Contact

+31 (0)164 614 446

Over ons

Onze historie

In 1991 start Anton Bals zijn carrière in de Automotive, sindsdien is hij werkzaam voor verschillende dealerbedrijven in verschillende functies. In 2002 komt hij als vestigingsmanager van Bluekens Truck en Bus BV uit Breda in aanraking met touringcars. Hij wordt importeur van een Portugees busmerk Marcopolo. Anton wordt verliefd op bussen, touringcars en op de buswereld. Al snel ontstaat het idee om een eigen bedrijf op te richten in de verkoop van bussen. In 2010 is het zover, Anton richt Anton Bals Bus- & Coach BV, AB-BC BV op en word importeur en handelaar van nieuwe en gebruikte bussen.

Dan gaat het snel. In het begin werkte Anton vanuit huis, maar al snel is de keukentafel te klein en wordt er een garagepand en terrein gehuurd in Huijbergen. In 2012 richt Anton samen met Bert Koole AB-BC Service op, dit bedrijf gaat de bussen onderhouden en verkoop klaarmaken voor AB-BC BV.

Snel is het pand en het buitenterrein in Huijbergen te klein en binnen een jaar verhuizen de werkplaats en de verkoop naar Hoogerheide naar een groter pand met groter buiten terrein.

Omdat het bedrijf hard blijft groeien met meer voorraad, met meer klanten en met meer personeel, wordt er een extra buitenterrein aangeschaft en in 2019 wordt er zelfs een aparte werkplaats geopend voor de refurbishment afdeling, hier worden bussen optisch onderhouden en hersteld. Inmiddels is AB-BC BV uitgegroeid tot een gerenommeerde handelsonderneming met een hoogstaande service en klantgerichtheid en een ruime en steeds wisselende aanbod van vrijwel alle merken bussen en touringcars.

AB-BC BV stelt hoge kwaliteitseisen aan het afleveren van alle merken van nieuwe en gebruikte bussen en touringcars. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Op de webportaal mobile.de, de grootste website voor verkoop van bussen, heeft AB-BV BV niet voor niets de hoogste klantenwaardering van 5 sterren. En met een 100% verwijzingen en een 100% voertuig beschrijving.

AB-BC BV is ISO 9001 gecertificeerd, heeft een RDW erkenning en kan zelf exportpapieren en tijdelijke kentekens met verzekering verzorgen.

De voornaamste klanten van AB-BC BV zijn private bedrijven en overheidsinstellingen. Naast uw bus of touringcar, krijgt u bij AB-BC BV zekerheid.

Uw One stop partner, die u geheel ontzorgt bij uw aanschaf van uw touringcar of bus.

RDW erkend

Wij leveren voor alle voertuigen naar elk land op de wereld alle benodigde documenten die u nodig heeft voor het transport en de tenaamstelling in uw land. Voor deze service heeft AB-BC o.a. een volledige RDW erkenning en kan alles op kantoor snel voor u regelen.

Onze voorraad

Al onze nieuwe en gebruikte bussen staan met uitgebreide voertuigspecificaties en meerdere foto’s en video’s op onze website. Vanuit daar kunt u bedrijfswagens makkelijk en overzichtelijk bekijken en vergelijken. Uiteraard bent u van harte welkom om onze bussen te komen bekijken in Hoogerheide.

Alle geadverteerde bussen staan fysiek bij ons, en zijn elke werkdag te bekijken. Vanzelfsprekend kunt u uw toekomstige bus testen tijdens een proefrit.

Bent u niet in staat ons te komen bezoeken? Neem dan contact met ons op, wij kennen alle details van elke bus die wij op voorraad hebben staan en wij helpen u graag met het vinden van de juiste bus.