Logo AB-BC AB-BC Bus & Coach
 
Bus & Coach
     
 

Welkom in het AB-BC.nl Nieuwsarchief

Op deze pagina wil AB-BC.nl u op de hoogte houden van ontwikkelingen van haar producten, de leveringen hiervan aan klanten en de feed-back hierop van deze gebruikers. Bij het nalezen zult u merken, dat AB-BC.nl samen met de klant een gedegen traject bewandelt om tot een passende oplossing te komen, die voldoet aan de wensen van de individuele klant.

Heeft u vragen, aarzel niet en neem contact op met AB-BC.nl

AB-BC.nl Levert Bluecoach First aan Reisebüro Grüninger Gerstetten >>

Ter vervanging van haar 20 persoons MB Sprinter heeft Mevrouw Ruth Grüninger gekozen voor een luxe Bluecoach First. De First is o.a. voorzien van 26 slaapstoelen airco, standkachel, TV en koelkast. De trend van kleinere groepen, die luxe vervoerd willen worden, heeft haar daarom ook bewogen om te kiezen voor De Bluecoach First

Wij wensen Reisebüro Grüninger vele veilige kilometers toe.

AB-BC.nl levert vierde Optare Solo aan Barnimer Bus Gesellschaft in Eberswalde >>

De lengte van de bus was deze keer zeer kritisch, daar op een van de lijnen naar het ziekenhuis in Bad Freienwalde de draai, die bij de halte voor de ingang van het ziekenhuis gemaakt moet worden, zo krap is, dat dit met een conventionele 12 meter bus niet lukt. ABBC.nl liet dan ook speciaal vanuit Groot Brittannië een aantal Solo's met verschillende lengtes overkomen om deze draai te maken. Met de 8 en 10 meter Solo ging het prima en is er nog genoeg capaciteit en ruimte om het aantal  passagiers die vaak rolstoelgebruiker of een rollator bij zich hebben te kunnen vervoeren.

Deze Optare Solo is uitgerust met een MAN Euro 5-EEV motor en heeft voor de verhoging van het comfort een volledige Thermoking Airco voor de zomer en een Webasto Standkachel voor de winter

AB-BC.nl levert haar eerste nieuwe bus in Oostenrijk

De firma Busreisen Hafner uit St. Willibald ( Oostenrijk) heeft onlangs een nieuw voertuig geleverd gekregen met 27+1 personen, een BLEUCOACH. Dit voertuig, uitgerust met een schone Euro-5 met EEV-motor. Het voertuig is voorzien van alle luxe als een airco standkachel, dubbel glas en luxe slaapstoelen.

ABBC.nl wenst de heer Johann Hafner succes en veel veilige kilometers toe.

Heser Bus uit Warmensteinach koopt 2e Optare Solo

AB-BC.nl heeft recent de tweede Optare Solo aan Heserbus uit Warmensteinach geleverd. Eigenaar Peter Heser kocht vorig jaar bij AB-BC.nl een demo-Optare Solo en is hier zo tevreden mee, dat hij begin 2011 een nieuw voertuig heeft aangeschaft. 

Het brandstofverbruik van de Optare Solo in vergelijking met de andere lijnbussen is zo gering, dat Peter Heser niet begrijpt, waarom niet elke bus-ondernemer een of meerdere Solo’s in haar wagenpark heeft. Peter Heser bespaart elke week per voertuig 750 euro aan brandstof en is zo in zijn nopjes met Optare, dat hij op dit moment proef rijdt met de Optare Tempo 12 meter.

Nieuwe sprinter van CarBus op de Nederlandse markt geïntroduceerd: de SHAULA

Onlangs was het eerste voertuig in Nederland en heeft Anton Bals van AB-BC.nl een aantal klanten bezocht. Iedereen was onder de indruk van de afwerking en de rijeigenschappen van de Carbus Shaula.

Als eerste bestelde Marcel Ringelberg van Ringelberg Touringcars uit Ridderkerk een SHAULA, die in juni al wordt afgeleverd. Een foto-impressie ziet u door HIER te klikken. De eerste brochure van de SHAULA ziet u als u HIER klikt. De verwachtingen voor deze bus zijn hoog gespannen.

Film over Optare Solo
Een leuke film over de Optare Solo werd onlangs voor publicatie vrijgegeven. Zeker de moeite waard om een visuele indruk te krijgen over deze Optare-topper. KLIK HIER

................................................

Eerste sneloplaadbare elektrische bus:
Bekijk hier een impressie

................................................

AB-BC.nl levert 32 Optare Solo’s in Nederland
Het gehele artikel in het Personenvervoermagazine leest u hier.

................................................

SYNTUS tevreden met de OPTARE SOLO
Kijk HIER voor een kort fragment.

................................................

Riwest Travel koopt luxe Bluecoach First Semi Vip
AB-BC.nl heeft onlangs een zeer complete Bluecoach First geleverd aan Riwest Travel. Riwest Travel verzorgt VIP-vervoer met luxe auto’s, minivans en touringcars in elk gewenste klasse en formaat.

................................................

AB-BC.nl heeft significante order in Nederland binnen
ARRIVA heeft bussen van het type Optare Solo besteld. Lees HIER het persbericht.

................................................

Exportorder voor OPTARE bij Syntus
Het gaat hier in eerste instantie om 25 Optare Solo Midibussen. Lees HIER het persbericht.

................................................

Slideshow van de Blue coach
De Bluecoach First is voorzien van alle gemakken zoals o.a. Airco, Verwarming, TV en luxe verstelbare stoelen met tafels. Riwest heeft gekozen voor strakke zakelijke donkerblauw metaallak en de panorama ruiten zijn privacy getint, zodat de klant ongestoord kan reizen. De Bluecoach First heeft een Euro 5 EEV-motor en loopt daarmee vooruit in de huidige milieu-eisen. De foto's ziet u hier in een slideshow.
 


 
  Realisatie: Teun.pro