Contact

+31 (0)164 614 446

Services

Transito kentekens

Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun bus zelf rijdend naar hun eindbestemming te transporteren. Hiervoor bieden wij diverse verschillende export kentekens inclusief verzekering, die wij snel kunnen leveren na aankoop. Ook verzorgen wij in eigen beheer de exportpapieren.

Transport

Wij hebben ervaren professionele chauffeurs, die de bus kunnen brengen of ophalen. Ook brengen wij wekelijks bussen naar diverse Europese havens, zoals Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Zee-Brugge. Daarnaast verzorgen wij de verscheping over de gehele wereld.

Werkplaats

Onze werkplaats kenmerkt zich door de snelle service en brede expertise. Met grote zorgvuldigheid maken wij alle bussen en touringcars klaar voor de aflevering. Of het nu gaat om de opbouw en klaarmaken van nieuwe voertuigen of om gebruikte voertuigen aan te passen en technisch in goede staat te brengen, met al uw wensen kunt u bij ons terecht.

bus coach onderdelen ab-bc

Parts

Wij hebben een ruim magazijn waar bijna alle onderdelen liggen van de bussen, die wij nieuw verkopen. Tevens hebben wij veel onderdelen op voorraad van de meest gangbare merken. Snelle service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.