

Rosero First voor Schiks Reizen te Druten
Schiks Reizen uit Druten heeft een jong gebruikte Rosero First Bij AB-BC gekocht. Deze bus is  voorzien van alle luxe als een Airco Webasto TV en luxe stoelen . Wij wensen Herald en zijn team veel veilige kilometers toe.

AB-BC levert schoolbus in België
Demuynck en Vansteelandt nv Bellegem België vervoert sinds jaar en dag in opdracht van De Lijn schoolkinderen. Voor dit vervoer hebben zij bij AB-BC een nieuwe 30- persoons Rosero gekocht. Deze bus met een schone en zuinige Euro 5 EEV motor heeft 30 passagierstoelen met 3-punts gordels om de kinderen veilig naar school en weer naar huis te vervoeren. Wij wensen Demuynck en Vansteelandt vele veilige kilometers.

AB-BC levert nieuwe Volvo Barbi in Oostenrijk
AB-BC heeft een nieuwe Volvo geleverd aan Dietrich Touristik in Oostenrijk. Dit bedrijf is actief in Oostenrijk en Duitsland. De Volvo Barbi is voorzien van alle luxe zoals airco, toilet tv met dvd-speler en een koffieautomaat. Natuurlijk heeft de Volvo een schone en zuinige Euro-5 motor. Wij wensen Klaus Dietrich en zijn team veel prettige en vooral veilige kilometers toe

AB-BC Verkoopt Rolstoelbus naar Finland
Ook Jyri Mäkinen van de firma Palveluliikenne Dalpaus Oy uit Finland heeft de weg gevonden naar AB-BC. Jyri was op zoek naar een rolstoelbus met 40 plaatsen en heeft deze gevonden in Hoogerheide Nederland bij AB-BC. De Iveco Dayron heeft 40 plaatsen, een rolstoellift en een zuinige milieu vriendelijke euro 5 motor. Wij wensen Jyri veel plezier met zijn nieuwe aankoop

De Sleeperbus is gereed
In december j.l. kocht Fernando Martinez bij AB-BC een zeer mooie Scania PB bij
AB-Bc.nl. Fernando heeft deze bus in Cordoba om laten bouwen tot luxe tourbus.

Sleeperbus uit Leon Spanje heeft een vloot van Nightliners speciaal gebouwd voor de entertainment industrie. Tot haar klanten kan ze o.a. ACDC Shakira, Guns and Roses, Iron Maden en velen anderen beroemheden  rekenen.

De bus is na een forse verbouwing gereed. Bekijk hier de foto's.

Van Hool T917 voor Godefroid
Les Cars Godefroid SPRL uit Ciney België heeft bij AB-BC.NL een prachtige Van Hool T917 gekocht. Dit voertuig heeft 62 luxe zitplaatsen en voorzien van alle luxe die de Godefroid zijn klanten wil bieden. Wij wensen de Godefroid veel fijne kilometers

 

AB-BC is TÜV-Nord gecertificeerd
AB-BC is onlangs gecertificeerd door TÜV-Nord en heeft daarmee een belangrijke erkenning gekregen voor haar technische werkwijze.

TÜV Nederland is een gerenommeerde en leidende certificatie- en inspectieinstelling in Nederland en onderdeel van de wereldwijd aanwezige TÜV Nord Groep. TÜV staat voor "Technischer Überwachungsverein".

Deze organisatie biedt onafhankelijke beoordelingen op organisatieniveau, bedrijfsprocesniveau, evenals arbeidsmiddelen in meer dan 50 verschillende diensten. De onderwerpen van deze dienstverlening variëren van veiligheid en kwaliteit tot en met actuele onderwerpen als milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

De ruime meerderheid van de activiteiten wordt onder internationaal erkende accreditatie van de Raad voor Accreditatie (www.rva.nl) uitgevoerd.

AB-BC is erkend leerbedrijf
AB-BC heeft onlangs het certificaat Erkend Leerbedrijf ontvangen. Hiermee is AB-BC een bedrijf geworden dat open staat om jongeren die in het kader van hun opleiding stage kunnen lopen in het bedrijf.


Van Damme eigenaar van Volvo Berkhof Volvo
Busvervoer Van Damme uit Nieuwdorp ( Zeeland) is de trotse eigenaar geworden van een 58-persoons Volvo Berkhof met rolstoellift. Deze bus heeft een schone euro-4 motor en de comfortable I-shift automatische versnellingbak. Daarnaast is de Berkhof voorzien van alle luxe zoals tv, airco, toilet, koelkast, etc.  Wij wensen Marco en zijn team veel veilige kilometers toe

Nieuwe Irisbus Daily voor Leipold Duitsland
Weer een tevreden klant van AB-BC. Deze keer is het Swen Leipold uit Veilsdorf Duitsland. De firma Leipold heeft een nieuwe Irisbus Daily gekocht in een luxe uitvoering. Natuurlijk met de milieuvriendelijke Euro 5 EEV 170 pk motor. Deze Daily is gebouwd door Kapena en voorzien van alle gemakken als o.a. dubbelglas, airco Webasto koelkast en 19 luxe passagiersstoelen

Wij wensen Swen en zijn team veel veilige kilometers toe in hun Nieuwe Irisbus Daily.
AB-BC Leipold Veilsdorf

AB-BC naar nieuw groter pand
Nog maar zes maanden na intrek van ons pand in Huijbergen zijn we al weer genoodzaakt te verhuizen, omdat het pand alweer te klein is geworden door onze blijvende groei. Ons nieuw adres wordt Middenweg 23-25 4631 ST te Hoogerheide. We hebben daar de beschikking over een zeer ruime werkplaats en een groot kantoor zodat al onze activiteiten bij elkaar zitten. Als de winter voorbij is zal de schilder de panden voorzien van een modern kleurtje het parkeerterrein is al klaar en als alles klaar is gaan dit groots vieren met een open dag. Tot ziens aan de Middenweg.

AB-BC levert Marcopolo Viaggio aan Rusland
Binnenkort zal vanuit Rusland wekelijks een Marcopolo vertrekken richting oa Amsterdam geleverd door AB-BC . De Firma IRMA Tours uit Kalingrad  heeft Bij AB-BC een 10 meter luxe Touringcar gekocht met euro 4 motor voor het verzorgen van stedentrips naar de grote Europese steden. Wij wensen IRMA Tours veel veilige kilometers toe.

ABBC Rusland

Ford Transit voor Taxi Jobe
Taxi Jobe uit Heerle was op zoek naar een grotere bus voor het vervoeren van groepen. Natuurlijk had AB-BC BV zo'n voertuig in voorraad. Het is een Ford Transit geschikt voor 16 passagiers geworden. AB-BC wenst Taxi Jobe veel succes met hun nieuwe aankoop en hoopt Taxi Jobe snel terug te zien als de Ford weer te klein is geworden

Taxi Jobe
Van Hool T917 voor Excellent Tours
AB-BC heeft Excellent Tours uit Den Haag een prachtige Van Hool T917 geleverd. Deze bus is uitgerust met alle comfort en heeft luxe stoelen.  Wij wensen Jack en zijn Team veel veilige kilometers.
Excelent tours

Marcopolo Viaggio voor Litax Reizen
Litax Reizen uit Reuver heeft recent bij AB-BC.nl een jonge Marcopolo Viaggio 10 meter gekocht. De Marcopolo heeft een 300 pk euro4 motor en is van alle gemakken voorzien zoals een keukenblok toillet, dvd, airco en luxe passagierstoelen.

Wij wensen Koos en zijn team veel succes met deze aanwinst.

Litax

Brabantliner slipt en haalt Nederlands nieuws

Nog maar nauwelijks was er sprake van enige vorst aan de grond, of een HOV-streekbus, de zogenoemde Brabantliner, slipt op een rotonde en glijdt de sloot in. Daarmee haalt de HOV-streekbus het Nederlandse nieuws bij RTL. In het weerpraatje opent presentatrice Helga van Leur met de gladheid en een prominente foto van de gestrande streekbus.

Op het moment van de uitzending wordt er bij AB-BC.nl al hard op de Schadeherstel gewerkt om de HOV-streekbus zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen en dat....... dat gaat zeker lukken.

 

AB-BC.nl levert SCANIA IRIZAR PB aan SLEEPERBUS uit Spanje

Sleeperbus uit Leon Spanje heeft een vloot van Nightliners speciaal gebouwd voor de entertainment industrie. Tot haar klanten kan ze o.a. ACDC Shakira Guns and Roses, Iron Maden en velen anderen beroemheden  rekenen.

Om haar vloot up to date te houden heeft Fernando bij AB-BC.nl een jong gebruikte Scania PB  gekocht. Deze wordt volledig omgebouwd naar 16 luxueuze slaapplaatsen en 10 luxe zetels. Fernando heeft 4 maanden uitgetrokken om de PB deze transformatie te laten ondergaan.

Benieuwd naar het resultaat ? of naar Fernando zijn bussen ?
kijk op www.sleeperbus.com

 

IVECO midibus voor Present Cars

Present Cars de Korenbloem in het Belgische Kruibeke heeft onlangs een Marcopolo Senior aangeschaft bij AB-BC.nl. Deze Midibus met twee sterren  wordt ingezet voor o.a. het vervoer voor kleine groepen in Binnen- en Buitenland.

De bus is voorzien van 24 comfortabele zitplaatsen en een gidsstoel. Daarnaast heeft de bus dubbelglas, airco, verwarming en een trekhaak voor het vervoeren van extra bagage in een aanhangwagen.

De bus voldoet aan alle strenge milieu-eisen en heeft een krachtige 180 pk euro-4 motor. AB-BC.nl wenst de Gebroeders Present en hun team vele veilige kilometers. (foto rechts)

Lees ook ons Nieuwsarchief

Kapena Daily voor Murk Reisen
(foto onder)

Murk Reisen in het Duitse Hellental heeft onlangs een Kapena Daily aangeschaft bij AB-BC.nl. Deze Midibus wordt ingezet voor o.a. het vervoer voor schoolkinderen en is daarvoor speciaal aangepast met o.a. extra knipperlichten aan de achterzijde. Als de in-uitstapdeur openstaat,wordt de medeweggebruiker attent gemaakt op de stilstaande bus, zodat kinderen veilig kunnen in- en uitstappen.

De bus is voorzien van 19 comfortabele zitplaatsen en acht staanplaatsen. Daarnaast heeft de bus dubbelglas, airco, verwarming en een bagagerek. Natuurlijk voldoet de bus aan alle strenge milieu-eisen en heeft een krachtige 170 pk euro- 5 motor.AB-BC.nl wenst Michael Murk en zijn team vele veilige kilometers.

  

Opnieuw primeur voor AB-BC.nl
(foto links)

Sinds 2010 is AB-BC.nl importeur van Beulas Touringcars en heeft in die periode een vijftal Beulas bussen verkocht op een Iveco chassis. Nu is de eerste Beulas geleverd op een Scania chassis. Dit chassis heeft als voordeel, dat de euro 5 norm gehaald wordt zonder toevoeging van Ad Blue. Dat wordt als groot voordeel gezien door vele touringcarondernemers Deze Scania Beulas gaat rijden bij Deltax in Delft, een trouwe Beulas klant. Deltax bestaat dit jaar 50 jaar en is een bekend gezicht in en rondom Delft.

De Scania Beulas heeft een 400 pk motor drie assen en 61 zeer luxe KIEL comfortstoelen. Daarnaast is de auto natuurlijk voorzien van DVD, toilet, koelkast, airco, verwarming, koffiebar etc. Eigenaar Peter van der Salm is er van overtuigd, dat de de klanten net zo enthousiast zijn als hijzelf. AB-BC.nl wenst Deltax zeer veel veilige kilometers toe.

Voor een complete foto-show: KLIK HIER

  
 
  Realisatie: Teun.pro