Afleveringen

Succes vier je samen!

De levering van een voertuig die u koopt bij AB-BC is een feestje, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe bus glimmend op u staat te wachten, ons technisch team heeft het voertuig nagekeken zodat u veilig en zonder problemen naar huis kunt rijden, hoever dit ook is.

Omdat wij blij zijn met u, nemen we altijd een foto om deze bijzondere gelegenheid vast te leggen.

KTS heeft een hele sjieke touringcar gekocht. Hun plan ombouwen naar Camper en mobiele werkplaats. Een prachtige Scania Touring we kunnen niet wachten op foto's van het eindresultaat.
Gert Jan de Coninck heeft als hobby het rijden met cross auto's, zijn droom is met een bus camper naar de wedstrijden rijden. De eerste stap is gezet met de aanschaf van een Volvo touringcar. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat.
Virgilio Manuel Vital Baptista uit Duitsland heeft een bedrijf wat internet verbindingen aanlegt. Voor dit werk hebben zij een sterke bus nodig die de aanhanger met mini kraan kan trekken. AB-BC BV had zo'n bus staan een 7.2 ton euro 6 daily. Chauffeur Wally kwam de bus ophalen en was erg in zijn nopjes.
Jes Lykkegaard from the Danish company Jysk Maskin Service found a very nice Mercedes Benz Vario on the site from AB-BC BV. Only problem for Jes how to cross the Danisch border, he was a little afraid with the Covid rules. No problem for us we bring you the bus. This Morning driver Tony delivered the Bus in Danmark.
Op dit moment verkopen wij helaas vanwege het Covid virus niet veel bussen aan Nederlandse busbedrijven, extra leuk is het dan ook dat we vandaag een bus mogen leveren aan Businext BV in Oude Tonge. Bij de aflevering vertelde John aan Anton dat de bus gaat rijden in Den Haag
Henk Kanters van verkeerschool "het vertrouwen" uit Erp, zocht een nieuwe les bus Anton kocht zijn oude en leverde een mooie MAN Lion's Coach aan Henk. Henk had goed nieuws bij de aflevering; het lokale Openbaar vervoersbedrijf Arriva heeft Henk benadert om chauffeurs op te leiden voor hun lijnbussen.
Viagens Prima Unipessoal LDA uit Portugal kocht 5 jaar geleden een Temsa bij AB-BC BV, vorige week belde Jãoa voor een volvo 8700 die hij zag staan bij ons. De bus was perfect voor hem en eigenlijk heeft Jãoa er twee nodig. Geen probleem voor Anton hij zocht in zijn database en zag er een in de buurt staan. Vandaag vertrok Jãoa met zijn chauffeurs en zoon met 2 volvo's richting Portugal
Hier levert Anton op zijn verjaardag weer een mooie jonge Iveco Daily grand volume; deze keer aan BTN Transport uit Amsterdam.
Sinds 2020 is AB-BC BV ook uw adres voor jonge gebruikte bestelwagens, vandaag leveren de dames een Iveco Daily aan een klant in Zweden ze waren erg in hun nopjes met de knappe chauffeur
Gerrit Stelpstra zocht een mooie bus om een camper van te bouwen, hij had op Autoline een automatische zoek opdracht ingegeven zodat hij een melding krijg als er een interessante bus aangeboden wordt, natuurlijk komt AB-BC BV dan snel boven drijven. Gerrit was erg in zijn nopjes toen hij de bus in ontvangst nam van Elly
Here we deliver the third bus for the Greece army, also we got an new order to search for another 3 busses so we hope we can show you the next delivery soon
Exclusive carconcept from Lier Belgium needed a service car his workshop he found one at AB-BC BV but unfortunately this one was sold. No problem for us and we found in one day another one. Andy and his Father ware very happy with this beautiful van
Here we deliver the second bus for the Greece army next week number 3
Last week we reported to you that Alenik from Serbia bought two extra busses. Today they picked them up. They told us this year we are not coming back see you next year
The army of Greece needed on the Island of Lesbos extra busses to transport refugees from the beach to a shelter. They found 3 nice MAN lion's coaches at AB-BC BV. We agreed to service these busses so they could drive safely to Greece. Today the first was picked up two to follow ASAP.