Contact

+31 (0)164 614 446

Dealer / Importeurschap

Op maat gemaakt vervoer van 10 tot 100 personen

AB-BC BV is importeur van nieuwe Midibussen voor de Benelux, een nieuwe bus verkopen is niet moeilijk, deze bus vervolgens 15 jaar op de weg te houden, vergt meer van een leverancier. Daarom werken wij alleen met zeer professionele leveranciers, die bouwen op Europese topchassis en alleen premium onderdelen gebruiken. Daarnaast hebben onze partners een professionele aftersales afdeling.

Onze eigen werkplaats is speciaal ingericht voor alle werkzaamheden aan touringcars en stadsbussen. Het gekwalificeerd personeel heeft de beschikking over diagnose apparatuur van de voertuigen die wij verkopen en worden continue getraind door onze leveranciers.

Alle nieuwe bussen die u bij ons koopt worden geleverd met 24 maanden garantie en een COC-attest (Certificate Of Conformity).

Op ons showterrein hebben wij deze bussen op voorraad staan. Wilt u meer weten over ons Midibus gamma of wilt u er één bekijken? Neem dan contact met ons op. 

Daarnaast is AB-BC BV dealer/importeur van vooraanstaande merken in de bus & coach-sector. Hierdoor is het mogelijk, dat wij het complete segment in deze markt kunnen bedienen. Het gaat hier onder andere om het dealerschap/importeurschap voor de Benelux van CAR-BUSROSERO en AVEURO.

AB-BC BV participeert in Rosero Distribution deze is gevestigd in Spišská Nová Ves Slowakije. Rosero Distribution bouwt sinds 1995 midibussen op Iveco Daily in het segment van zowel tour- stads- als schoolbussen. Rosero bussen zijn leverbaar met verschillende aandrijflijnen: dieselmotoren, CNG motoren en volledig emissie loze elektrische aandrijving. De capaciteit van deze bussen is tussen de 12 en 36 sta- en zitplaatsen. Alle Rosero Midibussen worden opgebouwd uit RVS en hebben dus een zeer lange levensduur. De productie van Rosero ligt rond de 200 bussen per jaar.

rosero dealer ab-bc bv
Video afspelen

De Midibussen van CAR-BUS Manresa (Barcelona) Spanje hebben de Mercedes Benz Sprinter als basis .Het gamma van CAR-BUS bestaat uit schoolbussen tot de zeer luxe tourbussen met een eigen opbouw genaamd de Car-Bus Spica met een grote bagageruimte. CAR-BUS onderscheidt zich door haar oog voor design en het gebruik van alleen de hoogst kwalificeerbare onderdelen. Dit resulteert in een zeer exclusieve midibus met een sublieme afwerking en duurzaamheid. De productiecapaciteit van Car Bus is ongeveer 250 bussen per jaar.

Providing soulutions for your business

Aveuro is het instap model dat AB-BC BV aanbiedt als Midibus, Aveuro gevestigd in Campina Roemenië bouwt sinds 2005 midibussen en gebruikt hiervoor het Mercedes-Benz chassis alle componenten die in de bus worden gebouwd zijn a-merken zoals airco’s en standkachels van Webasto. Zoekt u een goede voordelige basic midibus als school of touring dan is de Aveuro Sprinter een goede keuze. U kunt maximaal 24 zitplaatsen plus chauffeur op een Aveuro Sprinter krijgen.