Auslieferung

ERFOLG ZUSAMMEN FEIERN!

Die Lieferung eines Fahrzeuges, das Sie bei AB-BC kaufen, ist eine Party. Wir sorgen dafür, dass Ihr neuer Bus glänzend auf Sie wartet. Unser technisches Team hat das Fahrzeug überprüft, damit Sie sicher und problemlos nach Hause fahren können. Um diesen besonderen Anlass festzuhalten, machen wir immer ein Foto.

Een nieuwe Temsa Prestij voor voetbalclub in Portugal. Interesse in een mooie nieuwe betaalbare bus. We hebben nog nieuwe Temsa op voorraad
Een prachtige MAN Lions Coach voor Dek Rijopleidingen uit Goes, wij hopen dat deze bus voor veel nieuwe buschauffeurs gaat zorgen in onze regio.
PHU GPS-PIOTR GZYL from Poland drive all night to pick up the Temsa MD9, the bought at AB-BC BV. Thx and have a good trip home.
And again a bus for Stockbus Portugal this time a very nice euro 6 Sprinter.
Een mooie Scania Touring 14 meter voor Lei Wolters, de bus wordt al snel ingezet voor de schuttersfeesten. Bedankt voor het vertrouwen Rob.
Een prachtige nieuwe VW Crafter voor Aroen Bhikharie van Lotus Touringcars uit Amsterdam. Wij wensen Lotus Touringcars veel succes met deze beauty.
Chris writes service in capital letters, fortunately the customer sees this too.
Een prachtige Setra 431 dubbeldekker voor Verschoor reizen, Chris bedankt voor het vertrouwen.
Mel van Melmelo Transportes is very happy with Chris, he did everything he could to keep Mel satisfied, not without results because she left with a beautiful Temsa Safari.
Toen Pim van KMT Tours, de MAN Lion’s Coach C kocht bij Anton, wist hij het zeker hij ging niet op foto bij de aflevering. Hij staat erop met twee duimen omhoog. Bedankt Pim.
Peter Toonen van  Toonen taxi en touringcar staat trots bij zijn nieuwe Temsa MD9 in Boekel  afgeleverd door Nico onze chauffeur.
This Setra 315 has a long trip home we sold it to Zaid Mohammed Naeem from Jordania.
Sama reizen uit den Haag is erg blij met hun nieuwe Temsa HD13, Chris leverde de bus perfect af.
A brand new Iveco Aveuro for Robert Opara from Poland , thx again and see you soon back.