Afleveringen

Succes vier je samen!

De levering van een voertuig die u koopt bij AB-BC is een feestje, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe bus glimmend op u staat te wachten, ons technisch team heeft het voertuig nagekeken zodat u veilig en zonder problemen naar huis kunt rijden, hoever dit ook is.

Omdat wij blij zijn met u, nemen we altijd een foto om deze bijzondere gelegenheid vast te leggen.

Green Line vehicles needed for a line in Tirane Albania euro 6 hybrid articulated busses. We bought 7 of these busses in Sweden and sold them directly to Albania. Today we deliver them in Sweden to 10 drivers of Green Line. Also we organized a technical training for the engineers of Green line at a Volvo workshop in Malmö.
Touringcarbedrijf het Maasdal zocht een bus die direct inzetbaar was om de extreme drukte op te vangen, bij ABBC BV stond een Bova Magiq met een geldige APK dus die kan gelijk rijden zei Jos. De koop was snel gesloten en de bus kan direct de vaart in.
Binnenkort bij Doornbos uit Groningen te huur een supermooie Rosero VIP Bus.
Bus nummer 2 voor Businext 10 to go .
Tadeusz Chabinski from Poland saw this beautiful Volvo on Internet and decided to buy without first checking this bus. His was happy that the bus was like we described for us normal but what we hear not everywhere this is normal.
Euroarena from Lithuania send a driver to pick up a very nice MAN LIONS COACH. The driver spoke only Russian fortunately our colleague Kamil speaks also a little Russian so communication was not a problem.
Nicu from ASSISTAUTO Rumania is very happy with his new Mercedes Benz Tourismo, for Sunday we arranged a Hotel for him and we Monday morning we picked him up and dellivered the bus. See you soon Nicu because he needs more busses.
Bus number 3 in one year for  TZOW "MTK"ZEDEN TRANS from Ukraine, first they bought 2 VAN HOOLS, today they pick up a VDL SYNERGY, bought and paid this bus before they seen the bus, because we can trust you Anton. Nice to have this confidence from customers.
Second bus this year for Bolgar Auto From Bulgaria, the first bus they bought from AB-BC BV was a Scania today they pick up a MAN Lions Coach euro 5, hopefully we see them back again this or next year for another bus.
John Hage van Businext komt vandaag de eerste MB Integro euro 6 ophalen van een serie van 12, u gaat dus nog vaak een foto van John zien met een van zijn nieuwe Integro's.
A very nice bus for a very nice person. Romaya Nord Trans S.R.L. from Romania bought a very nice VDL euro 5. Viorel has more VDLS  FHD2 and is very happy with his latest purchase.