Logo AB-BC AB-BC Bus & Coach
 
Bus & Coach
     
 

Vakkundig schadeherstel

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Als uw bus uitvalt door schade, is iedereen er bij gebaat, dat deze stilstand tijd tot een minimum beperkt blijft.

Daarom heeft AB-BC.nl naast haar eigen schadeherstelwerkplaats samenwerkings-verbanden met diverse collega-schadeherstellers om naast extra capaciteit ook snelheid en expertise te kunnen garanderen.

Zo wordt de stilstand van uw voertuig tot een minimum beperkt en is uw vervoerscapaciteit snel weer op peil. Onze eigen schade expert kan u hierover alles vertellen.

  

schadeherstel  autobus Eerste nieuwe bus in Oostenrijk
(foto boven)

De firma Busreisen Hafner uit St. Willibald ( Oostenrijk) heeft onlangs een nieuw voertuig geleverd gekregen met 27+1 personen, een BLEUCOACH. Dit voertuig, uitgerust met een schone Euro 5 met EEV motor. Het voertuig is voorzien van alle luxe als een airco standkachel, dubbel glas en luxe slaapstoelen.

ABBC BV wenst de heer Johann Hafner succes en veel veilige kilometers toe.

Heser Bus koopt 2e Optare Solo
AB-BC heeft recent de tweede Optare Solo aan Heserbus uit Warmensteinach geleverd. Eigenaar Peter Heser kocht vorig jaar bij AB-BC een demo- Optare Solo en is hier zo tevreden mee, dat hij begin 2011 een nieuw voertuig heeft aangeschaft.

 

 

 
  Realisatie: Teun.pro